Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Työtuoli A2A Jilli, musta

Tuotekoodi: 3487592
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 177
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Työtuoli A2A Jilli, musta

Työtuoli ajattomalla muotoilulla. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja. Tuoli on päällystetty mustalla verkkomateriaalilla. Tuolin pehmusteena on käytetty vaahtomuovia. Enimmäiskuorma - 120 kg. 5 pyörää, joiden ansiosta tuolia on kätevä liikutella. Korkeus on säädettävissä.

Verkkokangas on hengittävää, rei'itettyä kangasta, joka on yleensä valmistettu polyesteristä. Tämäntyyppinen kangas sopii ihanteellisesti toimistotuolien ja urheiluvälineiden valmistukseen, mutta verkkokankaan käyttö on yleistä kaikkialla maailmassa ja monilla eri tuotantoalueilla. Verkkokangas (tunnetaan myös nimellä verkko) voi olla kohokuvioitu, laajennettu, kudottu tai putkimainen. Se voi olla valmistettu polypropeenista, polyeteenistä, nailonista, PVC:stä tai PTFE:stä. Verkko on löyhästi kudottu neulekangas, jossa on useita lähekkäin olevia aukkoja. Kudottua verkkoa käytetään useimmiten nykyaikaisten toimistokalusteiden valmistuksessa, erityisesti toimistotuoleissa. Tämä materiaali tarjoaa käyttäjälle poikkeuksellista mukavuutta - verkko mukautuu kehon muotoon ja antaa sinun liikkua vapaasti ja hengittää vapaasti iholla. Verkkokangas ei ole huonekalu- ja sisustussuunnittelijoiden viimeisin muotilöytö. Tämä kangas esiteltiin vuonna 1888, kun Lewis Haslam (brittiläinen mylly) huomasi useita reikiä työhansikkaissaan. Hän tajusi, että vaikka käsineet olivat täynnä reikiä, tämä ei estänyt hänen käsiään pysymästä lämpiminä. Näin mylly loi alkuperäisen Aertex-verkkokankaan, joka ei ollut vain hygieeninen ja hengittävä lämpötilan vaihteluiden takia, vaan myös kevyt ja edullinen. Näin verkkokangas herätti valmistajien erityishuomiota - huonekaluteollisuuteen saapui uusi taloudellinen ja ergonominen kangas, joka nosti työtuolit aivan uudelle modernille tasolle. Sisustus on rikastettu paitsi ainutlaatuisella muotoilulla, myös kangasperiaatteella, joka on suuri apu työntekijöille, jotka viettävät pitkiä työpäiviä istuen ja varmistavat hygieenisen ja hengittävän asumisen.

Työtuoli A2A Jilli, musta

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Työtuoli A2A Jilli, musta

Tuotekoodi: 3487592
Kategoria: Toimistotuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,59 x 0,56 x 0,28 m, 10,5 kg
Tyyppi: Työtuolit
Väri: Musta
Materiaali: Verkkokangas
Tuotemerkki: A2A
Tyyli: Ei ole määritelty
Leveys: 60 cm
Korkeus: 100 cm
Syvyys: 55 cm
Matalin istuinkorkeus: 41 cm
Korkein istuinkorkeus: 51 cm
Suurin sallittu paino: 120 kg
Näytä: A2A, työtuolit toimistotuolit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki A2A tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Työtuoli A2A Jilli, musta kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia