Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Calme Jardin Nicea L puutarhapöytä , harmaa/vaaleanharmaa

Tuotekoodi: 2986353
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 096
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Calme Jardin Nicea L puutarhapöytä , harmaa/vaaleanharmaa

  • Tyylikäs, puutarha, kahvi tai välipalapöytä;
  • Helppo puhdistaa;
  • Valmistettu: metallista, betonin jäljitelmä pöytätasosta;
  • Mitat: pituus - 70 cm, leveys - 70 cm, korkeus - 41 cm;
  • Jalkojen korkeus - 38 cm
  • Väri: harmaa, vaaleanharmaa;
  • Suurin kantavuus: 50 kg;,
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Puutarhapöytä Nicea on osa upeaa, modernia puutarhakalusteiden kokoelmaa! Nicea -ulkokalusteet auttavat luomaan paitsi mukavan myös tyylikkään ja toimivan rentoutumiskeitaan. 

Ranskaksi Calme Jardin tarkoittaa eleganttia, modernia ja hiljaista puutarhaa. Tämän ranskalaisen merkin edustajat tarjoavat laadukkaista materiaaleista valmistettuja ulkokalusteita, jotka sopivat mihin tahansa pihaan, terassille tai parvekkeelle. Kosteuden- ja UV-suojattu verhoilu, raskaan painon kestävät vahvistetut teräsrungot ja naarmuttomat pinnat takaavat käyttömukavuuden useiksi vuosiksi. Luo unelmiesi piha Calme Jardinin avulla!

Calme Jardin Nicea L puutarhapöytä , harmaa/vaaleanharmaa

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Calme Jardin Nicea L puutarhapöytä , harmaa/vaaleanharmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Calme Jardin Nicea L puutarhapöytä , harmaa/vaaleanharmaa

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Calme Jardin Nicea L puutarhapöytä , harmaa/vaaleanharmaa

Tuotekoodi: 2986353
Kategoria: Puutarhapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,72 x 0,72 x 0,43 m, 14 kg
Materiaali: Metalli
Puutarhapöydän tyyppi:

Osoittaa, onko puutarhapöytä kokoontaitettava vai ei.

Ei kokoontaitettava
Tuotemerkki: Calme Jardin
Väri: Harmaa
Tyyli: Moderni
Pituus, cm: 70 cm
Leveys: 70 cm
Korkeus: 41 cm
Huonekalumallisto: Nicea
Näytä: Calme Jardin, metalli puutarhapöydät
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Calme Jardin tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Calme Jardin Nicea L puutarhapöytä , harmaa/vaaleanharmaa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia