Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Janez Bratovz, Noah Charney, Matjaz Tancic, Manca Jevscek, Hiroshi Ishida
Sivujen määrä: 288
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotekoodi: 14822073
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4055
Muiden myyjien tarjoukset (2):
7099
-
7253
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

15. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Postin noutopiste

15. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Kotiinkuljetus

15. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

15. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

15. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

15. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

15. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
KATARATA
7099
Pro Baltic
7253 9489
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients

Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully written introductory essays for each new stop and robust narrative elements, it follows a road trip around Slovenia in search of the finest ingredients in the country, and the best producers of them. Each chapter profiles an ingredient key to the culture, and the passionate producer or farmer who supplies it, before delving into two select recipes for each&;one interpretation of a traditional Slovenian dish and one modern presentation&;which highlight the product and showcase its versatility. The reason for this format is simple. For JB, the ingredient is paramount&;the source of inspiration. Every dish in his restaurant is created from completely fresh ingredients, which he always hand selects and likes to trace back to their source. So it is only natural that his cookbook would be organized in the same way. It&;s very much a reflection of the chef himself: an innovator rooted in local tradition and ingredients. Featuring carefully-chosen ingredients like Adriatic fish, beef, game, fleur de sel, olive oil, prosciutto, wild herbs, goat cheese, and cabbage, you&;ll find recipes such as: Soft red polenta with chanterelle sauce and sour creamCreamed Jerusalem artichoke soup with truffles, fried Jerusalem artichoke peels, olive oil, and red peppercornsRed deer fillet with juniper berry sauce, tarragon roll, red Swiss chard stems, celeriac, and cranberry jamHazelnut ice cream with olive oil, dark chocolate, and fleur de selFried and cooked beef tendons with honey in wild garlic sauce, with cold-pressed sunflower oil, vinegar, and wild herbsChicken in white wine with root vegetables and new potatoesProsciutto-wrapped monkfish with celeriac purée, peach cream, and olive oil jelly Fellow Slovenian Ana Roš (named the best female chef in the world in 2017) told CNN: &;Every country has 'The Chef.' In Slovenia, this is him. Chef Janez Bratovž is the father of modern Slovenian cuisine.&; With the country being awarded the title of European Region of Gastronomy in 2021, it&;s clear that Slovenia and its beautiful and diverse cuisine is fast becoming the next major culinary destination, and its time in the spotlight is overdue.

Yleiset tuotetiedot: Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients

Tuotekoodi: 14822073
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,24 x 0,29 m, 1,84 kg
Kustantamo: Skyhorse Publishing
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, KATARATA, Pro Baltic
Tekijä: Janez Bratovz, Noah Charney, Matjaz Tancic, Manca Jevscek, Hiroshi Ishida
Sivujen määrä: 288
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (2)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

30. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: Pro Baltic 4
(186 asiakasarviota)
-23%
50%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

27. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
7253 9489

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos