Valokuvatapetti lapsille Dinosaurusten valtio 46504

Lisätiedot:
Korkeus: 243,84
Leveys, cm: 304,80
Teknologia: Paperi
Tuotekoodi: 3071878
5043
13200
-61%

Hintahistoria

679 /m²

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
TOIMITUS YLIHUOMENNA

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) tiistai, 6. kesäkuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin keskiviikko, 7. kesäkuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen keskiviikko, 7. kesäkuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen keskiviikko, 7. kesäkuuta (599 )
Tilauksen arvioitu toimitusaika kotiinkuljetuksella keskiviikko, 7. kesäkuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Valokuvatapetti lapsille Dinosaurusten valtio 46504

Arkin koko on 243,84 x 304,80 cm

Walltastic tapetin liimausohjeet

Walltastic-laatikko sisältää yhteensä 12 tapettiarkkia. Valokuvatapetin takaosa on päällystetty erityisellä sinisellä materiaalilla, jotta edellinen tapetti tai seinämaali ei erotu. Ennen liimaamista on suositeltavaa sijoittaa arkit oikeassa järjestyksessä lattialle, jotta näet koko kuvan. Tarkista mahdolliset viat, jos löydät vikoja, ota yhteyttä jälleenmyyjään ennen tapetin liimaamista.

Ennen kuin asennat ensimmäisen arkin, merkitse seinälle lyijykynällä tarkalleen, missä arkin ja sen ääriviivat tulisi olla. Voit piirtää pystysuoria viivoja seinän yli ennen tapetin liimaamista seinään. Liimauksen aikana on helpompaa tarkkailla työtä, näet kuinka tapetti on liimattu.

Kiinnitysprosessi:

Noudata pakkauksen takana olevia valmistajan ohjeita.

Ota ensimmäinen arkki ja levitä siihen liimaa. Käytä liimaamiseen tavallista tapettiliimaa. Voitele koko tapettiarkki huolellisesti niin, että siihen ei jää kuivia paikkoja. Voit myös voidella valmistetun seinän liimalla. Odota noin 2 minuuttia ja aseta arkki seinälle. Paina tapetti seinän keskeltä reunoille käsin tai rullasienellä välttääksesi kolhuja ja ilmakuplia. Huomautus - tätä vaihetta ei voida tehdä erittäin kovalla esineellä, koska se voi vahingoittaa tapettia tai naarmuttaa maalia.  Noudata tätä prosessia kaikilla arkeilla. On erittäin tärkeää, että et aseta yhtä arkkia toisen päälle, kun yhdistät kuvaa. Arkit tulee sijoittaa vierekkäin. Älä viivyttele arkkien liimaamista yksitellen, sillä pidemmät saumat näkyvät pidemmällä aikavälillä, joten on suositeltavaa työstää kaikki kerralla.

Huomioitavaa:

Märkä tapetti on yleensä hieman suurempi kuin kuivattu. (noin 1,25 cm)

Usein Kysytyt Kysymykset:

Miksi tapetille muodostuu ilmakuplia?

Useimmissa tapauksissa ilmakuplat johtuvat liikkuvan tapetin virheellisestä tasoittamisesta tasoituksen aikana; tämän estämiseksi tasoita tapettia ylhäältä keskeltä sivuille. Jos näet ilmakuplien muodostumisen edelleen, voit nostaa tapetin haluamaasi paikkaan ja liimata uudelleen seinään.  Jos huomaat ilmakuplia tapetin kuivumisen jälkeen, ota terävä esine, esimerkiksi neula ja murskaa ne. Ilma on poistettava.

Toinen syy ilmakuplien muodostumiseen voi olla liiman riittämätön levitys.

Miksi valkoiset viivat näkyvät taustakuvaa liimattaessa?

Tärkein syy on, että tapetti liimataan heti liiman levittämisen jälkeen odottamatta suositeltua 2 minuuttia.  Tapetin liimaus ja tasoitus venyttää tapettia. Kuivumisen aikana arkki kutistuu ja näkyviin tulee valkoisia viivoja.

Varmista ennen tapetin liimaamista, että työympäristö, kädet, työkalut ja liima ovat täysin puhtaat. Tahroja, likaa jne. ei katsota perusteeksi reklamaatiolle. Lue tapetin liimausohjeet huolellisesti ennen tapetin liimaamista.

Yleiset tuotetiedot: Valokuvatapetti lapsille Dinosaurusten valtio 46504

Tuotekoodi: 3071878
Kategoria: Lastenhuoneen valokuvatapetit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,52 x 0,07 x 0,19 m, 1,18 kg
Määrä pakkauksessa: 7.43 m²
Myyjä: Hobbyhall.fi
Korkeus: 243,84
Leveys, cm: 304,80
Teknologia: Paperi

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Valokuvatapetti lapsille Dinosaurusten valtio 46504
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu