Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Esschert Design Old England Takorautainen puutarhapenkki

Lisätiedot:
Materiaali: Metalli
Pituus: 131 cm
Syvyys: 46 cm
Taitettava penkki: Ei
Tuotekoodi: 2977253

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Esschert Design Old England Takorautainen puutarhapenkki

Etsitkö klassista ilmettä puutarhaan? Sitten Esschert Designin Old England -sarjan puutarhapenkki on sinua varten! Korkealaatuisesta metallista valmistettu penkki on erittäin vahva ja kestävä. Istuin- ja selkänoja tarjoavat erinomaisen tuen ja voit levätä kätesi kahdella käsinojalla. Penkki ei vain tarjoa lisäistuimia sisäpihalle tai puutarhaan, vaan se lisää sinne myös vanhan englantilaisen tunnelman. Penkille mahtuu 2 henkilöä.

Pituus: 46 cm
Leveys: 131 cm
Korkeus: 90 cm
Paino: 9,94 kg

Klassinen sisustus ei ole toistaiseksi menettänyt viehätysvoimaansa. Se on ajaton tyyli, jota käytetään laajasti myös huonekalujen valmistuksessa. Tällaiset tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ilmapiirin kotiin, eivät välttele mielenkiintoisia ratkaisuja ja etsivät alkuperäisiä sisustuselementtejä.

Klassiset huonekalut eroavat tummista ja täyteläisistä väreistä, jotka sopivat paljon vaaleampiin sävyihin luoden siten miellyttävän ja mukaansatempaavan tunnelman. Kuvioita ei käytännössä ole (tai vain erittäin hienovaraisia vivahteita). Pääpaino on muodossa. Maanläheisiä ja luonnollisia värejä käytetään usein täyttämään huone viihtyisyydellä, joten eleganttien huonekalujen alla on paljon lämpimämpää designia.

Minimalismi kannattaa unohtaa klassiseen tyyliin ylellisillä yksityiskohdilla koristelluissa huonekaluissa, löytyy monia kaarevia muotoja ja muita edistyksellisiä ratkaisuja. Näitä huonekaluja luotaessa kaikki vivahteet harkitaan huolellisesti, joten tarkkaan katsomalla huomaat ylellisiä yksityiskohtia ja alkuperäisiä yksityiskohtia. Tämä on yksi syistä, miksi klassisen tyylin huonekaluista on tulossa sisustuksen merkittävin yksityiskohta. Halutessasi Esschert Design Old England Takorautainen puutarhapenkki voi sulautua kotisi tunnelmaan täsmälleen samalla tavalla.

Vaikka tämä huonekalu on melko siro, se säilyttää oikeat geometriset muodot, joten löydät helposti sopivan paikan kotiisi. Materiaalit hallitsevat puuta, mutta myös nahka-, lasi- tai metallituotteita löytyy. Klassisten huonekalujen tärkein ehto on korkea laatu, minkä vuoksi se kestää vuosia. Se sopii täydellisesti ajattomaan sisustukseen.

Esschert Design Old England Takorautainen puutarhapenkki

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Esschert Design Old England Takorautainen puutarhapenkki

Tuotekoodi: 2977253
Kategoria: Puutarhapenkit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,09 x 0,51 x 0,19 m, 9,94 kg
Materiaali: Metalli
Näytä: Ei ole määritelty, metalli puutarhapenkit
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Väri: Musta
Tyyli: Klassinen
Pituus: 131 cm
Korkeus: 90 cm
Syvyys: 46 cm
Alkuperämaa: Liettua
Taitettava penkki: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Esschert Design Old England Takorautainen puutarhapenkki
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu