Huippudiilit odottavat! Kuumat hintahulinat jopa -45%* 

Paviljonki katolla Patio BBQ, musta

Lisätiedot:
Tyyppi: Puutarhapaviljongit
Leveys: 155 cm
Pituus: 243 cm
Korkeus: 255 cm
Tuotekoodi: 3068703

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Paviljonki katolla Patio BBQ, musta

 • Erinomainen Patio BBQ - paviljonki katolla, suunniteltu hauskanpitoon grillatessa, raikkaassa ilmassa;
 • 2 lasihyllyä, joissa on ruokailuvälineiden pidikkeet;
 • Vahva ja vakaa rakenne, teräsrunko (35x35 mm, 10x18 mm, 15x15 mm), jauhemaalattu, 4 tukijalalla;
 • Katon materiaali on valmistettu polyesteristä, 180 g / m2;
 • Katto tuuletusreiällä;
 • Mitat: leveys155 cm, pituus - 243 cm, korkeus– 255 cm.,
 • Katon mitat: leveys - 155 cm, pituus - 243 cm;
 • Paviljongin korkeus on 240 cm;
 • Hyllyt on kiinnitetty 97 cm: n korkeuteen;
 • Hyllyjen väli on 189 cm;
 • Väri musta;
 • Tuote toimitetaan kasaamattomana.

Paviljonki katon kanssa Patio BBQ on luotu ajatuksella pitää hauskaa raikkaassa ilmassa tontillasi, joka suojaa sinua kuumalta auringolta tai kesäsateelta.

Heti kun kuulemme termin "polyesteri", ajattelemme synteettistä, erittäin vahvaa ja kestävää kuitua. Nämä liitännät ovat totta, koska polyesteri on erityinen kemiallinen kangas, joka on valmistettu polymeerikuiduista. Tämä kuitu saadaan kivihiilestä, vedestä ja öljystä. Polyesterikuidut muodostuvat hapon ja alkoholin välisessä kemiallisessa reaktiossa. Tämä reaktio yhdistää useita molekyylejä suureksi molekyyliksi, jonka rakenne toistuu koko vahvan kudoksen pituuden. Ei ihme, että tämä kangas tunnetaan lujuudestaan ja kestävyydestään. Laadun ja pitkän käyttöiän ansiosta polyesteri on yksi yleisimmistä kankaista vaate- ja huonekaluteollisuudessa, myös jokapäiväiseen käyttöön. Erityisesti huonekalujen valmistuksessa polyesteriä yhdistetään yleensä villaan, puuvillaan, pellavaan ja useisiin muihin materiaaleihin riippuen tuotteen tulevasta käytöstä. Näin saadaan parhaat kankaat, jotka sopivat ulkokalusteiden tai sateenvarjojen tai vaikkapa erilaisten istuinten valmistukseen. Polyesteri on itse asiassa yksi maailman kestävimmistä kankaista, joten se sopii erinomaisesti huonekaluteollisuudelle. Polyesteri on enimmäkseen vettä ja kosteutta hylkivää, kuivuu nopeasti, ei pelkää auringonvaloa ja kuluu hitaasti. Polyesteriä on monessa eri muodossa - kuidut voivat olla pehmeitä tai karkeita, joten ne sopivat ihanteellisesti auton sisätiloihin sekä katu- tai sisustussuunnitteluun. Myös kahvat, sateenvarjot, markiisit ja erilaiset suojakatokset on valmistettu polyesteristä, etenkin koska kangas on erittäin tuulen- ja vedenkestävä eikä läpäise ultraviolettisäteilyä, minkä vuoksi kangasta käytetään laajasti erilaisissa huonekaluissa.

Paviljonki katolla Patio BBQ, musta

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Paviljonki katolla Patio BBQ, musta pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Paviljonki katolla Patio BBQ, musta

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Paviljonki katolla Patio BBQ, musta

Tuotekoodi: 3068703
Kategoria: Puutarhapaviljongit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2,06 x 0,23 x 0,19 m, 23 kg
Materiaali: Polyesteri
Näytä: Patio, polyesteri puutarhapaviljongit
Väri: Musta
Tuotemerkki: Patio
Tyyli: Moderni
Alkuperämaa: EU
Huonekalumallisto: BBQ
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Puutarhapaviljongit
Leveys: 155 cm
Pituus: 243 cm
Korkeus: 255 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Paviljonki katolla Patio BBQ, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu