Marimekkoa, Iittalaa, Vallilaa ja Makua, jopa -30% koodilla! >>

Diskinis pjūklas Einhell TH-CS 1400/1

Tuotekoodi: 2573118
Tuotemerkki:
Teho:
1400 W
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 079
Rekisteröidy
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Diskinis pjūklas Einhell TH-CS 1400/1

Diskinis pjūklas Einhell TH-CS 1400/1

  • Galia: 1400 W
  • Disko skersmuo: 190 mm
  • Pjovimo gylis 90 °: 66 mm; 45 °: 45 mm
  • Įtampa: 230 V - 50 Hz

Huomio: Hobby Hall muistuttaa, että bensiinillä varustettuja puutarhalaitteita ei esikäsitellä polttoaineella tai rasvalla. Ostajan on ennen tuotteen ensimmäistä käyttökertaa valmisteltava ne asianmukaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti. Hobby Hall ei vastaa tuotteen virheellisestä valmistuksesta johtuvista vioista tai vahingoista.

Einhell

Kun Josef Thannhuber otti 1960-luvun alussa setänsä Hans Einhellin yrityksen haltuunsa, hänellä ei ollut aavistustakaan, millainen menestystarina häntä odotti. Tänään, yli 55 vuotta myöhemmin, Einhell AG on yksi maailman johtavista yrityksistä rautakauppasegmentillä. Vuosikymmenten kova työ, väsymätön sitoutuminen ja liiketoiminnallinen näkemys ovat tuottaneet tulosta. "Einhell Germany AG on keskisuuri yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Landaussa. Einhell on jo yli 50 vuoden ajan tarjonnut DIY-ratkaisuja harrastajille ja käsityöläisille sekä puutarhakoneita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan. Vuodesta 1964, jolloin Josef Thannhuber aloitti yksityisyrittäjänä, yritys on kasvanut hienostuneeksi tehtaaksi, jolla on maailmanlaajuisesti yli 2000 työntekijää. Einhell-brändi edustaa kuitenkin paljon muutakin. "Einhell tarjoaa yksinkertaisia ratkaisuja, laatua ja palvelua parhaalla vastineella rahalle. "Einhell innostaa toiminnallisilla tuotteilla ja innovaatioilla ja luo asiakkailleen rajattomat mahdollisuudet nauttia vapaudesta valita omat puutarhavälineensä.

Diskinis pjūklas Einhell TH-CS 1400/1 Einhell

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Diskinis pjūklas Einhell TH-CS 1400/1

Tuotekoodi: 2573118
Kategoria: Sahat ja sirkkelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,3 x 0,2 x 0,1 m, 3 kg
Tyyppi: Pyörösahat
Tuotemerkki: Einhell
Teho: 1400 W
Näytä: Einhell, pyörösahat sahat ja sirkkelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki EINHELL tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Diskinis pjūklas Einhell TH-CS 1400/1 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia