LG

LG GSXV91BSAE

Lisätiedot:
Pakastimen sulatus: Automaattinen
Suurin melutaso: 36 dB
Korkeus: 179 cm
Energialuokka: Tuotekuvaus
Tuotekoodi: 3472067
1 90399

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  5600 /kk
NOPEA TOIMITUS

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) tiistai, 28. maaliskuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 30. maaliskuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: LG GSXV91BSAE

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Maaliskuusta 2021 alkaen energiamerkinnöissä käytetään vain luokkia A–G, ei luokkia A+++–D, kuten aiemmin.

Lisätietoja löytyy täältä siit.

LG

LG (koko nimi LG Electronics Inc.) on kansainvälinen elektroniikkayritys, jonka kotipaikka on Soulissa, Etelä-Koreassa. Kodinkone-, televisio-, audiovisuaali- ja tietokonelaitteita valmistava yritys on yksi maailman markkinajohtajista ja luotetuimmista brändeistä.
LG voi olla ylpeä pitkästä ja menestyksekkäästä historiastaan. 70 vuotta toiminut yritys aloitti toimintansa yksinkertaisten kodin elektroniikkalaitteiden - radioiden, jääkaappien ja pesukoneiden - valmistamisella. Nykyään LG on maailman neljänneksi suurin LCD-televisioiden ja kannettavien tietokoneiden markkinajohtaja. Yrityksen nopea kehitys johtui vain panosta laatuun ja innovaatioihin. Tämä lähestymistapa on antanut LG:lle mahdollisuuden esitellä maailmalle monia tuotteita, joita emme voi enää kuvitella nykyaikaisessa elämässä.
Innovaatiot ja jatkuva pyrkimys olla askeleen edellä kilpailijoita ovat auttaneet LG:tä menestymään ja ansaitsemaan asiakkaidensa luottamuksen sekä maineensa. Jokainen LG-merkkisen tuotteen ostaja tietää, että se tarkoittaa laatua ja luotettavuutta.

LG GSXV91BSAE LG

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Jääkaapeissa on nykyisin yleensä aina automaattinen sulatusjärjestelmä. Takaseinään muodostunut jää sulaa ja vesi valuu pois kompressorin yläosassa olevasta höyrystinkaukalosta, ja kompressorin lämpö haihduttaa veden ilmaan. Automaattisesti sulavien laitteiden tärkein etu on huolettomuus, lisäksi niissä on enemmän tilaa elintarvikkeiden säilyttämiseen. Automaattiset sulatuslaitteet kuluttavat kuitenkin enemmän energiaa ja pitävät enemmän ääntä käytön aikana.

Vapaasti seisovat jääkaapit ovat yleisimpiä kylmälaitteita. Ne ovat yleensä halvempia kuin kalusteisiin integroitavat mallit, ja niitä on helppo kuljettaa mukana, jos laitetta on siirrettävä. Vapaasti seisovat jääkaapit voivat olla täysikokoisia tai syvyydeltään pienempiä, jotta ne eivät ulottuisi kaappien reunojen ulkopuolelle. Yksi vapaasti seisovan jääkaapin eduista on mahdollisuus valita sen syvyys. Tämä sopii erittäin asunnonomistajille, jotka pitävät tilavasta jääkaapin sisustuksesta. Vapaasti seisovia malleja on saatavana useilla eri leveyksillä ja ovityyleillä (esim. vasen sarana, oikea sarana tai ranskalaiset ovet). Tämä joustavuus on houkutteleva, eikä vapaasti seisovia jääkaappeja tarvitse asentaa ammattimaisesti. Vapaasti seisovissa jääkaapeissa on joitain haittoja verrattuna integroituun jääkaapin. Vaikka ne kestävät useita vuosia asianmukaisella puhdistuksella ja hoidolla, ne kestävät yleensä vähemmän kuin kalustepeitteiset jääkaapit eivätkä ne sovi täydellisesti useimpiin kaappeihin.

Jääkaappi on olennainen osa jokaista keittiötä. Yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on pitää ruoka tuoreena pidempään. Tästä syystä uutta jääkaappia ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota automaattiseen sulatustoimintoon, joka tunnetaan myös nimellä No Frost - sen avulla voit sulattaa jääkaapin ja estää jään muodostumisen. Automaattinen sulatustoiminto helpottaa jääkaapin huoltoa, sillä lika ei tartu jääkerroksiin. Jääkaappi sulaa asteittain, mikä estää jään muodostumisen ja poistaa tarpeen puhdistaa sitä itse. Tämän tyyppinen laite sulattaa automaattisesti jään ja seiniin kiinnittyneet huurrehiukkaset, ja tuotteille muodostuva vesitiiviste valuu alas. Tämä estää elintarvikkeiden tarttumisen tai jäätymisen toisiinsa, varsinkin jos käytetään pakastinta. Jääkaapin rajoitettu sisäinen kosteus takaa vihannesten ja muiden herkästi pilaantuvien elintarvikkeiden pidemmän tuoreuden. Automaattinen sulatustoiminto säästää höyrystimet ja ympäristöä, mikä tekee tästä jäätymisenestosta energiatehokkaan. Tämä järjestelmä sopii kaikille, jotka etsivät kestäviä ratkaisuja, joiden avulla he voivat nauttia tuoreesta ruoasta pidempään ja säästää aikaa keittiössä, jolloin voit unohtaa kaikki sulatukseen liittyvät huolet.

Side by side -jääkaappi

Kun samassa kotitaloudessa asuu useampia ihmisiä, herää usein kysymys, kuinka juuri ostamasi tai puutarhasta tuomasi ruoka mahtuu pieneen jääkaappiin. Jotta jokaiselle tuotteelle löytyisi säilytyspaikka, suosittelemme valitsemaan kaksiovisen jääkaapin. Kuten nimestä voi päätellä, tämäntyyppinen jääkaappi on normaalia mallia paljon tilavampi. Usein se on suunniteltu siten, että toisella puolella on tavallinen jääkaappi ja toisella puolella pakastin sekä muut lisäosastot, jotka ovat erityisesti suunniteltu tietylle ruokaryhmälle. Se antaa mukavuuden tunteen, koska hedelmät, vihannekset ja muut ruokatarvikkeet ovat aina käsillä ilman, että kaikkia laatikoita on siirrettävä päästäkseen niihin. Kaksiovisen jääkaapin sisätila on hyvin toimiva ja käytännöllinen - pystyt järjestämän ruoka-ainekset paremmin ja voit varastoida ne eri osastoihin, varmistaen näin niiden tuoreuden sekä korkean laadun. Valikoimastamme löydät suosituimpien kodinkonemerkkien kuten Beko, Whirlpool, Gorenje, Samsung, LG, nykyaikaisimmat kaksioviset jääkaapit monipuolisimmilla toiminnoilla, jotka ovat suunniteltu helpottamaan sinun ja perheesi arkea.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: LG GSXV91BSAE

Tuotekoodi: 3472067
Kategoria: Jääkaapit
Valmistajan koodi: GSXV91BSAE.ABSQEUR
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,835 x 1,013 x 1,89 m, 146,59 kg
Tuotemerkki: LG
Valmistajan koodi: GSXV91BSAE
Jääkaapin tyyppi: Side by side -jääkaappi
Näytä: LG, side by side -jääkaappi jääkaapit
Energialuokka: E
Vuosittainen energiankulutus: 348 kWh
Tilavuus: 635 l
Jääkaapin tilavuus: 416 l
Pakastimen kapasiteetti: 219 l
Pakastimen lämpötila: -19 ºC
Jääkaapin sulatus: Automaattinen
Pakastimen sulatus: Automaattinen
Pakastimen hyötysuhde ilman sähköä: - tuntia
Jäähdytyskapasiteetti: 12 kg/24h
Ilmastoluokka: T
Suurin melutaso: 36 dB
Asennustyyppi: Vapaasti sijoitettava
Väri: Hopea
0-tila: Ei
Lomatila: Ei
Hallinto: Elektroninen
Leveys: 91.3 cm
Korkeus: 179 cm
Syvyys: 73.5 cm
Paino: 137 kg
Vihanneslaatikot: Kyllä
Älylaite: Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki LG tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

LG GSXV91BSAE
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu