Kaukosäädin auton Rhino Wave Silverlit Exost 1:8

Tuotekoodi: 3895351
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 119
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kaukosäädin auton Rhino Wave Silverlit Exost 1:8

EXOST on ainutlaatuinen, moderni, tyylikäs ja huipputeknologiaan perustuva tuotemerkki, joka antaa lapsille mahdollisuuden sukeltaa autojen maailmaan ja kokea urbaania katuelämää Exost-tiimin kanssa. Revittele maastossa ja uhmaa aaltoja! Rhino Wave pystyy kulkemaan maalla ja vedessä! Siinä on kestävät mutta kevyet EPP-renkaat innovatiivisilla anti-shock-jousilla. Rhino Wave voi pyöriä 360 astetta ja ylittää kaikentyyppiset maastot. Vedessä se liikkuu tehokkaiden kaksoisturbiinipotkurien avulla. Kauko-ohjaimen kantama on enintään 30 metriä. Ajoneuvo toimii yhdellä latauksella enintään 25 minuuttia. Kauko-ohjain toimii 2 x AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen). Ajoneuvon akku on ladattava.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.


Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kaukosäädin auton Rhino Wave Silverlit Exost 1:8

Tuotekoodi: 3895351
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,7 x 0,3 x 0,32 m, 0,4 kg
Tyyppi: Autot
Ikäsuositus alkaen: 5 v
Tuotemerkki: Exost
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Valmistaja:

Ilmoittaa, kuka lelun valmistaja on.

EXOST
Älyominaisuus: Ei
Näytä: Exost, autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Exost tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kaukosäädin auton Rhino Wave Silverlit Exost 1:8 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia