Sahanterä - Metabo Fast Wood, 4,0x75 mm

Tuotekoodi: 3494392
Tyyppi:
Tarkoitus:
Tuotemerkki:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 009
Rekisteröidy
899
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sahanterä - Metabo Fast Wood, 4,0x75 mm

  • Nopeat ja suorat leikkaukset.
  • Materiaalin soveltuvuus: Lehtipuu/havupuu/lastulevy/massiivipuulevy, 5-50 mm. Suunniteltu erityisesti kaarevia osia varten.
  • Malli: kiillotettu/vino.
  • Materiaali: HCS.
  • Hyödyllinen pituus: 74 mm.
  • Paksuus: 1,25 mm. 
  • Hammasväli: 4,0 mm. 
  • vastaa tyyppiä ”Bosch”. T 244 D.
  • Sarjassa 5 kpl. 

Metabo

Metabo-tuotemerkki juontaa juurensa vuoteen 1923, jolloin Albrecht Schnizler rakensi ensimmäisen käsiporan. Nykyään tämä perinteinen yritys työllistää yli 2 000 henkilöä, joista noin 1 200 Nürnbergissä, Saksassa. Yrityksellä on 25 tytäryhtiötä ja yli 100 toimistoa. Metabon laadukkaimmat työkalut ovat saatavilla maailmanlaajuisesti. Metabo tarjoaa tällä hetkellä laajan valikoiman mekaanisia työkaluja, ruuvitalttoja, poria, hiomakoneita, sahoja, leikkuukoneita, leikkureita, kompressoreita ja muita putki-, korjaus-, lämmitys-, puutarha- ja autotarvikkeita.

Metabo suorittaa erilaisia ​​testejä auttaakseen sinua selvittämään, mitkä lisäominaisuudet voivat olla hyödyllisiä päivittäisessä työssäsi, jotta harrastelijat ja ammattilaiset voivat työskennellä turvallisesti ja ilman turhaa stressiä.

Metabon edustajat vierailevat säännöllisesti rakennustyömailla ympäri maailmaa ja kommunikoivat suoraan asiakkaidensa kanssa pyrkien kuulemaan ja vastaamaan kaikkiin heidän tarpeisiinsa. Juuri tästä ideasta syntyy Metabon visio, jonka mukaan parhaat ideat syntyvät kuuntelun jälkeen. Siksi työntekijät kaikilla yrityksen osa-alueilla pitävät vuoropuhelua käyttäjien kanssa ja vaihtavat ideoita työkalujen, niiden lisäosien ja palvelujen uudesta kehityksestä ja optimoinnista.

Sahanterä - Metabo Fast Wood, 4,0x75 mm Metabo

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sahanterä - Metabo Fast Wood, 4,0x75 mm

Tuotekoodi: 3494392
Kategoria: Käsityökalut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,15 x 0,15 x 0,05 m, 0,2 kg
Tyyppi: Terät
Tarkoitus: Leikkaustyökalut
Tuotemerkki: Metabo
Näytä: Metabo, terät käsityökalut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Metabo tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sahanterä - Metabo Fast Wood, 4,0x75 mm kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia