Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Calme Jardin Nicea kaksinkertainen puutarhapenkki, vaaleanvihreä/valkoinen

Tuotekoodi: 2986303
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 211
Rekisteröidy
21100
Alkup.
26000
-18%
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Calme Jardin Nicea kaksinkertainen puutarhapenkki, vaaleanvihreä/valkoinen

 • Tyylikäs puutarhapenkki pehmeällä tyynyllä;
 • Valmistettu vedenpitävästä materiaalista - muovista;;
 • Sopii mukavasti 2 hengelle;
 • Penkkiä voidaan käyttää istumiseen tai jalkojen pitämiseen.
 • Valmistettu: metallista ja kuvakudoksesta (polyesterin tiheys - 280 g / m²);
 • Mitat: pituus - 130 cm, syvyys - 45 cm, korkeus - 44 cm;.
 • Jalkojen korkeus - 26 cm
 • Väri: vaaleanvihreä, valkoinen;
 • Tyynynpäällinen voidaan puhdistaa miedolla pesuaineella, ei suositella pesua tai silitystä;;
 • Suurin kantavuus:: 300 kg
 • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

*Penkki näkyy 2 ensimmäisessä kuvassa. Loput kuvat ovat havainnollisia.

Nicea  on osa upeaa, modernia puutarhakalusteiden kokoelmaa! Nicea -ulkokalusteet auttavat luomaan paitsi mukavan myös tyylikkään ja toimivan rentoutumiskeitaan. Kaikki verhoilutyynyt ovat nesteenpitäviä, joten vaikka jotain roiskuisi vahingossa - voit helposti puhdistaa vesipisarat ja materiaali pysyy tahrattomana, kuin uusi.,

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Calme Jardin Nicea kaksinkertainen puutarhapenkki, vihreä/valkoinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Calme Jardin Nicea kaksinkertainen puutarhapenkki, vaaleanvihreä/valkoinen

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Calme Jardin Nicea kaksinkertainen puutarhapenkki, vaaleanvihreä/valkoinen

Tuotekoodi: 2986303
Kategoria: Puutarhapenkit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,45 x 1,3 x 0,4 m, 11 kg
Materiaali: Metalli, Kuvakudos
Tuotemerkki: Calme Jardin
Väri: Vihreä, Valkoinen
Tyyli: Moderni
Pituus: 130 cm
Korkeus: 44 cm
Syvyys: 45 cm
Taitettava penkki:

Osoittaa, voidaanko ulkopenkki koota.

Ei
Huonekalumallisto: Nicea
Näytä: Calme Jardin, metalli puutarhapenkit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Calme Jardin tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Calme Jardin Nicea kaksinkertainen puutarhapenkki, vaaleanvihreä/valkoinen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia