Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Patio

Patio Eljas Plus tuoli L109-06PB, harmaa

Lisätiedot:
Tyyppi: Taitettavat tuolit
Materiaali: Metalli
Leveys: 59 cm
Syvyys: 68 cm
Tuotekoodi: 2984603
9799
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 31. maaliskuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 4. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 4. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 4. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Patio Eljas Plus tuoli L109-06PB, harmaa

  • Mitat (koottu): pituus - 60 cm, leveys - 18 cm, korkeus - 98 cm,
  • Patjan mitat: pituus - 160 cm, leveys - 47 cm, paksuus - 7,5 cm,
  • Putken paksuus: 36 x 18 mm
  • Materiaali: puuvilla / polyesteri, teräs;,
  • Mitat:leveys - 59 cm, korkeus - 107 cm, syvyys - 68 cm;.
  • Suurin kantavuus - 110 kg.
  • Väri - harmaa.
  • Paino 6,1 kg

Eljas Plus tuoli tyynyllä ja 7,5 cm paksulla niskatuella. 36 x 18 mm soikea teräsputki, jauhemaalattu rakenne. Tyyny on täytetty polyuretaanivaahdolla, yläosa polyesteri- ja puuvillakangasta, pohja polyesteri-puuvillakangasta. Selkänojan ylä- ja alaosassa on erityiset kiinnitysosat, jotka kiinnittyvät runkoon. Korkea laatutakuu, jonka vahvistaa kansainvälinen TÜV-sertifikaatti.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Patio Eljas Plus tuoli L109-06PB, harmaa sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Patio Eljas Plus tuoli L109-06PB, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Patio Eljas Plus tuoli L109-06PB, harmaa

Tuotekoodi: 2984603
Kategoria: Puutarhatuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,6 x 0,2 x 1 m, 5,79 kg
Tyyppi: Taitettavat tuolit
Materiaali: Metalli
Väri: Harmaa
Tuotemerkki: Patio
Tyyli: Käytännöllinen
Alkuperämaa: EU
Leveys: 59 cm
Korkeus: 107 cm
Syvyys: 68 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Patio Eljas Plus tuoli L109-06PB, harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu