Hot Wheels Kuorma-auto

Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Kuorma-autot
Tuotekoodi: 423608
1016
Muiden myyjien tarjoukset (1):
1006

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
TOIMITUS YLIHUOMENNA

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) tiistai, 30. toukokuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin keskiviikko, 31. toukokuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen keskiviikko, 31. toukokuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen keskiviikko, 31. toukokuuta (599 )
Tilauksen arvioitu toimitusaika kotiinkuljetuksella keskiviikko, 31. toukokuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset

Tuotteen kuvaus: Hot Wheels Kuorma-auto

Huomio! Valitettavasti tuotteen valitseminen ei ole mahdollista, tuote valitaan sattumanvaraisesti.
  • Hot Wheels -kuorma-auto on valmis kilpailuun!
  • Mallit on suunniteltu sopimaan Hot Wheels -telakoille (myydään erikseen).
  • Tuo iloa jokaiselle lapselle!
  • Anna lapsen kerätä koko Hot Wheels -malliautojen kokoelma ja nauttia kilpa-ajoista radalla.
  • Ikäsuositus: 3+.

Huomio! Hinta on ilmoitettu yhdelle tuoteyksikölle. Tuote valitaan satunnaisesti.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Hot Wheels - todellinen leikkiparatiisi pojille! Sen on valmistanut vauvoille yksi maailman suurimmista leluvalmistajista MATTEL, joka tietää hyvin kuinka tehdä vaikutuksen jopa sen nähneisiin lapsiin. Valmistajat itse sanovat, että innovaatiot, rakettitiede ja autotekniikka ovat tuoneet todellisen vallankumouksen lelumaailmaan. Emme kiistä sitä ja laskemme vain päämme - Hot Wheels - hauskanpitoa ja jännitystä varten.

Hot Wheels – nämä ovat erilaisia autoja, jotka antavat pojille mahdollisuuden kokeilla taitojaan kilparadoilla! Nuorilla kuskeilla on mahdollisuus tehdä henkeäsalpaavia temppuja ja kokea erilaisia haasteita rallissa, ja ajoneuvot on myös mahdollista pysäköidä näyttävään autotalliin tai vaihtaa niitä ystävien kanssa. Se on erillinen, hauska leikkimaailma, jossa jokainen poika voi löytää itsensä!

Brändi on yli puolen vuosisadan ajan herättänyt poikien huomiota kaikkialla maailmassa, ja muutama vuosi sitten julkaistu animaatioelokuva on herättänyt halun tehdä huoneestaan vaikuttava Hot Wheels -rata. Tällaisen pojan toiveita ei todellakaan ole vaikea toteuttaa: ei vain ainutlaatuisia automalleja, vaan myös palapelejä, reppuja, oppikirjoja ja muita hauskoja aktiviteetteja Hot Wheels -tuotteiden kanssa. Anna taaperoidesi olla kilpa-asiantuntijoita!

Jokaista luojaa ohjaavat samat arvot ja he liittyvät tehokkaaseen suunnitteluun, innovaatioihin ja peleihin. Onnistuivatko he? Samaa mieltä - tätä on mahdotonta kiistää.

Hot Wheels Kuorma-auto

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Kuorma-autot

Kuten tiedämme, lapset rakastavat leikkiä aikuisten rooleja ja olla mukana erilaisissa rooleissa. Leluautot ovat heille erittäin hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja ne antavat heille paljon hyviä tunteita ja antavat heille mahdollisuuden ottaa aikuisen rooli. Näitä leluja on monenlaisia: kokoja, värejä, ohjaimia (yleensä kauko-ohjattavia) ja toimintoja, joten eri-ikäisille lapsille on helppo löytää sopiva lelu. Lelussa on usein samat toiminnot kuin oikeassa ajoneuvossa, ja siinä on kaikki ääni- ja valoefektit, ja se on myös kaduilla samanlainen kuin oikea vastineensa. Pikkulapsi voi tarkkailla lelun rakennetta ja ominaisuuksia leikin aikana, joten se auttaa myös kehittämään lapsen motorisia taitoja ja avaruudellista ajattelua. Tavallisissa kuorma-autoissa on lisävarusteita, kuten vesisäiliö, nosturi tai kaivinkone, jotka ovat välttämättömiä jokaisen rakentajan hiekkalaatikolla. Tämä on hieno lelu, jossa on useita liikkuvia osia ja lisävarusteita, jotka tuovat lisää iloa jokaiselle lapselle. Tämäntyyppisten lelujen laaja valikoima takaa, että lapsesi löytää itselleen sopivan leikkikaverin.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Hot Wheels Kuorma-auto

Tuotekoodi: 423608
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,16 x 0,038 x 0,2 m, 1 kg
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Teemat: Hot Wheels
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi, 4Family, OÜ
Tuotemerkki: Hot Wheels
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Kuorma-autot
Näytä: Hot Wheels, kuorma-autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hot Wheels tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Hot Wheels Kuorma-auto
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 14. kesäkuuta (000 )
Toimitustapavaihtoehdot
1006