Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Mariall

Mariall vuodevaatesetti, 160x200 cm, 4-osainen

Lisätiedot:
Tyyppi: Parivuodesetit
Pussilakanan mitat: 160x200 cm
Materiaali: Synteettistä puuvillaa
Tuotteiden lukumäärä setissä, kpl: 4 kpl
Tuotekoodi: 3474307

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Mariall vuodevaatesetti, 160x200 cm, 4-osainen

Vuodevaatteet ovat valmistettu synteettisestä puuvillasta. Kangas on pehmeä, miellyttävän tuntuinen, mikä takaa mukavan unen. Innovatiivinen värjäystekniikka varmistaa kuvion eloisuuden ja värien pitkäikäisyyden. Vuodevaatteiden ala- ja yläpuoli ovat samanlaisia. Mielenkiintoiset mallit lisäävät ainutlaatuista luonnetta mihin tahansa sisustukseen. 

Jos etsit helppoja ja taloudellisia ideoita, antaaksesi sängyllesi ylellisen ja yksilöllisen ulkonäön, hanki siihen uudet vuodevaatteet. Nämä mukavat setit sisältävät yleensä pussilakanan ja siihen sopivat tyynyliinat. Suurempiin sarjoihin voi kuulua myös lakanat ja koristeelliset tyynynpäälliset. Jos sängyn päivityksestä on kulunut pitkä aika, voi juuri nyt olla oikea aika. Vuodevaatteiden ostamiseen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten: Mukavuus: vuodevaatteiden valmistukseen käytetty materiaali ja kankaan kudos voivat vaikuttaa mukavuuden tunteeseen. Lankojen lukumäärä viittaa kudottujen lankojen määrään kankaan neliösenttimetriä kohti, joka vaihtelee 100:sta 1000:een. Yleensä mitä suurempi lankojen määrä, sitä pehmeämpi kangas. Alemmat numerot voivat tuntua karkeamilta, koska kudonta on löysempää. Hengittävyys: Kun ostat uusia vuodevaatteita, pidä mielessä haluamasi nukkumislämpötila. Jos hikoilet useimmiten nukkuessasi, osta hengittävistä kankaista valmistetut vuodevaatteet. Päinvastoin, jos olet altis paleltumalle, saatat tarvita ainakin yhden synteettisen kerroksen kehon lämmön säilyttämiseksi. Hypoallergeeninen: Allergiset ihmiset voivat hyötyä vuodevaatteista, joilla on antimikrobisia ominaisuuksia. Valitse materiaalit, jotka kestävät luonnollisesti pölypunkkeja ja hometta.

Yleiset tuotetiedot: Mariall vuodevaatesetti, 160x200 cm, 4-osainen

Tuotekoodi: 3474307
Kategoria: Pussilakanat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,2 x 0,03 m, 0,8 kg
Tyyppi: Parivuodesetit
Pussilakanan mitat: 160x200 cm
Tyynyliinan mitat: 70x80 cm
Pussilakanan mitat: 180x225 cm
Materiaali: Synteettistä puuvillaa
Näytä: Mariall, synteettistä puuvillaa pussilakanat
Tuotteiden lukumäärä setissä, kpl: 4 kpl
Kuvio: Kirjaimet
Väri: Monivärinen
3D: Ei
Alkuperämaa: Puola
Tuotemerkki: Mariall
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mariall tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Mariall vuodevaatesetti, 160x200 cm, 4-osainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu