Pelipöytä E-Blue EGT574, musta

Tuotekoodi: 3492197
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 396
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Pelipöytä E-Blue EGT574, musta

 • Pöydän runko ja jalat on valmistettu vahvasta ja kestävästä teräksestä;
 • Pöytälevy on valmistettu puupölylevystä (MDF);
 • Pöytälevy on peitetty pehmeällä hiirimattolla;
 • Pöydän mitat: pituus - 113 cm, syvyys - 59,5 cm, korkeus - 74-86,8 cm;
 • Wire hallintajärjestelmä;
 • 3-tasolla säädettävät jalat auttavat sinua mukauttamaan pöydän henkilökohtaisiin tarpeisiisi;
 • Sininen puoli LED-valaistus;
 • LED-valaistus kytketty tietokoneeseen USB-portin kautta;
 • I-jalka järjestelmä;
 • Pöydän väri: musta sinisillä raidoilla;
 • Pöytä toimitetaan kokoamattomana.

Ainutlaatuinen pelipöytä on suunniteltu tietokonepelien ystäville. Ergonomisesti muotoiltu pöytälevy varmistaa oikean asennon. Pöydän sivuilla oleva LED-valaistus antaa pöydälle ainutlaatuisuutta ja nykyaikaisuutta sekä valoa pimeässä leikkiessä. Pöydän alaosassa oleva tiukasti istuva kaapelinhallintapussi pitää kaapelit turvassa, jotta ne eivät sotkeudu jalkojesi alle. I-foot-järjestelmän avulla voit mukavasti taittaa ja levätä jalkojasi pitkien pelien aikana.

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Pelipöytä E-Blue EGT574, musta kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Pelipöytä E-Blue EGT574, musta

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Pelipöytä E-Blue EGT574, musta pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Pelipöytä E-Blue EGT574, musta

Laadukas tietokonepelipöytä tarjoaa parhaan peliympäristön ja voittoja ilman ylimääräistä vaivaa. Pöydän suuri pinta-ala tuo etua peliin, tarkoittaa vähemmän sotkua ja helpompaa ulottumista. Sotkuiset kaapelit pysyvät poissa häiritsemästä. Voit keskittyä täysillä peliin. Pöydissä on hyllyjä tai tiloja hiirelle, näppäimistölle ja prosessorille, osassa pöydistä on laatikoita ja kaappeja pienten tavaroiden säilyttämistä varten. Pöydän ja tuolin optimaalinen yhteensopivuus on myös tärkeä, jotta asento säilyy hyvänä pelin aikana. Epämukavuuden aiheuttamat kivut pysyvät poissa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Pelipöytä E-Blue EGT574, musta

Tuotekoodi: 3492197
Kategoria: Tietokonepöydät ja työpöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,13 x 0,6 x 0,75 m, 24 kg
Tyyppi: Tietokonepelipöytä
Kaapin malli: Avoimet pöydät
Väri: Musta
Materiaali: Puulevy (MDF), Metalli
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Pituus: 113 cm
Korkeus: 74 cm
Syvyys: 59.5 cm
Alkuperämaa: Kiina
Näytä: Ei ole määritelty, tietokonepelipöytä tietokonepöydät ja työpöydät
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Pelipöytä E-Blue EGT574, musta kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia