Portico: Cooking and Feasting in Rome's Jewish Kitchen

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Leah Koenig
Sivujen määrä: 336
Julkaisuvuosi: 2023
Tuotekoodi: 14486273
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4617
Muiden myyjien tarjoukset (1):
8148
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

2. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

7. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

7. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

7. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

7. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
8148 10605
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Portico: Cooking and Feasting in Rome's Jewish Kitchen

"A captivating tour through Rome's centuries-old Jewish community with more than 100 simple, deeply flavorful, vegetable-forward recipes. "Naming the book Portico is my way of saying, 'Welcome. I'm glad you are here.'" A leading authority on Jewish food,Leah Koenig celebrates la cucina Ebraica Romana within the pages of her new cookbook. Portico: Cooking and Feasting in Rome's Jewish Kitchen features over 100 deeply flavorful recipes and beautiful photographs of Rome's Jewish community, the oldest in Europe. The city's Jewish residents have endured many hardships, including 300 years of persecution inside the Roman Jewish Ghetto. Out of this strife grew resilience, a deeply knit community, and a uniquely beguiling cuisine. Today, the community thrives on Via del Portico d'Ottavia (the main road in Rome's Ghetto neighborhood)-and beyond. Leah Koenig's recipes showcase the cuisine's elegantly understated vegetables, saucy braised meats and stews, rustic pastas, resplendent olive oil-fried foods, and never-too-sweet desserts. Home cooks can explore classics of the Roman Jewish repertoire with Stracotto di Manzo (a wine-braised beef stew), Pizza Ebraica (fruit-and-nut-studded bar cookies), and, of course, Carciofi alla Giudia, the quintessential Jewish-style fried artichokes. A standout chapter on fritters-showcasing the unique gift Roman Jews have for delicate frying-includes sweet honey-soaked matzo fritters, fried salt cod, and savory potato pastries (burik) introduced by the thousands of Libyan Jews whoimmigrated to Rome in the 1960s and '70s. Every recipe is masterfully tailored to the home cook, while maintaining the flavor and integrity of tradition. Suggested menus for holiday planning round out the usability and flexibility of these dishes. A cookbook for anyone who wants to dive more deeply into Jewish foodways, or gain new insight into Rome, Portico features the makers and creators who are keeping Roman Jewish food alive today, transporting us to the bustling streets of the Eternal City while also making us feel-as we cook and eat-very much at home"--
la cucina Ebraica RomanaPortico: Cooking and Feasting in Rome’s Jewish KitchenLeah Koenig’s recipes showcase the cuisine’s elegantly understated vegetables, saucy braised meats and stews, rustic pastas, resplendent olive oil–fried foods, and never-too-sweet desserts. Home cooks can explore classics of the Roman Jewish repertoire with Stracotto di Manzo (a wine-braised beef stew), Pizza Ebraica (fruit-and-nut-studded bar cookies), and, of course, Carciofi alla Giudia, the quintessential Jewish-style fried artichokes. A standout chapter on fritters—showcasing the unique gift Roman Jews have for delicate frying—includes sweet honey-soaked matzo fritters, fried salt cod, and savory potato pastries (burik) introduced by the thousands of Libyan Jews who immigrated to Rome in the 1960s and ’70s. Every recipe is masterfully tailored to the home cook, while maintaining the flavor and integrity of tradition. Suggested menus for holiday planning round out the usability and flexibility of these dishes.Portico

Yleiset tuotetiedot: Portico: Cooking and Feasting in Rome's Jewish Kitchen

Tuotekoodi: 14486273
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,21 x 0,26 m, 1,37 kg
Kustantamo: WW Norton & Co
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Myyjä: Bookstore Krisostomos, Pro Baltic
Tekijä: Leah Koenig
Sivujen määrä: 336
Julkaisuvuosi: 2023

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Portico: Cooking and Feasting in Rome's Jewish Kitchen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Portico: Cooking and Feasting in Rome's Jewish Kitchen kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4
(180 asiakasarviota)
-23%
50%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

16. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
8148 10605

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos