Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Mariall vuodevaatesetti 160cm x 200 cm, 3-osainen

Tuotekoodi: 3474312
Tyyppi:
Pussilakanan mitat:

Ilmoittaa huovan koon senttimetreinä (cm).

Materiaali:
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Mariall vuodevaatesetti 160cm x 200 cm, 3-osainen

Vuodevaatteet on valmistettu synteettisestä puuvillasta. Kangas on pehmeää ja miellyttävän tuntuista, mikä takaa nukkumismukavuuden. Innovatiiviset värjäystekniikat takaavat kuvion elävyyden ja värin pitkäikäisyyden. Vuodevaatteiden alaosa on kuin yläosa. Mielenkiintoiset mallit tuovat erityislaatuisen luonteen mihin tahansa sisustukseen. 

Jos etsit helppoja ja taloudellisia ideoita, antaaksesi sängyllesi ylellisen ja yksilöllisen ulkonäön, hanki siihen uudet vuodevaatteet. Nämä mukavat setit sisältävät yleensä pussilakanan ja siihen sopivat tyynyliinat. Suurempiin sarjoihin voi kuulua myös lakanat ja koristeelliset tyynynpäälliset. Jos sängyn päivityksestä on kulunut pitkä aika, voi juuri nyt olla oikea aika. Vuodevaatteiden ostamiseen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten: Mukavuus: vuodevaatteiden valmistukseen käytetty materiaali ja kankaan kudos voivat vaikuttaa mukavuuden tunteeseen. Lankojen lukumäärä viittaa kudottujen lankojen määrään kankaan neliösenttimetriä kohti, joka vaihtelee 100:sta 1000:een. Yleensä mitä suurempi lankojen määrä, sitä pehmeämpi kangas. Alemmat numerot voivat tuntua karkeamilta, koska kudonta on löysempää. Hengittävyys: Kun ostat uusia vuodevaatteita, pidä mielessä haluamasi nukkumislämpötila. Jos hikoilet useimmiten nukkuessasi, osta hengittävistä kankaista valmistetut vuodevaatteet. Päinvastoin, jos olet altis paleltumalle, saatat tarvita ainakin yhden synteettisen kerroksen kehon lämmön säilyttämiseksi. Hypoallergeeninen: Allergiset ihmiset voivat hyötyä vuodevaatteista, joilla on antimikrobisia ominaisuuksia. Valitse materiaalit, jotka kestävät luonnollisesti pölypunkkeja ja hometta.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Mariall vuodevaatesetti 160cm x 200 cm, 3-osainen

Tuotekoodi: 3474312
Kategoria: Pussilakanat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,3 x 0,2 x 0,03 m, 0,8 kg
Tyyppi: Parivuodesetit
Pussilakanan mitat:

Pepe-kuosinen pussilakana on valmistettu perkaalipuuvillasta, jonka lankaluku on 200 TC. Lakanan yläpäässä on lakanoidenvaihtoa helpottavat kulma-aukot.

Hauskassa Pepe-kuviossa kaksi papukaijaa on istunut juttusille viidakon keskelle. Maija Isola suunnitteli yli 500 kangasmallia, vertaansa vailla olevan valikoiman kuvioita, joiden aiheet ja toteutus olivat monipuolisia. Virikkeitä työhönsä hän sai niin kansanperinteestä kuin modernista kuvataiteesta, luonnosta ja lukemattomilta matkoiltaan eri puolille maailmaa.

Ei ole määritelty
Tyynyliinan mitat:

Ilmoittaa tyynyjen koon senttimetreinä (cm).

70x80 cm
Materiaali: Synteettistä puuvillaa
Tuotteiden lukumäärä setissä, kpl:

Ilmaisee vuodevaatteiden sarjan muodostavien kappaleiden määrän.

3 kpl
Kuvio: Kirjaimet
Väri: Monivärinen
3D:

Kangas, joka on valmistettu 3D-tekniikalla, joka tekee vuodevaatteiden kuviosta realistisen, syvän ja ilmeikkään.

Ei
Alkuperämaa: Puola
Tuotemerkki: Mariall
Näytä: Mariall, synteettistä puuvillaa pussilakanat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mariall tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Mariall vuodevaatesetti 160cm x 200 cm, 3-osainen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia