Fissman

Fissman Malachite paistinpannu 24x4,9 cm

Lisätiedot:
Tyyppi: Pannut
Halkaisija, cm: 26 cm
Materiaali: Alumiini, Bakeliitti
Lämmönlähteet: Induktiivinen, Sähkö, Kaasu, Lasikeraaminen
Mukana: 1 osa
Tuotekoodi: 4081566
5749
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 4. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 6. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Fissman Malachite paistinpannu 24x4,9 cm

Uusi Fissman Malachite mallisto on valmistettu alumiinista ja päällystetty monikerroksisella EcoStone -pinnoitteella, joka on vahvistettu kyllästetyillä kivihiukkasilla. Päällysteen tärkein etu on naarmuuntumis- ja kulutuskestävyys. Pinnoite on myös turvallinen ihmisten terveydelle ja ympäristölle. Vahvistettu pohja jakaa lämmön rationaalisesti, mikä mahdollistaa tuotteiden nopean ja tasaisen valmistuksen. Käsille miellyttävä bakeliittikahva ei kuumene eikä luista kädessä. Malachite sarjan tuotteilla on ainutlaatuinen muotoilu.

Käyttämäsi pannut voivat vaikuttaa keittotasosi suorituskykyyn. On turvallista sanoa, että erilaiset pannut toimivat paremmin tietyntyyppisten liesien kanssa. Monet kysyvät, tarvitsetko erityisiä pannuja induktioliedelle? Vastaus on kyllä. Jos olet hankkimassa induktioliettä, tarvitset paistinpannun, jossa on magneettinen pohja. Ilman magneettista pohjaa liesitekniikka ei pysty muodostamaan yhteyttä pannuun ja siirtämään lämpöä tehokkaasti. Joten jos sinulla on kupari- tai alumiinipannuja, ne eivät toimi induktioliedellä, ellei niiden pohjaan ole lisätty ylimääräisiä kerroksia lämmönsiirron mahdollistamiseksi. Voit tarkistaa, että pannu on oikeaa metallia testaamalla jääkaappimagneettilla, se jää kiinni, jos pannu on oikeasta materiaalista. Jos magneetin poistaminen pannusta on vaikeaa, pannu lämpenee nopeammin ja ruoka kypsyy nopeammin. Jos jääkaappimagneetti tarttuu pannuun, mutta irtoaa melko helposti, pannu toimii, mutta ei yhtä tehokkaasti. Toinen hyödyllinen vinkki pannun sopivuuden tarkistamiseen on etsiä pannun pohjasta symboli, joka osoittaa, että pannu on yhteensopiva induktiolieden kanssa.

Yleiset tuotetiedot: Fissman Malachite paistinpannu 24x4,9 cm

Tuotekoodi: 4081566
Kategoria: Paistinpannut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,5 x 0,3 x 0,1 m, 1 kg
Tyyppi: Pannut
Näytä: Fissman, pannut paistinpannut
Halkaisija, cm: 26 cm
Materiaali: Alumiini, Bakeliitti
Paino, kg: 1 kg
Lämmönlähteet: Induktiivinen, Sähkö, Kaasu, Lasikeraaminen
Mukana kansi: Ei
Irrotettava kahva: Ei
Termospotin ilmaisin: Ei
Mukana: 1 osa
Tavaramerkki: Fissman
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Fissman tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Fissman Malachite paistinpannu 24x4,9 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu