Varsi-imuri Xiaomi Mi G10

Lisätiedot:
Pesutoiminto: Kyllä
Pölynkeräysjärjestelmän tyyppi: Pölysäiliö
Pölynkeräysjärjestelmän tilavuus: 0.6 l
Tuotekoodi: 50198
28914

OVH

29900
Lisää ostoskoriin
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 17. kesäkuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 20. kesäkuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 20. kesäkuuta (999 )
Tilauksen arvioitu toimitusaika kotiinkuljetuksella 20. kesäkuuta (1499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Xiaomi Mi G10

Asiantuntijan mielipide: 125 000 RMP:n moottori tehokkaaseen imutehoon. Voit kätevästi seurata akun lataustasoa, tilan valintaa ja muita hyödyllisiä tietoja värillisestä TFT-näytöstä. Lattian puhdistuksen tehostamiseksi ja helpottamiseksi G10-mallin harjausnopeus säätyy automaattisesti, kun eri pinnoitteita ja pintoja havaitaan, ja irrotettavan magneettisen vesisäiliön avulla voit pumpata ja puhdistaa samanaikaisesti.

Maksimissaan 150 ilmavillan imuteho:

Uusin digitaalinen moottori käy 125 000 rpm:llä
25 % enemmän imutehoa

Työtunnit: 65 min
7 * 3000 mAh tehokas akku
Neljä eco-tilaa, normaali, max ja auto
Irroitettava akku napista painamalla
Latausaika: 3,5 h
Reaaliaikainen TFT-näyttö
5-vaiheinen suodatus
99,97% suodatus
G10-pääharja toimii sekä kovilla lattioilla, että matoilla
Pölysäiliö; 0,6 l
Melutaso: 79 dBCE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Xiaomi

Xiaomi astui laitteistosegmenttiin lanseerattuaan Mi Onen vuonna 2011. Xiaomin tiimi keskittyi korkealaatuisten laitteiden kehittämiseen ja myyntiin halvemmalla kuin sen tuolloin markkinoilla olevat kilpailijat. He halusivat ansaita tuloja sekä palveluistaan että sisällöistään.
Tänä päivänä yritys myy matkapuhelimien lisäksi paljon muutakin: mobiilisovelluksia, kannettavia tietokoneita, kodinkoneita ja kodin älylaitteita.
Sana ""Xiaomi"" tarkoittaa ""Sorosta"" ja harvat raportit osoittavat, että se tarkoittaa myös ""riisiä"". Lei Jun yhdistää sanan ""Xiao"" buddhalaiseen käsitykseen, jonka mukaan ""yksi riisinjyvä on vuoren kokoinen"", mikä osoittaa yrityksen mentaliteetin.
Yrityksen logo, sana ""MI"" kirjoitettuna valkoisella taustalla, on sijoitettu oranssiin suorakulmioon. ""MI"" tarkoittaa ""mobiilia internetiä"", ja Xiaomi mainitsi, että sitä voidaan pitää ""mahdottomana tehtävänä"", mikä kuvastaa kaikkia yrityksen tähän mennessä kokemia haasteita.
Xiaomin visio on tuoda korkealaatuinen teknologia kaikkien ulottuville, ja yrityksen motto on ""Innovation for All"". Yritys mahdollistaa sen korkealaatuisilla tuotteillaan ja erinomaisilla palveluillaan. 

Xiaomi Mi G10 Xiaomi

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Langattomat pölynimurit - välty sotkeentuvilta johdoilta. Ne ovat helppokäyttöisiä, monipuolisia ja toimivat yleensä pitkäkestoisilla sekä nopeasti latautuvilla akuilla, joten niitä ei tarvitse kytkeä ja irrottaa, kun liikut kotona. Langaton moppiimuri tekee saman työn kuin johdollinen pölynimuri - kerää lian ja roskat lattialta ja muilta pinnoilta, kuten huonekaluista, mutta se on paljon kevyempi kuin tavallinen pölynimuri ja siinä on lakaisutoiminto. Myös muut johdottomat mallit tai lisätarvikkeet, kuten varsi-imurit tai pienet rikkaimurit, voivat myös tehdä elämästäsi paljon helpompaa. Pienellä rikkaimurilla pääset kodin syrjäisimpiinkin kolkoihin, siivoat helposti työtasolta roskat tai puhdistat kätevästi autosi sisätilat. Nämä laitteet ovat erittäin kompakteja, sulautuvat täydellisesti jokaiseen kodin sisustukseen ja varmistavat, että työskentelet aina kuin todellinen siivousammattilainen. Ne sopivat täydellisesti pienempiin koteihin ja nopeisiin siivoustehtäviin, kuten roiskunut roskat olohuoneessa tai keittiössä. Langattomat varsi-imurit ovat tyylikkään muotoisia ja niiden avulla voit imuroida pölyä ja lakaisua roskat kumartumatta. Sopii niille, jotka pitävät joustavuudesta ja kompaktisuudesta.

Pölynimurit - moppitoiminnolla varustetut varsi-imurit ovat kotitaloudessa usein käytettyjä laitteita, jotka voivat lakaistaa, imuroida ja pestä lattiaa samanaikaisesti. Tämä on monikäyttöinen ratkaisu, joka ei ainoastaan ​​paranna puhdistustuloksia ja takaa virheettömän puhtauden, vaan myös nopeuttaa itse puhdistusprosessia. Lattian imuroiminen tai lakaisu, sen pesu ja kuivaus säästää aikaa, ei vain tehdessäsi useita töitä kerralla, vaan myös koske et joudu enää odottamaan lattian kuivumista. Jos asunnossasi tai talossasi on kova lattia, kannattaa harkita märkäpölynimurin hankkimista. Tämäntyyppinen pölynimuri korvaa perinteisen pölynimurin, sillä se pystyy imuroimaan pieniäkin määriä likaa tai tahroja. Märkäpölynimuri on oikea valinta niille, joilla on vähän mattoja kotonaan ja jotka haluavat pitää lattiansa tahrattoman puhtaana. Näitä märkäpuhdistustyökaluja on helppo käyttää, ne vievät vähän tilaa ja ovat aina käden ulottuvilla. Monipuoliset apulaiset yllättävät tehokkuudellaan ja antavat sinun tehdä tämän väistämättömän kotityön mukavasti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia muista lattiapuhdistuksen vaiheista. Monitoiminen ja kätevä laite sopii niille, jotka rakastavat nopeutta, laatua ja kestävyyttä.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Xiaomi Mi G10

Tuotekoodi: 50198
Kategoria: Varsi-imurit
Valmistajan koodi: 28671
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,286 x 0,214 x 0,256 m, 3,8 kg
Tuotemerkki: Xiaomi
Tyyppi: Johdoton
Virtalähde: Akku
Väri: Valkoinen
Korkeus: 25.6 cm
Leveys: 128.6 cm
Syvyys: 21.4 cm
Paino: 3.8 kg
HEPA-suodatin: Kyllä
Märkäpuhdistus: Ei ole määritelty
Suurin melutaso: 68 dB
Akun jännite: Nenurodyta V
Akun kapasiteetti: 2500 mAh
Irrotettava käsipumppu: Kyllä
Myyjä: Galador Grupp, OÜ
Pesutoiminto: Kyllä
Pölynkeräysjärjestelmän tyyppi: Pölysäiliö
Pölynkeräysjärjestelmän tilavuus: 0.6 l
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Xiaomi tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Xiaomi Mi G10
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu