Joulun huippudiilit jopa -40%*! Lahjaideoita koko perheelle!

Ajoneuvo Paw Patrol (Ryhmä Hau) Big Truck Pups Zuma, 6065319

Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Kuorma-autot
Tuotekoodi: 5294216

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Ajoneuvo Paw Patrol (Ryhmä Hau) Big Truck Pups Zuma, 6065319

Kiihdytä tämän tehokkaan ajoneuvon kanssa.

Tiedot:

  • Setti sisältää: ajoneuvon, pentuhahmon ja muut ajoneuvotarvikkeet.
  • Ajoneuvo voidaan muuttaa komentokeskukseksi.
  • Ikäsuositus: 3-vuotiaista eteenpäin

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Kuorma-autot

Kuten tiedämme, lapset rakastavat leikkiä aikuisten rooleja ja olla mukana erilaisissa rooleissa. Leluautot ovat heille erittäin hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja ne antavat heille paljon hyviä tunteita ja antavat heille mahdollisuuden ottaa aikuisen rooli. Näitä leluja on monenlaisia: kokoja, värejä, ohjaimia (yleensä kauko-ohjattavia) ja toimintoja, joten eri-ikäisille lapsille on helppo löytää sopiva lelu. Lelussa on usein samat toiminnot kuin oikeassa ajoneuvossa, ja siinä on kaikki ääni- ja valoefektit, ja se on myös kaduilla samanlainen kuin oikea vastineensa. Pikkulapsi voi tarkkailla lelun rakennetta ja ominaisuuksia leikin aikana, joten se auttaa myös kehittämään lapsen motorisia taitoja ja avaruudellista ajattelua. Tavallisissa kuorma-autoissa on lisävarusteita, kuten vesisäiliö, nosturi tai kaivinkone, jotka ovat välttämättömiä jokaisen rakentajan hiekkalaatikolla. Tämä on hieno lelu, jossa on useita liikkuvia osia ja lisävarusteita, jotka tuovat lisää iloa jokaiselle lapselle. Tämäntyyppisten lelujen laaja valikoima takaa, että lapsesi löytää itselleen sopivan leikkikaverin.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Ajoneuvo Paw Patrol (Ryhmä Hau) Big Truck Pups Zuma, 6065319

Tuotekoodi: 5294216
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,26 x 0,24 m, 0,64 kg
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Nenurodyta
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Paw patrol
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Kuorma-autot
Näytä: Paw patrol, kuorma-autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Paw Patrol tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Ajoneuvo Paw Patrol (Ryhmä Hau) Big Truck Pups Zuma, 6065319
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu