Djeco Spiraalien piirtäminen - Vaatesuunnittelu, DJ08737

Tuotekoodi: 3487332
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 030
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Djeco Spiraalien piirtäminen - Vaatesuunnittelu, DJ08737

Magneettisen pidikkeen, erilaisten spiraalien ja kuvitettavien taustojen avulla lapset voivat luoda upeita kuvia.

Pakkaus sisältää kätevän apuvälineen spiraalien piirtämiseen, magneettipidikkeen, neljä kuvitettua kuvaa, 12 piirustuslehtiötä, 5 eriväristä huopakynää sekä käyttöohjeen.

Sopii 7 - 13 vuotiaille lapsille

VAROITUS: Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Tukehtumisvaara. Pienet osat.

Alkuperämaa: KLR Valmistettu erikoistilauksesta ja suunniteltu Ranskassa.

Djeco - ainutlaatuiset lapsille suunnatut kehittävät tuotteet. Yritys perustettiin yli 50 vuotta sitten Ranskassa ja on nykyään maailmanlaajuisesti tunnettu poikkeuksellisesta suunnittelustaan ja korkeasta laadustaan.

DJECO

Djeco on ranskalainen brändi, jonka harmoninen ja rakastava perhe perusti vuonna 1954. Ajan myötä perustaja Véronique Michel-Dalès luovutti yrityksen pojalleen, joka puolestaan vaali yrityksessä eloon tulleita arvoja: luovaa suunnittelua, intohimoa työhön ja tuotteiden laatua. Nimi Djeco tuli liskon nimestä "Gecko". He ovat myös ylpeitä yrityksen logosta.

Djecon kehittävät lelut, lautapelit ja palapelit ovat todella ainutlaatuisia, koska ne sisältävät paljon kulttuuria ja erilaista tietoa. Vuonna 1960 Djeco voitti peleistään Oscarin. Pojan varttuessa liiketoimintaketju häiriintyi jonkin verran. Kunnes eräänä päivänä Frédéric päätti luoda opettavaisia leluja, puisia palapelia ja muita vastaavia ajatuksia herättäviä leluja.

Tähän päivään asti jokainen Djeco-lelu tai -peli näyttää ainutlaatuiselta, varsinkin taiteellisesti, sillä luova ilme ei vain säilynyt, vaan myös kasvoi. Djeco on auttanut Ranskaa nostamaan lelut uudelle tasolle ja ilahduttaa ja hämmästyttää faneja ympäri maailmaa tähän päivään asti.

Djeco Spiraalien piirtäminen - Vaatesuunnittelu, DJ08737

Piirustussarjat

Laaja valikoima valmiita piirustussarjoja mahdollistaa keskittymisen piirustustaitojen parantamiseen, sen sijaan, että tuhlaisit aikaa työkalujen keräämiseen ns. kynä kynältä. Tarpeistasi riippuen voit valita erikoissarjan, joka sisältää joko erisävyisiä lyijykyniä, maaleja tai sitten huopakyniä. Vai tarvitsetko täydellisen sarjan, joka sisältää kaikki edellä mainitut työkalut? Valitse omasi ja anna lahjakkuutesi loistaa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Djeco Spiraalien piirtäminen - Vaatesuunnittelu, DJ08737

Tuotekoodi: 3487332
Kategoria: Taide- ja askartelutarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,295 x 0,04 x 0,23 m, 0,867 kg
Tavaramerkki: Djeco
Tyyppi: Piirustussarjat
Näytä: Djeco, piirustussarjat taide- ja askartelutarvikkeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Djeco tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Djeco Spiraalien piirtäminen - Vaatesuunnittelu, DJ08737 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia