Käsien verenpainemittari Rossmax Z5 PARR verenpainemittari

Tuotekoodi: 2973223
TOP TUOTE
Tyyppi:
Olkavarren ympärysmitta:

Kuvaa kiristysnyörin koon sentteinä.

Elementtien tyyppi:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 092
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Rossmax Z5 PARR verenpainemittari

Rossmax Z5 PARR -verenpainemittari antaa sinulle niin tarkat verenpainelukemat, että ne ovat verrattavissa siihen, mitä lääketieteen ammattilainen pystyy käyttämään mansettia ja stetoskooppia Yhdysvaltain kansallisen standardin mukaisesti. Laitteessa on useita tärkeitä toimintoja, jotka auttavat sydän- ja verenpaineongelmista kärsivää henkilöä seuraamaan terveyttään paremmin. Yksi myymälämme monipuolisimmista malleista.

PARR-tekniikka

Tämän tekniikan avulla laite havaitsee pulssin rytmihäiriöt, mukaan lukien eteisvärinä (AFib) ja varhaiset eteis- ja/tai kammioiden supistukset (PC). Pulssin rytmihäiriöt voivat liittyä sydänsairauksiin, jotka vaativat lääkärinhoitoa, ja siksi varhainen diagnoosi on ensiarvoisen tärkeää. PARR-teknologia havaitsee rytmihäiriöt normaalin verenpainemittauksen aikana ilman lisätaitoja, viestintää tai mittausajan pidentämistä.

Eteisvärinän (AFib) havaitseminen

Sydämen yläontelot (kammiot) eivät supistu vaan tärisevät ja siksi veri syötetään kammioihin epäsäännöllisesti ja tehottomammin. Tämän seurauksena sydämenlyönnistä tulee epäsäännöllinen, yleensä nopean mutta erittäin epävakaan sykkeen vuoksi. Tila voi viitata veritulppien (trombi) tai insuliinin riskiin. Lisäksi eteisvärinä voi pahentaa kroonisen tai akuutin sydämen vajaatoiminnan vakavuutta ja siihen voi liittyä muita sydämen komplikaatioita. Jos eteisvärinä havaitaan, ARR- ja Afibi-kuvakkeet näkyvät heti mittauksen jälkeen.


Varhaisten supistusten havaitseminen (PC)

Eteisissä (PAC), kammioissa (PVC) tai sydän- ja verisuonisolmukkeissa (PNC) esiintyy epätavallisia ylimääräisiä sydämenlyöntejä, jotka voivat keskeyttää säännöllisen rytmin, ilmaantua liian aikaisin tai aiheuttaa merkittäviä katkoksia koettuun syketiheyteen. Jotkut tietokoneet voivat viitata läppävaurioihin tai sydänlihakseen. infarkti ja ovat vakavia
tärkeää, jos epäillään sydänlihaksen tulehdusta. Rossmax Z5 havaitsee varhaiset supistukset ja näyttää ne ARR- ja PC-kuvakkeina heti mittauksen jälkeen.

Pulssin rytmihäiriön (ARR) havaitseminen

Heti kun pulssin rytmihäiriö havaitaan verenpaineen mittauksen aikana, ARR-kuvake tulee näkyviin. Jos havaittua pulssirytmiaa voidaan tarkentaa PARR-tekniikalla, ARR-kuvakkeen mukana tulee tarkemmin havaittu rytmihäiriötyyppi, kuten PC tai AFib. Heti kun PARR ei pysty havaitsemaan havaittua sykerytmiaa turvallisesti, laite näyttää ARR-kuvakkeen ilman lisäkuvaketta, joka ilmaisee rytmihäiriön tyypin.

Rossmax Z5 PARR -verenpainemittarin tekniset tiedot

 • Ladattava litiumioniakku ja LED-tilan merkkivalo. Ladatulla akulla voit mitata verenpaineesi noin 600 kertaa (Bluetooth-käyttö vähentää akun varausta).
 • Kaksi muistivyöhykettä, kukin jopa 60 mittaustuloksen tallentamiseen. Lisäksi vierasominaisuus.
 • Voit muodostaa yhteyden puhelimeesi Bluetoothin kautta ja lähettää tietoja Healthstyle-sovellukseen (Google Play, AppStore).
 • Mittausmenetelmä: oskillometrinen.
 • Mittausalue Paine: 30 ~ 260 mmHg; Syke: 40 ~ 199 lyöntiä minuutissa.
 • Tarkkuus: paine: ± 3 mmHg; Pulssi: ± 5 % lukemasta.
 • Automaattinen sammutus 1 minuutin kuluttua viimeisestä näppäimen painalluksesta.
 • Sallittu käyttölämpötila ja kosteus 10 °C ~ 40 °C (50 °F ~ 104 °F); 15 % ~ 85 % RH.
 • Sallittu lämpötila ja kosteus kuljetuksen ja varastoinnin aikana -10 °C ~ 50 °C (14 °F ~ 122 °F); 10 % ~ 90 % RH.
 • Sovitintulo 100-240 V, 50/60 Hz. Sovittimen lähtö / USB-tulo 5 V 1 A (tyyppi C).
 • Mitat 120 (P) X 80 (L) X 57 (K) mm.
 • Paino 276,0 g (pariston kanssa, ilman mansettia).
 • Mansetti: aikuisen käsivarren ympärysmitta 24 ~ 40 cm.

Rossmax Z5 PARR -verenpainemittari on eurooppalaisten standardien mukainen ja siinä on CE-merkintä “CE 1639”. Laitteen laatu on määritetty ja se on Euroopan neuvoston direktiivin 93/42 / ETY (lääketieteellisten laitteiden direktiivi) olennaisten vaatimusten ja sovellettavien harmonisoitujen standardien mukainen.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Rossmax

Maailmanlaajuinen terveydenhuollon markkinajohtaja Rossmax on sitoutunut kehittämään ja toimittamaan korkealaatuisimpia tuotteita ja ratkaisuja laadukkaimmalla teknologialla. Toiminta-alueita ovat ennaltaehkäisy, seuranta ja terapia. Tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat terveydenhuollon tuotteet kohonneen verenpaineen, hengityselinten hoidon, verensokerin hallinnan, kuumeen, kuntoilun, liikalihavuuden, lämpö- ja kipuhoidon, haavanhoidon ja unihäiriöiden aloilta. Kaikkia tuotteita myydään yli 90 maassa ja ne on kliinisesti validoitu uusimpien laatustandardien mukaisesti. Rossmax on erittäin ylpeä maailmanluokan valmistuskyvystään ja kattavasta prosessinhallinnastaan alan ainoalla täysin integroidulla tehtaalla. Innovatiivisesta tutkimuksesta ja tuotekehityksestä erittäin tehokkaaseen tuotantoon, kuljetuksiin ja logistiikkaan – toiminnan erinomaisuus on menestyksen avain. Sisäiset ja paikalliset hyväksynnät ja hyväksynnät hyvin tunnustetuilta tahoilta (kuten BHS - British Health Society, ESH - European Health Society) takaavat koko tuotevalikoiman tarkkuuden, turvallisuuden, vakauden, luotettavuuden ja korkean suorituskyvyn. Rossmax-verenpainemittarit ovat turvallisia raskaana oleville naisille.
Rossmax Z5 PARR verenpainemittari Rossmax

Käsien verenpainemittari

Jos matalaan tai korkeaan verenpaineeseen ei puututa ajoissa, se voi johtaa peruuttamattomiin komplikaatioihin. Verenpainemittarin avulla voit mitata sydämen rytmiä tarkasti ja seurata säännöllisesti terveysindikaattoreita. Lääketieteessä käytetään yleisimmin olkavarren (brachial) monitoreita, jotka ovat tarkimpia. Ikääntyessä verisuonet muuttuvat ja sairauksien määrä lisääntyy, joten juuri käsivarren yläosan laitteet edustavat paremmin todellista terveydentilaa. Näissä malleissa on laaja valikoima lisätoimintoja ja niiden käsittely on helppoa, joten myös iäkkäät voivat käyttää niitä helposti. Rannelaitteet istuvat tukevasti käsivarteen, joten näet näytöllä tarkan verenpaineesi ja pulssisi. Verenpaineen säännöllinen seuranta auttaa sinua pitämään huolta terveydentilastasi ja välttämään vakavia terveysongelmia, joten valitse nyt itsellesi sopiva käsivarren yläosan verenpainemittari.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Rossmax Z5 PARR verenpainemittari

Tuotekoodi: 2973223
Kategoria: Verenpainemittarit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,02 x 0,02 x 0,02 m, 0,3 kg
Tuotemerkki: Rossmax
Tyyppi: Käsien verenpainemittari
Olkavarren ympärysmitta:

Kuvaa kiristysnyörin koon sentteinä.

24 - 40 cm
Virtalähde: Verkko
Elementtien tyyppi: Ei
Näytä: Rossmax, käsien verenpainemittari verenpainemittarit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Rossmax tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Rossmax Z5 PARR verenpainemittari kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.