Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Pöytäliina Stella 1, 140x220 cm

Tuotekoodi: 3476222
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 080
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Pöytäliina Stella 1, 140x220 cm

Hopealangoilla koristeltu pöytäliina, leveys: 140 cm, pituus: 220 cm, paino: 255 GSM, koostumus: 40% puuvillaa 60% polyesteriä.

Pöytäliinat

Oikean pöytäliinan valitseminen monien pöytäliinojen joukosta tuntuu joskus todella vaikealta. Ensinnäkin on otettava huomioon pöydän muoto: suorakaiteen muotoinen pöytä, neliön muotoinen pöytä, pyöreä pöytä, soikea pöytä. Olemme tottuneet ajatukseen, että pyöreä pöytä tarvitsee välttämättä pyöreän pöytäliinan, mutta tämä ei ole totta. Siksi pyöreitä pöytiä voi koristella neliönmuotoisilla ja sopusuhtaisilla pöytäliinoilla, jotta 4 pistettä laskeutuvat tyylikkäästi häiritsemättä jalkoja. Voit käyttää tätä pöytäliinaa joka päivä, ja jos haluat erityisen tyylikkään vaikutelman erikoistilaisuutta varten, voit lisätä pöytäliinan, joka ulottuu maahan asti ja lepää lattialla. Oikean koon ostamiseksi tarvitset pöydän halkaisijan ja mahdollisesti korkeuden. Mitä tulee mittaukseen, muista vain, että ympyrän leveimmässä kohdassa pudotus ei saa ylittää 30 cm, koska silloin piikit laskeutuvat, mutta eivät yllä lattialle.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Pöytäliina Stella 1, 140x220 cm

Tuotekoodi: 3476222
Kategoria: Pöytäliinat, tabletit ja lautasliinat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,03 x 0,14 x 0,3 m, 0,3 kg
Tyyppi: Kaitaliinat
Mitat, cm: 140x220 cm
Väri: Musta
Pöytäliinan muoto:

Määrittää tuotteen muodon, joka valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Suorakulmainen
Suosittelemme ostamaan yhdessä Pöytäliina Stella 1, 140x220 cm kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.