Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Pakastin Pakastin Liebherr GP 360

Tuotekoodi: 2977893
Tilavuus:
Pakastimen sulatus:
Korkeus:
370 l
195 cm
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Pakastin Liebherr GP 360

• Kahdeksan laatikkoa, joista kuusi on teleskooppikiskoilla
• NoFrost-teknologia
• SuperFrost-teknologia
• Lasihyllyt
-LED-valaistus;
• Vaihdettava oven puoli

/n

BluPerformance
Enemmän tilaa ruoan säilytykseen. Ympäristöystävällinen, hiljainen,
alhainen energiankulutus, helppokäyttöinen ja poikkeuksellinen muotoilu. Liebherrin BluPerformance tarjoaa innovatiivisen suunnan jäähdytykseen ja pakastukseen.

NoFrost
-Sulattamaton järjestelmä, jossa on tuuletin, joka estää jään ja pakkasen muodostumisen jäähdytysyksikön sisäpinnoille. -NoFrost-tekniikka tarjoaa enemmän pitkäaikaista ja turvallista ruokavarastointia, pitäen sisäpinnat vakaasti jäättömänä.

2,4" värinäyttö
Kosketusnäyttö korkearesoluutioisella 2,4" integroidulla näytöllä helpottaa lämpötilan säätöä.

Kahva integroidulla avausmekanismilla
Vahva ja turvallinen kahva on tyylikäs ja tarjoaa ensiluokkaisen ilmeen ja piilossa
avausmekanismin, joka mahdollistaa oven avaamisen mukavasti.

LED-valaistus;
Kylmähuoneen alaosaan on integroitu energiatehokkaat, tehokkaat, pitkäikäiset ja ympäristöystävälliset LED-valaisimet, jotka valaisevat laatikoiden sisällön niiden ollessa auki. LED-valot syttyvät heti, kun ovi avataan.

Laatikot sujuvasti liikkuvilla teloilla
Kätevä pääsy ruokaan, vaikka laatikot olisivat täynnä. BluPerformance-laitteiden laatikoissa on sujuvasti liikkuvat rullat. Irrota laatikko kallistamalla sitä hieman alaspäin avataksesi sen. Alalaatikon sijainti ja koko sopivat ihanteellisesti jäätelön, yrttien tai muiden pienempien ruokien säilyttämiseen.

SuperFrost
-SuperFrost-toiminto luo suuremmat kylmävarannot juuri varastoiduille elintarvikkeille, jotta ruoka jäätyy nopeasti ja säilyttää siten viivästysten runsauden. -Automaattinen lämpötilansäädin säätelee vaadittua jäätymislämpötilaa.

VarioSpace
Kylmävaraston hyllyt ovat irrotettavissa isompien ruokien säilyttämistä varten.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Maaliskuusta 2021 alkaen energiamerkinnöissä käytetään vain luokkia A–G, ei luokkia A+++–D, kuten aiemmin.

Lisätietoja löytyy täältä siit.

Torninosturi keksittiin vuonna 1949, mikä merkitsi Liebherrin matkan alkua. Tästä hienostuneesta koneesta tuli suosittu ympäri maailmaa pienenä saksalaisena rakennusyhtiönä ja se voitti teknisesti edistyneen konevalmistajan tittelin. Liebherr käsitteli myöhemmin erilaisia betonikoneita ja muita rakennuskoneita.
Vuonna 1956 Liebherr laajensi tuotevalikoimaansa päivittäisiin kodinkoneisiin. Yrityksen perustaja Hans Liebher näki tarpeen, sillä tuolloin vain noin joka kymmenes perhe Saksassa oli jääkaappi. Talouden kasvaessa tällaisten laitteiden kysyntä kasvoi.
Liebherr alkoi sitten laajentua edelleen Euroopassa ja ympäri maailmaa. Saadakseen jalansijaa Iso-Britannian ja Pohjois-Amerikan markkinoilla, yritys laajeni aluksi Irlantiin. 1960-luvulla Liebherr perusti ensimmäisen tehtaansa Euroopan ulkopuolelle Etelä-Afrikkaan.
Nykyään Liebherr tunnetaan korkealaatuisten kodinkoneiden ja elektroniikan valmistajana. Tuoteluettelossa on laaja valikoima jääkaappeja, pakastimia ja muita kodinkoneita.
 

Pakastin Liebherr GP 360

No frost- eli jäätymättömät pakastimet eivät vaadi manuaalista sulatusta. No frost -pakastin myös estää jääkiteiden muodostumista pakastettuihin ruokiin tai pakastimen pinnoille. Koska pinnat eivät huurru, ei tarvitse tuhlata hukkasäilytystilaa, tuotteet voi pakata tiivisti lähekkäin. Pakastimet, joissa ei ole no frost -toimintoa toimivat eri tavalla. Lue siis huolellisesti valmistajan, käyttöohjeet ja elintarvikkeiden säilytysohjeet ja noudata niitä, jotta pakastin ei ylikuormitu ja jotta se toimii kuten on tarkoitus.

Pakastin

Pakastin on täydellinen kaikille, jotka haluavat säilyttää erilaisia elintarvikkeita kotona. Nykyaikaisissa pakastimissa on energiaa säästävä, huurtumaton tekniikka, suuri pakastuskapasiteetti, hiljainen toiminta sekä kaunis ja kestävä muotoilu. Ne voivat olla sisäänrakennettuja ja vapaasti seisovia. Sisäänrakennettavat pakastimet sopivat hyvin keittiön sisustukseen, mutta niiden kapasiteetti on joskus pienempi kuin sisäänrakennettavien pakastimien. Kiinnitä huomiota myös laatikoiden ja hyllyjen kokoon, jotta kaikki mahtuu niihin. Toinen tärkeä ominaisuus on sulatus, joka voi olla manuaalinen, automaattinen tai integroitu "ei huurretta" -järjestelmä. Jälkimmäinen on asiakkaiden suuri suosikki, sillä se estää huurteen muodostumisen pakastimen sisälle poistamalla ilmasta kosteutta, joten sinun on sulatettava pakastin paljon harvemmin kuin tavallisesti. Kylmän säilyttäminen on ratkaiseva kriteeri sähkökatkoksen sattuessa, joten on tärkeää tarkistaa tietyn mallin ominaisuudet. Jäähdytyslaatikot pitävät hyvin yllä oikeaa lämpötilaa, ja niissä on vahva ja tiivis tiiviste. Valitse sinulle sopiva pakastin harkittuasi tarpeitasi ja vaihtoehtoja.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Pakastin Liebherr GP 360

Pakastin Liebherr GP 360 hinta ja tiedot | Pakastimet | hobbyhall.fi
Tuotekoodi: 2977893
Kategoria: Pakastimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,85 x 0,8 x 2,05 m, 115,56 kg
Tuotemerkki: Liebherr
Valmistajan koodi: GN 5275
Tyyppi: Pakastin
Energialuokka: C
Vuosittainen energiankulutus: 179 kWh
Tilavuus: 370 l
Lämpötila:

Kertoo pakastimen tai pakastinkammion optimaalisen lämpötilan.

-28°C
Pakastimen sulatus: No Frost
Pakastimen hyötysuhde ilman sähköä: 9 tuntia
Jäähdytyskapasiteetti: 26 kg/24h
Ilmastoluokka: SN-T
Suurin melutaso: 37 dB
Asennustyyppi: Sisäänrakennettu
Näytä: Liebherr, pakastin pakastimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Liebherr tuotteet

Mitat, paino

Korkeus: 195 cm
Leveys: 70 cm
Syvyys: 75 cm
Paino, kg: 108 kg

Ominaisuudet

Väri: Valkoinen

Pakastimen tiedot

Pakastimen ohjaus: Elektroninen
Suosittelemme ostamaan yhdessä Pakastin Liebherr GP 360 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.