Kirjonta mosaiikki 5D "Diamonds", Woopie

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 5723386

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Kirjonta mosaiikki 5D "Diamonds", Woopie

Kirjonta mosaiikki 5D "Diamonds", Woopie


Embroidery Mosaic 5D on ihana setti, jonka avulla jokainen lapsi voi luoda unelmiensa timanttikorun. Timanttikirjonta on hauska tapa käyttää pieniä timantteja kuvan valmiin kuvion täyttämiseen. Timantteja on eri värejä, ne sijoitetaan mukana tulevaan säiliöön, jossa on lokeroita, ja ne levitetään erityisellä applikaattorilla tiettyyn kirjonta-alueeseen. 


Tekniset tiedot:  • - Loistava viihde pitkiksi tunneiksi

  • - Kun olet kerännyt kuvat, voit käyttää niitä huoneen koristeina.


Suositeltu ikä: 3-vuotiaista alkaen

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Opettavat lelut ja pelit

Jokainen vanhempi haluaa antaa lapselleen parhaan mahdollisen alun elämälle ja mahdollisuuden kehittyä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Opetuslelut saattavat vaikuttaa hyvin yksinkertaisilta, mutta niiden tehtävä on hyvin tärkeä. Leikkilelut parantavat motorisia taitoja ja kehittävät luovuutta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kirjonta mosaiikki 5D "Diamonds", Woopie

Tuotekoodi: 5723386
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,2 x 0,26 m, 0,8 kg
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Woopie, opettavat lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Woopie
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Woopie tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Kirjonta mosaiikki 5D "Diamonds", Woopie
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu