Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Sony SA-SW5 -langaton lisäbassokaiutin (HT-A7000, HT-A5000, HT-3000 ja HT-A9)

Tuotekoodi: 3617072
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 774
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sony SA-SW5 -langaton lisäbassokaiutin (HT-A7000, HT-A5000, HT-3000 ja HT-A9)

Sony SA-SW5 -langaton lisäbassokaiutin on erinomainen lisävaruste parantamaan sisäänrakennetulla bassokaiuttimella varustetun soundbar-äänijärjestelmäsi äänimaailmaa. Langaton SA-SW5-bassokaiutin syventää kotiteatterijärjestelmän ja soundbar-kaiuttimen bassoa tehden musiikista ja elokuvista vieläkin mukaansatempaavia. Koe, miten todentuntuista viihdesisällöstä tulee selkeällä ja täyteläisellä bassolla ja herkillä matalilla taajuuksilla. Tämä lisäbassokaiutin on yhteensopiva HT-A9, HT-A7000, HT-A5000 ja HT-A3000 -äänijärjestelmien kanssa.

Syvä ja muhkea basso sekä ensiluokkaisen äänenlaadun tuottava tekniikka

180 mm:n elementti ja passiivielementti tuottavat jykevän 300 W:n bassoäänen, ja bassokaiutin tehostaa kaikkea näkemääsi ja kuulemaasi. Koe räjähdysten pauhu ja syvimmät koskaan kuulemasi biitit ilman vääristymiä. Kuule puheäänet kirkkaina ja korkealaatuisina. Tältä ääniraidan pitääkin kuulostaa. Sonyn oma tekniikka, Σ (Sigma) -magneettipiiri tuottaa syvän ja voimakkaan basson maksimoimalla puhekelan magneetin voiman määrän. Tavallisen muotoiset piirit päästävät ison osan magneetin voimasta hukkaan.

Helppo asennus

Käynnistä SA-SW5-bassokaiutin, ja se muodostaa automaattisesti langattoman yhteyden kotiteatterijärjestelmään tai soundbariin. Nopeaa ja helppoa, ei johtoviidakkoa.

Ominaisuudet:

  • Digitaalinen vahvistin, S-Master
  • Lähtöteho 300 W
  • Virrankulutus 43 W
  • Yhteensopivuus: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

Mitat ja paino:

  • Bassokaiuttimet mitat: 277 x 409 x 422 mm
  • Paino 13 kg

Uppoudu Sonyn suunnitteluominaisuuksiin yli 60 vuoden kokemuksella maailman johtavista ammattimaisista tuotteista ja ratkaisuista.
Sony on yksi maailman suurimmista kuulokkeiden, äänijärjestelmien, televisioiden, kameroiden ja pelitietokoneiden valmistajista. Kaikilla näillä alueilla valmistajan tuotteet ovat luokkansa parhaita.
Sony yrittää soveltaa älypuhelimien tuotannossa parhaita muilla alueilla jo kehitettyjä teknologioita, ja siellä piilee myös epäonnistumisia. Sony oli puolestaan poistunut älypuhelinluokasta, mutta pian valmistaja palasi todella upealla älylaitteella - huippuluokan Sony Xperialla, joka yllätti monet.

Epätavallisen, hämmästyttävän laadukkaan puhelimen näytön lisäksi myös takakamerat, äänijärjestelmä ja monet muut ammattimaisesti tallennetut asetukset ovat kiitettävää. Sony Xperia täyttää tänäkin päivänä vaativimmankin käyttäjän odotukset.

Sonylla on myös erittäin laaja valikoima kameroita ja objektiiveja, joissa on poikkeukselliset yksityiskohdat ja nopea ja hiljainen automaattitarkennus, joka antaa valokuville upeita yksityiskohtia ja terävyyttä. Korosta mustien sävyjen syvyyttä ja palauta realistiset värit ja vangitse se, mikä oli aiemmin mahdotonta.

Sony SA-SW5 -langaton lisäbassokaiutin (HT-A7000, HT-A5000, HT-3000 ja HT-A9)

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sony SA-SW5 -langaton lisäbassokaiutin (HT-A7000, HT-A5000, HT-3000 ja HT-A9)

Tuotekoodi: 3617072
Kategoria: Kaiuttimet ja soundbarit
Valmistajan koodi: SASW5.CEL
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1 x 1 x 1 m, 16,98 kg
Tuotemerkki: Sony
Kaiuttimen tyyppi: Lattiakaiuttimet
Vahvistaminen: Aktiivinen
Taajuusalue:

Kuvaa kaiuttimien kykyä toistaa ääniaaltojen spektri alimmasta korkeimpaan taajuuteen. Mitä laajempi taajuusalue, sitä paremmin kuulet kaikki äänet ja instrumentit.

Ei ole määritelty Hz
Teho (RMS), W:

Asettaa nimellisen (tehollisen) tehon, jonka avulla kaiuttimet voivat toimia määrätyn ajan.

300 W
Väri: Musta
Kuoret: Ei ole määritelty
Näytä: Sony, lattiakaiuttimet kaiuttimet ja soundbarit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Sony tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sony SA-SW5 -langaton lisäbassokaiutin (HT-A7000, HT-A5000, HT-3000 ja HT-A9) kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia