Electrolux LNT7ME34G1

Tuotekoodi: 4078936
UUTUUS
Pakastimen sulatus:

Kertoo jääkaapin pakastimen sulatustyypin.

Suurin melutaso:

Ilmaisee jääkaapin maksimimelutason.

Korkeus:
42 dB
201 cm
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 868
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Electrolux LNT7ME34G1

Electrolux LNT7ME34G1

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Maaliskuusta 2021 alkaen energiamerkinnöissä käytetään vain luokkia A–G, ei luokkia A+++–D, kuten aiemmin.

Lisätietoja löytyy täältä siit.

Electrolux

Electrolux on kansainvälinen ruotsalainen kodinkoneiden valmistaja. Electrolux ei ole vuosiin menettänyt toista sijaansa markkinajohtajien joukossa, mikä osoittaa vakauden ja tuotteiden laadun.
Electrolux valmistaa ja myy laajaa valikoimaa kodinkoneita pienistä keittiövälineistä suuriin integroituihin keittiökoneisiin, mutta tunnetaan parhaiten luotettavien, pitkäikäisten ja virheettömien pesukoneiden valmistajana. Sata vuotta toimineen ja pesukoneisiin erikoistuneen Electroluxin mottona on aina ollut helpottaa kuluttajien elämää, mikä tekee Electroluxin koneista paljon kevyempiä ja helpompia puhdistaa. Ensimmäinen Electroluxin pesukone esiteltiin vuonna 1951, ja sen tavoitteena oli tehdä pesuprosessista yksinkertaisempi, vähemmän aikaa vievä ja varmistaa pyykin parempi hoito. Electroluxin pesukonetta kutsutaan 1900-luvun parhaaksi kodinkonekeksinnöksi, jonka avulla kuluttajat voisivat viettää enemmän aikaa perheensä kanssa ja jättää arkihuolensa Electroluxin vastuulle.

Electrolux LNT7ME34G1 Electrolux

Vapaasti seisovat jääkaapit ovat yleisimpiä kylmälaitteita. Ne ovat yleensä halvempia kuin kalusteisiin integroitavat mallit, ja niitä on helppo kuljettaa mukana, jos laitetta on siirrettävä. Vapaasti seisovat jääkaapit voivat olla täysikokoisia tai syvyydeltään pienempiä, jotta ne eivät ulottuisi kaappien reunojen ulkopuolelle. Yksi vapaasti seisovan jääkaapin eduista on mahdollisuus valita sen syvyys. Tämä sopii erittäin asunnonomistajille, jotka pitävät tilavasta jääkaapin sisustuksesta. Vapaasti seisovia malleja on saatavana useilla eri leveyksillä ja ovityyleillä (esim. vasen sarana, oikea sarana tai ranskalaiset ovet). Tämä joustavuus on houkutteleva, eikä vapaasti seisovia jääkaappeja tarvitse asentaa ammattimaisesti. Vapaasti seisovissa jääkaapeissa on joitain haittoja verrattuna integroituun jääkaapin. Vaikka ne kestävät useita vuosia asianmukaisella puhdistuksella ja hoidolla, ne kestävät yleensä vähemmän kuin kalustepeitteiset jääkaapit eivätkä ne sovi täydellisesti useimpiin kaappeihin.


Pakastin alaosassa

Jääkaappia valittaessa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat tiedot: energiatehokkuus, tilavuus ja koko, pakastimen tyyppi ja jääkaapin melutaso. Energiatehokkuus määritetään energialuokilla, jotka auttavat päättämään, mikä jääkaappi kuluttaa vähiten sähköä. Tilavuus ja koko ovat tärkeitä arvioidessaan kuinka monta henkilöä perheessäsi on ja kuinka usein kokkaat kotona tai syöt valmiita aterioita. Tietoa melutasosta löytyy tuotekuvauksista. Mutta puhutaanpa yksityiskohtaisemmin jääkaapin valitsemisesta pakastimen tyypin perusteella. Kun valitset jääkaapin pakastimen mukaan, sinun tulee ensin määritellä, kuinka usein valmistat ruokaa ja millä aineilla. Jos valmistat yleensä ateriat tuoreista tuotteista, kannattaa valita jääkaappi, joka pakastin sijaitsee jääkaapin alaosassa. Näin tarvittavat ainekset ja ruoat ovat aina silmiesi tasolla sekä helposti ja mukavasti kaikkien perheenjäsenten ulottuvilla. Valikoimastamme löydät yli 300 tällaisia ​​jääkaappia. Kyseessä on tunnettujen valmistajien nykyaikaiset mallit, kuten esimerkiksi Beko, Whirlpool, Samsung, Gorenje, Bosch ja LG.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Electrolux LNT7ME34G1

Electrolux LNT7ME34G1 hinta ja tiedot | Jääkaapit | hobbyhall.fi
Tuotekoodi: 4078936
Kategoria: Jääkaapit
Valmistajan koodi: LNT7ME34G1
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,762 x 0,7 x 2,11 m, 78,11 kg
Tuotemerkki: Electrolux
Jääkaapin tyyppi: Pakastin alaosassa
Energialuokka: E
Vuosittainen energiankulutus: 250 kWh
Tilavuus:

Kertoo jääkaapin kokonaistilavuuden litroina.

360 l
Jääkaapin tilavuus: 266 l
Pakastimen kapasiteetti: 94 l
Pakastimen lämpötila:

Kertoo jääkaapin pakastimen lämpötilan.

Ei ole määritelty ºC
Jääkaapin sulatus:

Kertoo jääkaapin sulatustyypin.

No Frost
Pakastimen sulatus:

Kertoo jääkaapin pakastimen sulatustyypin.

No Frost
Pakastimen hyötysuhde ilman sähköä:

Turvallisen sähkökatkon kesto X tuntia', määritellään "lämpötilan nousuajaksi"

18 tuntia
Jäähdytyskapasiteetti: 8 kg/24h
Ilmastoluokka:

Kuvaa jääkaappiin sopivaa ympäristön lämpötilaa ja kosteutta. Pääilmastoluokkia on neljä: keskitaso (N), keskimääräinen (SN), subtrooppinen (ST), trooppinen (T).

N, SN, ST, T
Suurin melutaso:

Ilmaisee jääkaapin maksimimelutason.

42 dB
Asennustyyppi: Vapaasti sijoitettava
Näytä: Electrolux, pakastin alaosassa jääkaapit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Electrolux tuotteet

Ominaisuudet

Väri: Valkoinen
0-tila:

Tuoreille ja helposti pilaantuville elintarvikkeille (liha, kala) sopiva laatikko, joka pitää lämpötilan lähellä nollaa.

Ei ole määritelty
Lomatila:

Toiminnallisuus, joka vähentää energiankulutusta ilman jääkaapin pitkäaikaista käyttöä. Kun tämä tila on aktivoitu, vain pakastimet toimivat ja jääkaappi kytkeytyy pois päältä.

Ei ole määritelty
Hallinto:

Ilmaisee jääkaapin ohjauksen tyypin. Valittavana on useita erilaisia vaihtoehtoja: mekaaninen, kosketusnäyttö, painike tai elektroninen ohjaus.

Elektroninen

Mitat, paino

Leveys: 60 cm
Korkeus: 201 cm
Syvyys: 66.2 cm
Paino: 73 kg

Jääkaapin tiedot

Pulloteline:

Kertoo, onko jääkaapissa pulloteline.

Ei
Vihanneslaatikot:

Kertoo, onko jääkaapissa vihanneslaatikko vai ei.

Kyllä
Jääkone:

Kertoo, onko jääkaappissa jäänvalmistustoiminto.

Kyllä
Matalan lämpötilan kamera:

Osoittaa, onko laitteessa matalan lämpötilan lokero tuotteiden pidempään säilytystä varten.

Ei ole määritelty
Älylaite: Ei
Suosittelemme ostamaan yhdessä Electrolux LNT7ME34G1 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia