Tuotteen kuvaus: Lassie lasten talvihaalari SIIKO, musta-harmaa

• 100% tuulen- ja vedenpitävä
• Vedenpitäväksi teipattu takasauma
• Pehmeä vuori
• Irrotettava ja säädettävä huppu
• Joustavat hihan- ja lahkeensuut 
• Irrotettavat kumilenkit lahkeissa
• Vetoketjulliset sivutaskut
• Heijastavat yksityiskohdat

Materiaali: 100 % polyesteri, eristys 180 g/m2, hengittävyys 1000 g/m2, vedenkestävyys 3000 mm, kulutuskestävyys 50 000 kierrosta

Ohjeet vaatteiden hoitoon ja pesuun.

Lassie

On vaikea löytää vanhempia, jotka eivät olisi kuulleet luotettavasta ja tunnetusta Lassie-tuotemerkistä. Lassie-valikoimaan kuuluvat lasten ulko- ja talvivaatteet, jotka erottuvat laadullaan ​​ja helppohoitoisuudellaan. Suomalaiselle merkille ominaista on toimivuus ja mukavuus. Vuosikymmenten kokemuksen perusteella jokainen vaate on räätälöity kovimpaan tai kylmimpään säähän, joten vanhempien ei tarvitse huolehtia lapsen kastumisesta tai kylmyydestä. Kaikki Lassie-tuotteet on suunniteltu toimiviksi pienintä yksityiskohtaa myöten. Materiaalien tulee vastata nuorten kuluttajien tarpeita ollen samalla helppohoitoisia. Kaikki tuotteet testataan laboratoriossa ja arkikäytössä. Hauskuus ei lopu koskaan Lassie-vaatteissa säästä riippumatta. Lassie-vaatteet kestävät jopa rohkeimmat ja hulluimmat pelit.
Lassie lasten talvihaalari SIIKO, musta-harmaa Lassie

Vedenkestävyys on todella erikoisominaisuus, jota pidetään erityisen hyödyllisenä vaatteissa, kengissä, huonekaluissa, elektroniikassa ja kauneudenhoitotuotteissa. Yleisin vaatteissa ja puhelimissa käytetty vedeneristysominaisuus tarjoaa kuitenkin enemmän mukavuutta ja poistaa painetta.

Vedenpitävät vaatteet ja kengät ovat todella hyödyllisiä monenlaisissa vapaa-ajan tilanteissa ja ovat välttämättömiä asuessa tai matkustaessa äärimmäisissä olosuhteissa. Vedenpitävyys ilmoitetaan millimetreinä, joten mitä suurempi numero (mm) on kirjoitettu ennen mittayksikköä, sitä paremmin vaate kestää vettä. Esimerkiksi 0-5 000 mm - alhainen kestävyys, kestää vain vähän kosteutta. 16 000-20 000 mm tarkoittaa, että materiaali kestää jo kunnon sadetta ja kosteutta pidempiäkin aikoja

Vedenkestävät laitteet pystyvät yleensä suojautumaan vaurioilta. Sateen, kosteuden tai veteen putoamisen sattuessa voit olla varma, että lempilaitteesi pysyy vedenkestävyyden ansiosta entisellään. Tunnet itseäsi luultavasti paremmin kuin kukaan muu, joten jos sinulla on aktiivinen elämäntapa ja vietät usein aikaa veden äärellä, harkitse vedenpitävän puhelimen, kameran tai kellon ostamista.


Haalarit

Haalarit ovat erittäin mukava ja lämmin vaate lapsellesi talvisäällä. Haalareissa sinun ei tarvitse huolehtia lämpimien housujen tai takin löytämisestä. Yleensä vedenpitävästä materiaalista valmistetuissa haalareissa yhdistyvät housut, takki ja huppu, jotka pitävät kylmän, tuulen ja kosteuden poissa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Lassie lasten talvihaalari SIIKO, musta-harmaa

Tuotekoodi: 3490827
Kategoria: Lasten talvivaatteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,15 x 0,1 x 0,15 m, 0,2 kg
Tuotemerkki: Lassie
Tyyppi: Haalarit
Tarkoitettu: Pojille
Materiaali: Polyesteri
Vaatteen koko: 104 cm
Väri: Musta, Harmaa
Vesipilariarvo:

Ilmaisee vaatteen vedenpitävyyden millimetreinä. Mitä suurempi arvo, sitä paremmin vaate pitää vettä. Vedenpitävyyden raja on yleensä 3 000, joka suojaa tihkusateelta.

3 000
Tuulenpitävyys:

Ilmaisee vaatteen tuulenpitävyyden millimetreinä sekunnissa.

1 000
Hengittävyys: 1 000
Näytä: Lassie, haalarit lasten talvivaatteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lassie tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Lassie lasten talvihaalari SIIKO, musta-harmaa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia