Hobbyboss - Ju88 Fighter, 1/72, 80297 -hävittäjä

Tuotekoodi: 2978943
Tuotemerkki:
Tyyppi:
Suositeltava ikä alkaen:
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Hobbyboss - Ju88 Fighter, 1/72, 80297 -hävittäjä

Hobbyboss - Ju88 Fighter, 1/72, 80297 -hävittäjä

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Muoviset rakennelmat

Konstruktorit ovat kokoonpanoja, jotka koostuvat monista eri osista, jotka sopivat yhteen. Tämäntyyppisellä opetuslelulla on monia etuja. Rakentajia rakentavat lapset eivät ainoastaan kehitä mielikuvitustaan, käsien liikkeitä ja avaruudellista ajattelua, vaan myös tiettyjä luonteenpiirteitä. He voivat oppia ajattelemaan johdonmukaisesti ja keskittymään leikkiessään sekä tekemään yhteistyötä muiden leikkikavereiden kanssa ja oppimaan tiimityötä. Constructors-sarjassa on monenlaisia leluja, joten voit rakentaa ja yhdistää junia, helikoptereita, kaupunkeja, eläintarhoja ja paljon muuta. Laaja tuotevalikoima tekee lasten unelmista totta. Täältä löydät kaiken klassisista omaperäisiin malleihin. Nämä lelut on yleensä valmistettu muovista, joka on kevyttä ja jonka ansiosta tuhansia osia on erittäin helppo liittää toisiinsa. Muovirakenteet on helppo puhdistaa, jos tahraat vahingossa osan. Anna lastesi luoda oma fantasiamaailmansa muovisten rakennuspalikoiden avulla.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Hobbyboss - Ju88 Fighter, 1/72, 80297 -hävittäjä

Tuotekoodi: 2978943
Kategoria: LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,3 x 0,22 x 0,05 m, 0,25 kg
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Tyyppi: Muoviset rakennelmat
Suositeltava ikä alkaen: 8 v
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Nenurodyta
Älylaite: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Hobbyboss - Ju88 Fighter, 1/72, 80297 -hävittäjä kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia