Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Nore F4G FG33 -pelituoli, mustan / sinisen värinen

Tuotekoodi: 4082051
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 204
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Nore F4G FG33 -pelituoli, mustan / sinisen värinen

 • Mukava ja ergonominen pelituoli ylimääräisellä pää- ja selkätuella.
 • Selkänojan ergonominen muotoilu tarjoaa lisämukavuutta ja helpotusta selkärangalle;
 • Pelituolin säädettävät korkeus, selkänoja sekä käsinojat ovat suunniteltu pitkään koneen ääressä istuvalle;
 • Selkänojan saa luotettavasti syvällekin makuuasentoon;
 • Tuolissa on jämäkkä alusta sekä vahva runko;
 • Pelituoli on laadukasta ja kulutusta kestävää muovia ja keinonahkaa;
 • Silikonipyörät suojaavat lattiaa naarmuilta;
 • Väri: musta, vihreä
 • Tuolin mitat: leveys - 71 cm, korkeus - 125 / 135 cm, syvyys - 70 cm;
 • Selkänojan mitat: korkeus - 83 cm, leveys - 54 cm;
 • Tuolin istuinkorkeus lattiasta: yläasennossa - 61 cm, ala-asennossa - 51 cm;
 • Tuolin istuinosan mitat: leveys - 53 cm, syvyys - 48 cm;
 • Pelituoli kestää kuormituksen: 130 kg;
 • Tuote toimitetaan osina paketissa ja vaatii kasaamisen.

Ergonominen pelituoli hyvillä säätöominaisuuksilla ja mukavalla keinonahkaverhoilulla, joka tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta pitkiin pelisessioihin.              

NORE-brändi syntyi halusta luoda mukava elämä, joka on täynnä tyylikkäitä hetkiä. NORE yhdistää sukupolvia ja erilaisia perinteitä. Eri tyylejä, materiaaleja, tuotantotekniikoita ja valmistajia eri maista, mutta kaikilla on yhteinen halu - antaa asiakkaalle mahdollisuus luoda viihtyisä koti ja mukauttaa ympäristönsä uusiin muotitrendeihin. Ei ole väliä kummalle puolelle maapalloa tuote luodaan, se saapuu kotiin NOREn kanssa.

NORE - laatua edulliseen hintaan jokaiseen kotiin.

Nore F4G FG33 -pelituoli, mustan / sinisen värinen

Keinonahkahuonekalut sopivat niille, jotka haaveilevat ylellisestä tunnelmasta, mutta eivät halua maksaa siitä paljon. Tämä materiaali on valmistettu tekstiilistä, joka on päällystetty polyuretaanilla, polyamidilla ja aidolla nahalla tai muilla vastaavilla pinnoitteilla.

Tämän materiaalin valmistuksessa eläimet eivät kärsi ja tuotantokustannukset pienenevät, kun taas huonekalut itsessään ovat hyvin samanlaisia kuin aidosta nahasta valmistettuja tuotteita. Ainutlaatuisen tuotantoteknologian ansiosta keinonahasta valmistetut huonekalut voivat olla hyvin erivärisiä ja -tyylejä, mikä vaikeuttaa niiden sovittamista niin perinteisiin kuin moderneihinkin huoneisiin.

Vaikka tämän huonekalun kestävyys ei ole verrattavissa luonnontuotteisiin, se kestää silti melko pitkään. Kovaa kangasta on lähes mahdotonta vahingoittaa, joten kun kangasta hoidetaan kunnolla, repeytymät ja muut suuret vauriot voidaan välttää. Lisäksi keinonahka kestää ympäristöolosuhteita ja haalistuu harvemmin, koska auringon ultraviolettisäteily ei vaikuta siihen haitallisesti. Materiaali on myös vedenpitävää. Se voidaan puhdistaa tavallisella kostealla liinalla, joten huolto on erittäin helppoa. Voit olla varma, että Nore F4G FG33 -pelituoli, mustan / sinisen värinen ei vaadi paljon huoltoa.

On tärkeää tietää, että keinonahkahuonekalut eivät päästä ilmaa läpi, joten kuumalla säällä istuminen voi olla hieman epämukavaa. Huolimatta haitoista materiaalin suuri etu on monta kertaa halvempi hinta - jos nahkatuotteiden hallitsema tyyli kiehtoo, niin tämä materiaali on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Nore F4G FG33 -pelituoli, mustan / sinisen värinen

Pelituolit ovat ergonomisia tuoleja pitkiin tietokonepelisessioihin. Ensimmäiset pelituolit lanseerasi DXRacer noin vuonna 2006; alun perin yritys valmisti istuimia luksusurheiluautoihin. Tästä on peräisin myös tuolien muotoilu, monet niistä näyttävät kilpa-autoilta kirkkailla korostusväreillä ja muilla koristeluilla. Pelituolien pääominaisuus on paljon tavallista työtuolia korkeampi selkänoja. Tuoli tukee olkapäitä ja selkää estäen väsymystä. Tuoli työntää pelaajaa pystyasentoon ja on yhdistelmä mukavuutta ja haastetta - et tunne kipua, vaikka istut samassa asennossa pitkään. Pelituoleja pystyy säätämään huomattavasti enemmän kuin muita tuoleja: selkänoja, ristiselän tuki, kallistus, niskatuki ja käsinojat voi säätää kaikin mahdollisin tavoin istujan tarpeiden mukaan.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Nore F4G FG33 -pelituoli, mustan / sinisen värinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Nore F4G FG33 -pelituoli, mustan / sinisen värinen

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Yleiset tuotetiedot: Nore F4G FG33 -pelituoli, mustan / sinisen värinen

Tuotekoodi: 4082051
Kategoria: Toimistotuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,8 x 0,8 x 0,3 m, 24 kg
Tyyppi: Pelituolit
Väri: Vihreä, Musta
Ominaisuudet: Niskatuki, Ristiseläntuki
Materiaali: Muovi, Keinonahka
Tuotemerkki: NORE
Tyyli: Moderni
Leveys: 71 cm
Korkeus: 135 cm
Syvyys: 70 cm
Matalin istuinkorkeus: 51 cm
Korkein istuinkorkeus: 61 cm
Suurin sallittu paino: 130 kg
Näytä: NORE, pelituolit toimistotuolit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki NORE tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia