Beauty Relax Premium -hierontalaite

Tuotekoodi: 3685442
Hierontalaitteen tyyppi:

Kertoo mihin kehonosaan laitetta käyetään (esimerkiksi kokokehon hieronta, niskahieronta, selkähieronta) tai mikä on laitteen tyyppi.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 078
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Beauty Relax Premium -hierontalaite

BeautyRelax Vacuform Premium -hierontalaite on nykyaikainen ja todella tehokas ratkaisu selluliitin torjuntaan. Huippulaite intensiiviseen tyhjiöhierontaan. Mahdollisuus asettaa 6 imun voimakkuuden tasoa. 6 lämpöastetta lämmittää ihoa perusteellisesti. Käsittele ongelma-alueita kuten ammattimaisessa hierontasalongissa. 6 imun voimakkuuden tasoa BeautyRelax Vacuform Premium -hierontalaite tarjoaa 6 imun voimakkuuden tasoa. Jokainen kehon osa tarvitsee erikokoisen applikaattorin ja eri imutehoasetuksen. Enemmän tehoa todella syvään ja intensiiviseen hierontaan. Arvostat pehmeämpää imua pienemmissä kehon osissa ja parempaa tuntoherkkyyttä.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Beauty Relax Premium -hierontalaite

Tuotekoodi: 3685442
Kategoria: Hierontalaitteet
Valmistajan koodi: kBER049
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,64 x 0,38 x 0,09 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Beauty Relax
Hierontalaitteen tyyppi:

Kertoo mihin kehonosaan laitetta käyetään (esimerkiksi kokokehon hieronta, niskahieronta, selkähieronta) tai mikä on laitteen tyyppi.

Jalkoja varten
Näytä: Beauty Relax, jalkoja varten hierontalaitteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Beauty Relax tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Beauty Relax Premium -hierontalaite kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia