TotemMaker

TotemMaker rakennussarja TKM-MK3

Lisätiedot:
Tyyppi: Työkalusarjat
Tarkoitus: Ei ole määritelty
Tuotekoodi: 3851786
24200
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1000 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 13. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 17. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: TotemMaker rakennussarja TKM-MK3

Pakkaus koostuu 1710 elementistä palkkien, levyjen, kiinnikkeiden, pulttien, muttereiden ja täyteaineiden muodossa. Pakkaus sisältää myös tarvittavat työkalut elementtien leikkaamiseen ja ruuvaamiseen. Pakkauksen avulla voit luoda kaikenlaisia robottimalleja, kehyksiä, koteloita ja DIY-projekteja. Ihanteellinen STEM-oppimiseen.

Pakkauksen komponenttien avulla voit luoda yksinkertaisia elektroniikkasuunnitelmia tai jopa monimutkaisempia kouluprojekteja. Mustien rakennuspalikoiden ja metallitulppien yhdistelmä näyttää kunnioitettavalta ja ammattimaiselta. Totem Maker -malleja voidaan muokata vapaasti lisäämällä elektronisia elementtejä, antureita, mekaanisia lisärakenteita tai muuttamalla mallia kokonaan omien tarpeiden mukaan. Palkin rakenne mahdollistaa kolmansien osapuolten komponenttien helpon kokoamisen.

Pakkaus on ihanteellinen robottien kevyelle ja vahvalle alustalle, jonka avulla elementit on helppo liittää toisiinsa. Totem on myös erinomainen tapa tutustuttaa lapset mekaniikan ja robotiikan maailmaan. Se on hauska ja hauska kokemus, joka huipentuu hienoon saavutukseen - valmiiseen tuotteeseen, joka löytää paikkansa leikkikentällä.

Setti sisältää:
 • 1710 rakennuspalikkaa:
  • Palkit - L400 x K10 x K10 mm - 35 kpl.
  • Laatat - 10 x 10 cm - 10 kappaletta
  • Kannattimet - 18 erilaista kruunukivityyppiä - 645 kappaletta.
  • Ruuvit ja mutterit - 930 kpl
  • Täyteaineet - yhden kulman viimeistelyyn
 • Palkit ja paneelit - yksi koko
 • Käyttöohjeet
 • Kaikki tarvitsemasi työkalut
 • Laatikko, jossa on lokeroita

Työkalusarjat

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman mekaanisia työkaluja ja käsityökaluja, kuten esimerkiksi sorvaus-, poraus-, vasara-, veto-, murto-, kiristystyökalut. Lisäksi työkalut, jotka ovat tarkoitettu kiinnitykseen, puristamiseen, autokorjaukseen, metallin työstöön ja asennukseen. Työkalusarjat voidaan koota paitsi tiettyjen töiden suorittamiseen, mutta ne voivat olla myös erittäin monipuolisia, jotta voit suorittaa useita putki-, korjaus-, lämmitys- tai muita tehtäviä vain yhdellä työkalulla. Ne on valmistettu korkealaatuisista, pitkäikäisistä materiaaleista, kuten metallista, teräksestä, kuparista, joten ne kestävät käytössä useita vuosia. Sarjamme toimitetaan yleensä erikoislaatikoissa, jotka on valmistettu muovista tai muusta materiaalista, joten työkalut voidaan säilyttää kätevästi kotona tai autossa. Työkalusarjat voivat mallista riippuen sisältää: erilaisia ​​sahoja, jakoavaimia, pihtejä, ruuvitaltaita, kuusio- ja muita avaimia, jakoavaimia, ruuvitaltan kärkiä, tulppa-avaimia, adaptereita jne. Valikoimastamme löydät tunnetut työkalujen valmistajat, kuten Yato, Makita, Bosch ja muut.

Yleiset tuotetiedot: TotemMaker rakennussarja TKM-MK3

Tuotekoodi: 3851786
Kategoria: Käsityökalut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 2,87 kg
Tyyppi: Työkalusarjat
Näytä: TotemMaker, työkalusarjat käsityökalut
Tarkoitus: Ei ole määritelty
Tuotemerkki: TotemMaker
CE-merkintä: Ei ole määritelty
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki TotemMaker tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

TotemMaker rakennussarja TKM-MK3
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu