Arozzi Vernazza pelituoli

Lisätiedot:
Suurin sallittu paino: 145 kg
Tyyppi: Pelituolit
Ominaisuudet: Kallistustoiminto, Säädettävät käsinojat, Niskatuki, Ristiseläntuki
Korkein istuinkorkeus: 81 cm
Matalin istuinkorkeus: 65 cm
Tuotekoodi: 437303

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Arozzi Vernazza pelituoli

 • Mukava pelituoli.
  Väri: tummanharmaa;
  Kokonaismitat: leveys - 49 cm, korkeus - 134 - 143 cm, syvyys - 24 cm;
  Istuimen mitat: leveys - 44 cm, pituus - 52 cm, korkeus - 65 - 81 cm, syvyys - 24 cm;
  Selkänojan mitat: leveys - 49 cm, korkeus - 86 cm;
  Käsinojien mitat: pituus - 24 cm, leveys - 9 cm;
  Tuoli on valmistettu pehmeästä, mutta kestävästä kankaasta, joka kestää repeytymistä, venymistä ja sauman liukumista.
  Tuolin kangas on korkealaatuista - se hengittää, joten vartalo pysyy viileänä, mikä luo erinomaiset olosuhteet pitkäaikaiseen käyttöön ja keskittymisen ylläpitämiseen;
  Tuolin runko on valmistettu metallista, pyörien pohja on valmistettu kiinteästä alumiinista;
  Tuolissa on pehmeät niska- ja ristiselän tukityynyt, jotka varmistavat mukavuuden;
  Suuri, tilava istuin ja selkänoja;
  Säädettävä korkeus;
  Suuret pyörät;
  Pehmustetut käsinojat eivät ole vain säädettävissä ylös ja alas, vaan myös eteenpäin ja taaksepäin. Sopii täydellisesti niille, jotka haluavat löytää käsinojien parhaan ja mukavimman asennon;
  Tuolin selkänoja on myös säädettävä, kiinnitetty jopa 165°. Löydä sinulle sopiva vartalo- ja asentokulma!
  Tuoli voidaan myös lukita pystyasentoon tai lukitsemattomana kallistaa vapaasti eteen- tai taaksepäin, jopa 12°. Säädä haluttu vastus säätöpyörällä.
  Tuolin enimmäiskuorma on 145 kg;
  Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Arozzi Vernazza pelituoli on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Arozzi Vernazza pelituoli

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Arozzi Vernazza pelituoli pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Arozzi Vernazza pelituoli

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Pelituolit ovat ergonomisia tuoleja pitkiin tietokonepelisessioihin. Ensimmäiset pelituolit lanseerasi DXRacer noin vuonna 2006; alun perin yritys valmisti istuimia luksusurheiluautoihin. Tästä on peräisin myös tuolien muotoilu, monet niistä näyttävät kilpa-autoilta kirkkailla korostusväreillä ja muilla koristeluilla. Pelituolien pääominaisuus on paljon tavallista työtuolia korkeampi selkänoja. Tuoli tukee olkapäitä ja selkää estäen väsymystä. Tuoli työntää pelaajaa pystyasentoon ja on yhdistelmä mukavuutta ja haastetta - et tunne kipua, vaikka istut samassa asennossa pitkään. Pelituoleja pystyy säätämään huomattavasti enemmän kuin muita tuoleja: selkänoja, ristiselän tuki, kallistus, niskatuki ja käsinojat voi säätää kaikin mahdollisin tavoin istujan tarpeiden mukaan.

Ergonomiset työtuolit on suunniteltu pitämään kehosi oikeassa asennossa pitkiäkin aikoja työskennellessä, parantamaan ryhtiä ja mukavuutta sekä ylläpitämään käyttäjän terveyttä. Tuoleissa on useimmiten säätömekanismit, joiden avulla voit säätää vivuilla istuma-asennon nopeasti ja helposti. Voit myös säätää istuimen kallistuskulmaa. Säätömekanismit auttavat vähentämään painetta alaselässä, varmistavat oikean asennon ja helpottavat verenkiertoa jaloissa. Epämukavalla tuolilla istuminen voi aiheuttaa selkäkipujen lisäksi pitkäaikaisia ja pysyviä tuki- ja liikuntaelinten ​​vaivoja. Käytä riittävästi aikaa juuri sinulle sopivan, ergonomisen työtuolin valintaan, jotta tuoli tukee työhyvinvointiasi.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Arozzi Vernazza pelituoli

Tuotekoodi: 437303
Kategoria: Toimistotuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,69 x 0,86 m, 29,5 kg
Väri: Harmaa
Materiaali: Verhoilukangas
Tuotemerkki: Arozzi
Tyyli: Moderni
Leveys: 49 cm
Korkeus: 143 cm
Syvyys: 24 cm
Alkuperämaa: Kiina
Suurin sallittu paino: 145 kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Pelituolit
Näytä: Arozzi, pelituolit toimistotuolit
Ominaisuudet: Kallistustoiminto, Säädettävät käsinojat, Niskatuki, Ristiseläntuki
Korkein istuinkorkeus: 81 cm
Matalin istuinkorkeus: 65 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Arozzi tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Arozzi Vernazza pelituoli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu