Huippudiilit odottavat! Kuumat hintahulinat jopa -45%* 

Riippukorituoli Deluxe XL, ruskea

Lisätiedot:
Tyyppi: Riipputuolit
Leveys: 100 cm
Materiaali: Polyrottinki
Syvyys: 66 cm
Tuotekoodi: 3068778

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Riippukorituoli Deluxe XL, ruskea


  • metallista ja muovista valmistettu käsintehty korituoli;

  • Polyesterista valmistetut irrotettavat ja vedenpitävät tyynyt;

  • vakaa, mukava ja kestävä metallirakenne;

  • Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

  • Korin mitat leveys - 95 cm, syvyys - 110 cm, korkeus - 66 cm;

  • alustan mitat: korkeus - 196 cm, leveys - 95 cm;.

  • Hyllyn väri: ruskea;

  • tyynyn väri - ruskea;

  • Suurin mahdollinen kantavuus - 150 kg;

  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.Modernilla muotoilullaan varusteltu tuoli ei ainoastaan koristele kotiasi, terassia tai puutarhaasi, vaan myös auttaa sinua rentoutumaan ihanina koti-iltoina!Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Riippukorituoli Deluxe XL, ruskea pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Riippukorituoli Deluxe XL, ruskea

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Riipputuolissa ei ole jalkoja vaan se kiinnitetään kattoon tai telineeseen ketjulla tai köydellä. Yksi suosituimmista riipputuolimalleista on riipputuoli telineellä, jota voidaan säilyttää sekä ulkona että sisällä. Usein tuoli on ripustettu, mikä tarkoittaa, että se voi heilua tai liikkua vapaasti. Ripustettavat tuolimallit ripustetaan usein ketjuun tai köyteen, joka on kiinnitetty koukkuun. Tämä koukku on kiinnitettävä siten, että tuolin paino pysyy tukevasti paikallaan ja istuja voi tukea sitä vahingoittamatta rakennetta tai tuolia. Riipputuolin muotoilu voi vaihdella suuresti, samoin kuin materiaalit, joista tuolit on valmistettu. Jotkut ulkona käytettävät riipputuolit on suunniteltu ripustettavaksi puun oksaan tai muuhun vahvaan tukeen, ja tähän tarkoitukseen on usein mukana köydet tai hihnat. Itse tuoli on usein valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on kestävää ja vettä tai kosteutta hylkivää, ja tuoli on usein tehty niin, että se on helppo kuljettaa syrjäisemmille leirintäalueille.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Riippukorituoli Deluxe XL, ruskea

Tuotekoodi: 3068778
Kategoria: Puutarhatuolit
Pakkausten määrä: 2 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,81 x 0,57 x 0,39 m, 7 kg
Pakkauksen koko ja paino (2): 0,81 x 0,57 x 0,39 m, 7 kg
Väri: Ruskea
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Tyyli: Moderni
Alkuperämaa: Kiina
Korkeus: 196 cm
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Riipputuolit
Leveys: 100 cm
Materiaali: Polyrottinki
Syvyys: 66 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Riippukorituoli Deluxe XL, ruskea
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu