Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Aurinkoenergiarakentaja B8D

Tuotekoodi: 64773
TOP TUOTE
Tyyppi:
Ikäsuositus alkaen:
Tuotemerkki:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 013
Rekisteröidy
1347
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Aurinkoenergiarakentaja B8D

Tämä on loistava robottisarja lapsen luovuuden, ajattelun ja mielikuvituksen kehittämiseen. Tämä aurinkovoimalla toimiva robotti on muunnettu 14 erilaiseksi robottimalliksi, jotka voivat suorittaa monia erilaisia liikkeitä. Tämä robottirakentaja voidaan helposti rakentaa koneeksi, hännällänsä lentäväksi koiranpennuksi, kuten ravuksi ja niin edelleen. Lasten iloksi sarja sisältää yksityiskohtia, joiden avulla tämä robotti voi liikkua vedessä ja sieltä pois.

Näillä roboteilla on kaksi vastahyökkäystasoa. Ensimmäisen tason suunnittelussa on mahdollista rakentaa:  Turtle-bot, Beetle-bot, Quadru-bot, Boat-bot, Walker-bot, Dog-bot ja Wheel-bot. Näiden robottien rakentaminen vie sinut ensimmäiselle tasolle ennen kuin voit siirtyä toisen tason roboteille - - Roly Poly-bot, Auto-bot, Slither-bot, Surf-bot, Zombie-bot, Crab-bot ja Row- bot. 

Robotti toimii vain suorassa auringonpaisteessa eikä vaadi paristoja

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Robotit ja interaktiiviset lelut

Älykkään teknologian jatkuvan kehityksen myötä lapsille on mahdollista löytää huippumoderneja leluja, joista heidän vanhempansa olisivat voineet vain uneksia aiemmin. Erilaiset lelurobotit ovat olennainen osa nykyaikaista lasten leikkiä. Vuorovaikutteisia robotteja voidaan ohjelmoida, ne voivat puhua, ampua, liikkua, tanssia ja tehdä monia muita asioita. Näitä leluja on monen kokoisia ja -tyyppisiä, joten eri-ikäisille ja -luonteisille lapsille on helppo löytää sopiva lelu. On syytä huomata, että interaktiiviset robotit on suunnattu lähinnä hieman vanhemmille lapsille, sillä ne auttavat heitä kehittämään sosiaalisia taitojaan ja ovat loistava viihdetoiminta. Nämä lelut eivät ainoastaan viihdytä lapsia, vaan myös edistävät heidän kehitystään kehittämällä heidän mielikuvitustaan, luovuuttaan ja erilaisia taitojaan. Monet interaktiiviset robotit pystyvät vastaamaan kysymyksiin ja käymään vuoropuhelua, mikä auttaa lapsia kehittämään viestintä- ja kirjoitustaitojaan. Lasta kannustetaan tutkimaan ympäröivää maailmaa vuorovaikutteisen robottiystävänsä avulla.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
Suosittelemme ostamista yhdessä Aurinkoenergiarakentaja B8D

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Aurinkoenergiarakentaja B8D

Tuotekoodi: 64773
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,3 x 0,3 x 0,2 m, 0,3 kg
Tyyppi: Robotit ja interaktiiviset lelut
Ikäsuositus alkaen: 10 v
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älyominaisuus: Ei
Näytä: Ei ole määritelty, robotit ja interaktiiviset lelut poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Aurinkoenergiarakentaja B8D kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia