Juliste Rise of the Three Suns, kultainen kehys

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Julisteet
Leveys: 20 cm, 30 cm, 40 cm
Korkeus: 30 cm, 45 cm, 60 cm
Tuotekoodi: 5281931
5599
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

22. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

28. joulukuuta

599

Postin noutopiste

28. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

28. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Juliste Rise of the Three Suns, kultainen kehys

Julisteemme ovat loistava vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat muuttaa sisustustaan edullisesti. Yksi tai useampi juliste riittää antamaan tilaasi uuden ilmeen.

Rise of the Three Suns-julisteon varsinainen helmi suunnittelutiimiltämme, joka tarjoaa aina parasta kauteen sopivaa antia. Sitä on saatavana useissa muodoissa ja erilaisilla kehyksillä, joten voit valita näppärästi tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

  Julisteet.  

Laadukkaat materiaalit.
Juliste "Rise of the Three Suns" on tulostettu HD-tekniikalla korkealaatuiselle 170 g/m²:n paperille erinomaisella värintoistolla. Käytetty printti kestää UV-säteitä, joten värit eivät haalistu edes pitkäkestoisessa auringonvalossa. Sekä itse juliste että kehys on valmistettu turvallisista ja hajuttomista materiaaleista, joten ne sopivat ripustettavaksi mihin tahansa huoneeseen, myös makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen.

Mahdolliset kehysvaihtoehdot:

  1. Juliste kehyksessä.
  2. Juliste kehyksessä paspartuurilla.
  Julisteet.  

Juliste kehyksessä - hienostunut minimalismi:
Juliste on kehystetty minimalistiseen, kevyeen kehykseen, joka näyttää julisteen täydellisesti seinällä. Juliste on suojattu akryylilasilla, ja kehyksen takaosassa on kiinnityselementti.

Juliste kehyksessä paspartuurilla:
Écru-värinen passipuu korostaa julisteen värejä ja luo lisäkontrastia grafiikan, kehyksen ja seinän välille. Lisäksi se luo hienovaraisen kolmiulotteisen kehystysefektin ja lisää julisteeseen ylimääräisen suojakerroksen. Juliste on suojattu akryylilasilla, ja kehyksen takaosassa on kiinnityselementti.

Saatavilla olevat kehyksen värit:

  1. Musta.
  2. Valkoinen.
  3. Kulta.

Kehyksen mitat: Leveys 9 mm, paksuus 18 mm.

  Julisteet.  

Kätevä ripustus.
Kehystetty juliste voidaan ripustaa kruunutapilla, tai jos et halua tai voi porata reikiä seinään, se on niin kevyt, että se voidaan ripustaa kiinnitystapilla tai jopa asettaa lattialle tai huonekaluille ja nojata seinää vasten. Kuin suunnittelijan efekti!

Loputtomat mahdollisuudet rakentaa omia sarjoja.
Useilla julisteilla voit luoda oman henkilökohtaisen gallerian! Voit vapaasti yhdistellä eri värejä, kuvioita, tyylejä ja muotoja! Julisteiden yhteinen nimittäjä voi olla väri, kuvio, tyyli ja muoto. Voit luoda oman sarjan. Muista, että tämä on sinun luovaa vapauttasi!

Sisustusjulisteet kaikille
Tarjoamme retrotyylisiä julisteita, kasvi- ja eläinaiheisia julisteita, motivaatiojulisteita, kortteja, julisteita elokuva- ja tietokonepelien ystäville, kalentereita, julisteita lapsille ja paljon muuta.

Löydät kuvioita lähes kaikkiin huoneisiin - julisteita olohuoneeseen, lasten tai teini-ikäisten huoneeseen, julisteita makuuhuoneeseen ja paljon muuta. Julisteita keittiöön tai kylpyhuoneeseen? Miksipä ei! Muista, ettet voi ripustaa niitä paikkoihin, joissa ne voivat joutua suoraan kosketuksiin veden kanssa.

Julisteet ovat myös mielenkiintoinen tapa koristella palvelu- tai toimistotiloja - ne kiinnostavat sekä henkilökuntaa että asiakkaita. Riippumatta siitä, onko kyseessä kokonainen sarja vai yksittäinen juliste, tarjouksemme voi olla erinomainen sisustuselementti toimistoihin, palvelu- ja ravintola-alan laitoksiin, loungeihin, klubeihin ja hotelleihin. Julisteseinä on nykyaikaisen kokouspaikan sisustuselementti, joka on ajan hengen mukainen.

Juliste on helppo tapa tuoda uusia trendejä sisustukseen.

Julisteet

Etsitkö tapoja päivittää kotisi ja tuoda siihen lisää kodikkuutta sekä yksilöllisyyttä? Joskus siihen ei tarvita suuria investointeja, kalliita ostoksia tai kodin remontointeja. Jopa yksinkertaisimmat julisteet voivat piristää ja tuoda väriä paljaille seinille. Valikoimastamme löytyy yli 2000 erilaista julistetta, joista voit valita haluamasi koon mukaan. Tarjoamme sinulle erilaisia ​​julisteita kukista, luonnosta, ihmisistä, kaupungeista, eläimistä, linnuista ja paljon muuta. Voit valita myös vintage- ja retro-tyylisiä julisteita antaamaan kotillesi ainutlaatuisen tunnelman. Julisteet ovat saatavilla kehyksettöminä tai kehyksillä. Valikoimassamme on myös julisteita, jotka myydään sarjoina. Ne voivat sisältää jopa 30 erilaista tai identtistä julistetta, jotka on painettu HD-resoluutiolla. Juliste voi myös olla erinomainen lahja perheenjäsenelle, rakkaalle ystävälle tai työkaverille.

Yleiset tuotetiedot: Juliste Rise of the Three Suns, kultainen kehys

Tuotekoodi: 5281931
Kategoria: Taulut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,54 x 0,1 x 0,12 m, 0,64 kg
Aihe: Abstraktio
Kehys: On
Setti koostuu: 1 osaa
Tuotemerkki: Artgeist
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Julisteet
Näytä: Artgeist, julisteet taulut
Leveys: 20 cm, 30 cm, 40 cm
Korkeus: 30 cm, 45 cm, 60 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Artgeist tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Juliste Rise of the Three Suns, kultainen kehys
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu