Flavor by Fire: Reseptejä ja tekniikoita isompaan, rohkeampaan grillaukseen ja grillaamiseen

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Derek Wolf, Steven Raichlen
Sivujen määrä: 208
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotekoodi: 26603618
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
3650
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

15. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Postin noutopiste

15. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Kotiinkuljetus

15. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

15. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

15. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

15. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

15. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Flavor by Fire: Reseptejä ja tekniikoita isompaan, rohkeampaan grillaukseen ja grillaamiseen

Paranna ruoanlaittopeliäsi ulkona Flavor by Firen avulla, joka sisältää Derek Wolfin (@overthefirecooking) vauhdikkaita reseptejä naudanlihalle, sianlihalle, kanalle, riistalle, kalalle ja muille.
Liity Flavor by Fire -ruoanlaittoasiantuntijan Derek Wolfin kanssa saadaksesi mielenkiintoisimmat, makupakatut reseptit, joita valmistat tänä vuonna. Derek Wolfin ensimmäisessä kirjassa Food by Fire hän kertoi ohjeet ruoanlaiton aloittamiseen ja ruoanlaittoon kypsennystulen tyypit sekä paistinpannut, vartaat ja paljon muuta. Nyt hän on valmis viemään sinut uuteen kulinaariseen seikkailuun – mutta tällä kertaa kyse on mausta. Reseptit tarjoavat paljon vaihtelua pikaklassikoista, kuten Chipotle Peppercorn Smoked Brisketistä, kirjekuoreen työntävään Chile Con Limon Candied Baconiin. Kaikki tärkeimmät maut – suolainen, hapan, makea, karvas ja umami – tutkitaan perusteellisesti. Derek tutkii myös muita osia, joita sinun tulee ottaa huomioon maun, kuten aromin, lämmön ja koostumuksen suhteen. Jokainen luku tutkii tietyn proteiinin makua ja makua koskevia näkökohtia ja tutustuttaa sitten vaikuttaviin resepteihin, mukaan lukien: Naudanliha: Beer Marinated Bavette Steak. kermainen maissisalsa, hiilipaahdetut ripustinpihvit thai-chilikastikkeella, mustavalkosipuli New York Strips luuydinvoilla, maustettu rommimarinoitu tri-TipPork: Cotija-kuorrutetut porsaanvartaat, kaakaomelassilla lasitettu spiraalikinkku, S- ja Chorizo Chilen inspiroima PebreChicken/Turkki: Rotisserie Chicken ja Alabama White Kastike, Maple Whisky Chicken Lollipops, Savustettu Tequila Lime Spatchcocked Chicken, Honey Habanero Rotisserie Kalkkunan koipia, Savustettu koko kalkkuna/Tunnikalakala, Garlic-Salpicy A Buffalo Ruohosipulivoi, hiilipaahdettu sitruunayrttitaimen, makea tomatillogrillattu lohi, paahdetut kampasimpukat olutpannukastikkeella, hunaja-sriracha-katkarapuvartaat, tulikuorrutetut osterit KilpatrickGame/lammas/ankka: valurautabiisonin ribeyes sipulilla karamellisoidulla punaviinillä Friteereitä mausteisella Gremolata-voilla, kahvikuorrutettuja hirvimedaljoja, riippuva lampaan jalka Chimichurri Aiolilla, savustettua hunajasiideriä, lampaan kylkiluita, paahdettua ankanrintaa mustakirsikka-tamarindikastikkeella, jossa on ominaisuuksia, kuten suolavettä, sitrushedelmien kanssa työskentelyä, alkoholin käyttöä marinadeissa ja paljon muuta. , olet varma, että rakennat tietämäsi päälle ja opit jotain uutta. Riippumatta siitä, mitkä maut sinulle kutsuvat, tulen päällä ruoanlaitto ei ole koskaan samanlaista.
Paranna ruoanlaittopeliäsi ulkona Flavor by Firen avulla, joka sisältää Derek Wolfin (@overthefirecooking) vauhdikkaita reseptejä naudanlihalle, sianlihalle, kanalle, riistalle, kalalle ja muille.

Yleiset tuotetiedot: Flavor by Fire: Reseptejä ja tekniikoita isompaan, rohkeampaan grillaukseen ja grillaamiseen

Tuotekoodi: 26603618
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,23 x 0,23 m, 0,94 kg
Kustantamo: Harvard Common Press,U.S.
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Derek Wolf, Steven Raichlen
Sivujen määrä: 208
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Flavor by Fire: Reseptejä ja tekniikoita isompaan, rohkeampaan grillaukseen ja grillaamiseen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Flavor by Fire: Reseptejä ja tekniikoita isompaan, rohkeampaan grillaukseen ja grillaamiseen kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos