Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Reimatec® lasten talvihanskat OTE, fuksianpunainen, 6/8 v

Tuotekoodi: 3486172
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 040
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Reimatec® lasten talvihanskat OTE, fuksianpunainen

  • 100% tuulen- ja vedenpitävä
  • Hengittävä ja likaa hylkivä materiaali
  • Kestävä kangas
  • Vahvistettu materiaali kämmenessä ja peukalossa
  • Pehmeä fleecevuori
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Mukava joustava alareuna
  • Säädettävä helma koukku- ja silmukkakiinnityksellä
  • Materiaali: 100 % polyesteri, Primaloft®-eriste 170 g/m², hengittävyys 7000 g/m², vedenpitävyys 12 000 mm, kulutuskestävyys 20 000 kierrosta.

Ohjeet vaatteiden hoitoon ja pesuun.

Reima

Reima uskoo, että lasten tulee olla vapaita ja aktiivisia ulkona. Reima on työskennellyt jo 70 vuotta sen eteen, että lapset voivat viettää aikaa ulkona ja luonnossa huoletta. Reima ei aio lopettaa - he haluavat tulla lasten jalkineiden ja vaatteiden asiantuntijaksi. Yritys aikoo jatkaa lasten ulkoiluvaatteiden kehittämistä. Reiman historia juontaa juurensa toiseen maailmansotaan. Sotilasvaatealan yritys Pallo - Paita Oy muutti vuonna 1939 Helsingistä Kankaanpäähän puolustautumaan ilmaiskuja vastaan. Pommi-iskun jälkeen tehdas palautettiin Helsinkiin. Yrityksen johto päätti kuitenkin olla lomauttamatta koulutettua henkilökuntaa ja kokeilla Kankaanpäässä. Huhtikuussa 1944 aloitettiin Kankaanpään tehdasrakennuksen rakentaminen. Uusi tehdas avattiin vuotta myöhemmin ja nimettiin Kankama Oy:ksi. Alkuvuosina raaka-aineista oli kova pula, joten ensimmäiset tuotteet - naisten vaatteet - valmistettiin vanhoista armeijan lumipuvuista. 1950-luvulla yritys kasvoi ja kehittyi nopeasti. Yrityksen Kankama (johdettu Kankaanpäästä) nimi muutettiin "Reima - Pukine". Reima alkoi kehittää ja käyttää kestäviä materiaaleja lastenvaatteissa. Myös ensimmäiset 1950-luvun yritykset viedä tuotteita Keski-Eurooppaan epäonnistuivat, joten yritys keskittyi Skandinavian markkinoille. Myöhemmin kehitettiin Enstex®-materiaali, jolle oli ominaista kestävyys ja vedenkestävyys, joka vastasi täysin sen ajan muotitrendejä.

Reimatec® lasten talvihanskat OTE, fuksianpunainen Reima

Hanskat

On vaikea kuvitella ulkoilevansa talvella ilman hanskoja. Puhumattakaan lapsen pienistä käsistä, jotka eivät ole suojassa ankaralta säältä. Laajasta talvihanskojen valikoimasta löydät täydellisen hanskan, joka kuvastaa lapsesi luonnetta ja suojaa häntä kylmältä. Ehkä lapsesi on huolellinen ja tarvitsee lapaset, tai ehkä hän tykkää tehdä lumipalloja? Valitse sitten vedenpitävät lapaset. Onko sinulla ongelmia hukkuneiden hanskojen kanssa? Valitse hanskat, joissa on kiristysnauha ja jotka sopivat lapsesi takin hihoihin, jotta ne eivät koskaan häviä.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Reimatec® lasten talvihanskat OTE, fuksianpunainen

Tuotekoodi: 3486172
Kategoria: Lasten talvivaatteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,15 x 0,1 x 0,15 m, 0,15 kg
Tuotemerkki: Reima
Tyyppi: Hanskat
Tarkoitettu: Tytöille
Materiaali: Polyesteri
Vaatteen koko: 6/8 v
Väri: Vaaleanpunainen
Vesipilariarvo:

Ilmaisee vaatteen vedenpitävyyden millimetreinä. Mitä suurempi arvo, sitä paremmin vaate pitää vettä. Vedenpitävyyden raja on yleensä 3 000, joka suojaa tihkusateelta.

12 000
Tuulenpitävyys:

Ilmaisee vaatteen tuulenpitävyyden millimetreinä sekunnissa.

8 000
Hengittävyys: 8 000
Näytä: Reima, hanskat lasten talvivaatteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Reima tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Reimatec® lasten talvihanskat OTE, fuksianpunainen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia