Leluauto, keltainen

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Kuorma-autot
Tuotekoodi: 5296751
2127
2882
-26%
Myyjä: Lelu vuori 4.9
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 15. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Schenkerin noutopiste

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Lelu vuori 4.9
 • 86% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Leluauto, keltainen

Leluauto, keltainen

Kaatopaikkakuorma-auto on yksi niistä rakennusajoneuvoista, joita ei voi olla huomaamatta rakennustyömaalla. Materiaalien tai jätteiden kuljettaminen on erittäin tärkeää töiden aikana. Se on todellinen haaste pienille rakentajille ja raskaiden rakennuskoneiden ystäville. Sen kanssa leikkiminen vaikuttaa lapsen mielikuvitukseen ja luovuuteen sekä loogisen ajattelun taitoihin. Kaatopaikkakuorma-auto, jonka lapsi näkee usein tiellä tai rakennustyömailla, herättää hänen kiinnostuksensa.

Tekniset tiedot:

 • - Auto on varustettu siirrettävällä perävaunulla, jota voi nostaa ja laskea.
 • - Liikkuvuuden ansiosta lapsi voi lastata siihen pienempiä leluja ja heittää ne sitten pois.
 • - Ääni- ja valotoiminnot lisäävät realistisuutta ja vievät lapsen rakentamisen maailmaan
 • - Ajoneuvossa on kitkavetoinen työntö-veto-taka-akseliveto.
 • - Nosta perävaunu painamalla perävaunussa olevaa oranssia painiketta.
 • - Palauttaaksesi sen edelliseen asentoonsa paina painiketta.
 • - Lelu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista sen kestävyyden varmistamiseksi
 • - Lelu saa virtansa paristoista (3x AG13), jotka sisältyvät lelupakkaukseen.
 • - Setti on pakattu erittäin kauniiseen värikkääseen laatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjaksi.

Mitat:

 • - Kippiauto: 24 cm x 10 cm x 11 cm.
 • - 33 cm x 18 cm x 13,5 cm.

Ikäsuositus: 3 vuotta ja vanhemmat

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Kuorma-autot

Kuten tiedämme, lapset rakastavat leikkiä aikuisten rooleja ja olla mukana erilaisissa rooleissa. Leluautot ovat heille erittäin hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja ne antavat heille paljon hyviä tunteita ja antavat heille mahdollisuuden ottaa aikuisen rooli. Näitä leluja on monenlaisia: kokoja, värejä, ohjaimia (yleensä kauko-ohjattavia) ja toimintoja, joten eri-ikäisille lapsille on helppo löytää sopiva lelu. Lelussa on usein samat toiminnot kuin oikeassa ajoneuvossa, ja siinä on kaikki ääni- ja valoefektit, ja se on myös kaduilla samanlainen kuin oikea vastineensa. Pikkulapsi voi tarkkailla lelun rakennetta ja ominaisuuksia leikin aikana, joten se auttaa myös kehittämään lapsen motorisia taitoja ja avaruudellista ajattelua. Tavallisissa kuorma-autoissa on lisävarusteita, kuten vesisäiliö, nosturi tai kaivinkone, jotka ovat välttämättömiä jokaisen rakentajan hiekkalaatikolla. Tämä on hieno lelu, jossa on useita liikkuvia osia ja lisävarusteita, jotka tuovat lisää iloa jokaiselle lapselle. Tämäntyyppisten lelujen laaja valikoima takaa, että lapsesi löytää itselleen sopivan leikkikaverin.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Leluauto, keltainen

Tuotekoodi: 5296751
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,33 x 0,18 x 0,13 m, 2 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AG13
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Lelu vuori
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Kuorma-autot
Näytä: Ei ole määritelty, kuorma-autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Leluauto, keltainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu