Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Ranteen verenpainemittari BROCK Verenpainemittari

Tuotekoodi: 3482667
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 036
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: BROCK Verenpainemittari

Verenpainemittari Digitaalinen ranneverenpainemittari helppoon mittaukseen kotona. Suuri ja kirkas LCD-näyttö, josta tulokset on helppo ja kätevä lukea. Suunniteltu aikuisten verenpaineen ja pulssin mittaamiseen. Mukavan tuntuinen mansetti - 13,5-21,5 cm. Jopa 60 tallennusta per laite. Sydämen rytmihäiriöiden havaitseminen. Ohut muotoilu. Näyttää kolmen viimeisen mittauksen keskiarvon. Päivämäärän ja kellonajan näyttö. Virtalähde: ladattava litiumparisto.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Ranteen verenpainemittari

Verenpainemittarit ovat hyödyllisiä korkean verenpaineen seurannassa, sillä niiden avulla voit seurata terveyttäsi säännöllisesti ja havaita ensimmäiset huolestuttavat oireet ajoissa. Ranneverenpainemittarit ovat helppokäyttöisiä, kevyitä ja pienikokoisia. Nämä ranteeseen kiinnitettävät laitteet sopivat erityisen hyvin erilaisiin retkiin, koska ne eivät vie paljon tilaa. On tärkeää huomata, että tarkimpien terveyslukemien saamiseksi käsivarsi on pidettävä mittauksen aikana sydämen korkeudella, ja se on pidettävä levossa, joten tämä vaihtoehto ei aina sovellu iäkkäille ihmisille. Kaikki mallit eivät ole samankokoisia ja -painoisia, joten on tärkeää tarkistaa, että rannekoru sopii käyttäjän ranteen ympärysmittaan. Useimmat elektroniset ranneverenpainemittarit voivat tallentaa aiemmat mittaukset, mikä helpottaa verenpaineen muutosten seuraamista pidemmän ajanjakson aikana.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: BROCK Verenpainemittari

Tuotekoodi: 3482667
Kategoria: Verenpainemittarit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,19 x 0,21 x 0,19 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Brock
Tyyppi: Ranteen verenpainemittari
Olkavarren ympärysmitta:

Kuvaa kiristysnyörin koon sentteinä.

13.5 - 21.5 cm
Virtalähde: Ladattava akku
Elementtien tyyppi: Ei ole määritelty
Näytä: Brock, ranteen verenpainemittari verenpainemittarit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Brock tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä BROCK Verenpainemittari kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.