Guher-vuodevaatesetti, puuvillaa, 6 osaa: 1 x 200 x 220 / 4 x 50 x 70 cm / 240 x 260 cm, valkoinen

Lisätiedot:
Tyyppi: Parivuodesetit
Pussilakanan mitat: 200x220 cm
Materiaali: Puuvilla
Tuotteiden lukumäärä setissä, kpl: 6 kpl
Tuotekoodi: 3478812
9099
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 26. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 28. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 28. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 28. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 28. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Guher-vuodevaatesetti, puuvillaa, 6 osaa: 1 x 200 x 220 / 4 x 50 x 70 cm / 240 x 260 cm, valkoinen

 • Pussilakanan mitat: 200 x 220 cm
 • Tyynyliinan mitat: 50x70 cm, 4 kpl;
 • Lakanan mitat: 240 x 260 cm
 • Materiaali: 100 % puuvillaa
 • Pakkaus sisältää: 6 osaa
 • Väri: valkoinen.
 • Alkuperämaa: Turkki;
 • Pussilakanassa nepparikiinnitys
 • Tyynyliinat ilman kiinnitystä
 • Voidaan pestä 40 °C:ssa
 • Hoito-ohjeet: noudata valmistajan suosituksia.

Puuvilla on muotiteollisuuden tärkein tekstiilimateriaali, jota kasvaa lähes kaikilla maailman trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla Yhdysvalloissa, Kiinassa, Intiassa, Uzbekistanissa, Pakistanissa, Brasiliassa ja Turkissa. Puuvillan tuotanto on monimutkainen prosessi siementen kylvöstä sadonkorjuuseen ja puuvillan käsittelyyn. Kasvista uutettu kuitu kehrätään langoiksi, jotka kudotaan pehmeäksi ja kestäväksi kankaaksi Puuvillakasvi tarvitsee paljon aurinkoa ja vettä sekä pitkän kasvukauden ilman pakkasta. Puuvilla on pehmeää, hellävaraista, erittäin hyvin kosteutta imevää ja rakenteensa ansiosta ilmaa läpäisevämpää kuin synteettiset kuidut. Se on myös erittäin vahvaa ja kulutusta kestävää, minkä vuoksi puuvillaa käytetään laajalti vaatteiden, vuodevaatteiden, pyyhkeiden, kodinsisustus- ja muiden tuotteiden valmistuksessa.

OEKO-TEX® on riippumaton kansainvälinen järjestö, johon kuuluu 18 akkreditoitua instituuttia peräti 85 maassa ympäri maailmaa. Heidän tavoitteenaan on suojella planeettaa, tarjota korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita globaaleille markkinoille. STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifikaatti on maailman laajimmin käytetty etiketti, joka varmistaa, että kaikki tällä merkinnällä varustetut tekstiilit on testattu tarkasti ja että niissä ei ole yli 300 haitallista ainetta. Sertifiointi perustuu OEKO-TEX®:n tieteellisiin kriteereihin ja puolueettomiin laboratoriotesteihin monenlaisille, sekä säännellyille että sääntelemättömille aineille, jotka voivat olla haitallisia terveydelle ja ympäristölle. Kriteeriluetteloa päivitetään vähintään kerran vuodessa ja sitä täydennetään uudella tieteellisellä tiedolla tai viranomaisvaatimuksilla. Tämän sertifikaatin asettamat vaararajat ovat monissa tapauksissa tiukemmat kuin kansalliset ja kansainväliset vaatimukset. Modulaarisessa järjestelmässä testataan jokaista komponenttia kuiduista ja langoista itse tuotteisiin, kunnes lopputuote saa STANDARD 100 -merkinnän. Jos tekstiilituote on merkitty tällä merkinnällä, voit olla varma, että kaikki tuotantovaiheet on suoritettu. Kaikki raaka-aineet on testattu ympäristön haitallisten aineiden varalta, mikä tekee tuotteesta vaarattoman ihmisten terveydelle. Asiakkaiden luottamus ja tuoteturvallisuus taataan Guher-vuodevaatesetti, puuvillaa, 6 osaa: 1 x 200 x 220 / 4 x 50 x 70 cm / 240 x 260 cm, valkoinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Jos etsit helppoja ja taloudellisia ideoita, antaaksesi sängyllesi ylellisen ja yksilöllisen ulkonäön, hanki siihen uudet vuodevaatteet. Nämä mukavat setit sisältävät yleensä pussilakanan ja siihen sopivat tyynyliinat. Suurempiin sarjoihin voi kuulua myös lakanat ja koristeelliset tyynynpäälliset. Jos sängyn päivityksestä on kulunut pitkä aika, voi juuri nyt olla oikea aika. Vuodevaatteiden ostamiseen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten: Mukavuus: vuodevaatteiden valmistukseen käytetty materiaali ja kankaan kudos voivat vaikuttaa mukavuuden tunteeseen. Lankojen lukumäärä viittaa kudottujen lankojen määrään kankaan neliösenttimetriä kohti, joka vaihtelee 100:sta 1000:een. Yleensä mitä suurempi lankojen määrä, sitä pehmeämpi kangas. Alemmat numerot voivat tuntua karkeamilta, koska kudonta on löysempää. Hengittävyys: Kun ostat uusia vuodevaatteita, pidä mielessä haluamasi nukkumislämpötila. Jos hikoilet useimmiten nukkuessasi, osta hengittävistä kankaista valmistetut vuodevaatteet. Päinvastoin, jos olet altis paleltumalle, saatat tarvita ainakin yhden synteettisen kerroksen kehon lämmön säilyttämiseksi. Hypoallergeeninen: Allergiset ihmiset voivat hyötyä vuodevaatteista, joilla on antimikrobisia ominaisuuksia. Valitse materiaalit, jotka kestävät luonnollisesti pölypunkkeja ja hometta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Guher-vuodevaatesetti, puuvillaa, 6 osaa: 1 x 200 x 220 / 4 x 50 x 70 cm / 240 x 260 cm, valkoinen

Tuotekoodi: 3478812
Kategoria: Pussilakanat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,43 x 0,37 x 0,08 m, 3,65 kg
Tyyppi: Parivuodesetit
Pussilakanan mitat: 200x220 cm
Tyynyliinan mitat: 50x70 cm
Pussilakanan mitat: 240x260 cm
Materiaali: Puuvilla
Näytä: , puuvilla pussilakanat
Tuotteiden lukumäärä setissä, kpl: 6 kpl
Kuvio: Yksivärinen
Väri: Valkoinen
3D: Ei
Alkuperämaa: Turkki

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Guher-vuodevaatesetti, puuvillaa, 6 osaa: 1 x 200 x 220 / 4 x 50 x 70 cm / 240 x 260 cm, valkoinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu