Nanoleaf Lines -laajennuspaketti (3 paneelia)

Lisätiedot:
Tyyppi: LED-nauhat
Pituus: 0.6 m
Määrä pakkauksessa: 3 m²
Tuotekoodi: 3906406

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Nanoleaf Lines -laajennuspaketti (3 paneelia)

Modulaariset taustavalaistut älykkäät valonauhat yhdistetään toisiinsa luoden lähes loputtomia malleja. Väriä vaihtavat valoshowt tekevät huoneestasi viileämmän kuin kurkku, joka siemailee jäätynyttä margaritaa lumimyrskyssä.

Synkronoi valot näytön kanssa

Uppoudu täysin uuteen peli- ja elokuvailtakokemukseen. Katso, kuinka näytön värit räjähtävät linjoillasi, kun vihollistesi päät tekevät samoin.

Katso valosi tanssivan musiikkisi mukaan

Tämä bile on BYOB (Bring Your Own Beat). Muuta suosikkikappaleesi väri- ja valoshowksi sisäänrakennetun rytmimusiikin visualisaattorin avulla ja tunne jokainen rytmi enemmän kuin koskaan ennen.

Yli 16 miljoonaa väriä

Hanki kaikki värit, joista voit unelmoida, luo kaikki upeat kohtaukset, joita voit koskaan ajatella. Tule hulluksi!

Toimii säikeen rajareitittimenä

Hallitse Thread-yhteensopivia laitteitasi, kuten Nanoleaf Essentials -lamppuja ja valonauhoja, välittömästi ja luotettavasti ilman lisäkeskittimiä.

LayoutDetect™

Patentoitu tekniikka rekisteröi sijoittelusi automaattisesti saumattoman monisuuntaisen värivirran saamiseksi.

Dynaamiset valotehosteet

Valitse 19 sisäänrakennetusta kohtauksesta tai luo omia rajattomasti RGBW-animaatioita kahdella rivillä eloisia värivyöhykkeitä ​3 paikkaa

Ääniohjaus

Handsfree-ohjaus älykkään kodin ääniavustajien kautta. Eri kohtausten ja toimintojen aktivointi ei voisi olla helpompaa.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

LED-nauhat

LED-valonauhat ovat moderni lähestymistapa valaistukseen, jonka avulla voit valaista haluamasi tilat tyylikkäästi, laadukkaasti ja pienemmällä sähkönkulutuksella. LED-valonauhojen universaali soveltuvuus mahdollistaa niiden käytön paitsi talon tai muiden rakennusten tavallisissa tiloissa, myös esimerkiksi portaiden reunoissa, mikä helpottaa pimeässä liikkumista ja luo turvallisuutta. Ne myös täydentävät kodin sisustusta valaisemalla esimerkiksi laatikoiden tai ovellisten kaappien sisäpuolta, kun LED-valonauhat aktivoituvat oven avattaessa. Se ei vain anna talolle futuristista, modernia ilmettä, vaan myös säästää sähkökustannuksissa. Valikoimastamme löydät useita eripituisia LED-valonauhoja, joita ohjataan älylaitteilla (matkapuhelimet, tietokoneet jne.). LED-nauhat on varustettu nauhan mallista riippuen erityisellä paneelilla, jonka avulla voit säätää valaistusta kauempaakin ja valita mielialaa heijastavat suosikkivärit. Joten näiden valonauhojen avulla voit luoda kodikkaan, romanttisen tunnelman tai valita kirkkaita värejä eksklusiiviseen juhlaan tai muuhun kotiisi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Nanoleaf Lines -laajennuspaketti (3 paneelia)

Tuotekoodi: 3906406
Kategoria: LED-valonauhat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,1 x 0,05 m, 0,7 kg
Määrä: 3 kpl
Tuotemerkki: Nanoleaf
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: LED-nauhat
Pituus: 0.6 m
Määrä pakkauksessa: 3 m²
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Nanoleaf tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Nanoleaf Lines -laajennuspaketti (3 paneelia)
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu