Djeco

Figuurit Tinyly - Prunelle ja Bianca koala, Djeco

Lisätiedot:
Tyyppi: Figuurit ja hahmot
Suositeltava ikä alkaen: 4 v
Tuotekoodi: 3753727

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Figuurit Tinyly - Prunelle ja Bianca koala, Djeco

Hämmästyttävän näkyvä hahmo Djeco Tinyly -kokoelmasta.

Jokaisessa hahmossa on liikkuvia osia ja erikoistarvikkeita, jotka tarjoavat ideoita jännittäviin tarinoihin ja roolipeleihin. 

Figuurin korkeus: 7 - 8 cm

Sopii 4-9 vuotiaille lapsille.

VAROITUS: Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Tukehtumisvaara. Pienet osat.

Valmistettu Kiinassa.

DJECO

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Djeco on ranskalainen brändi, jonka harmoninen ja rakastava perhe perusti vuonna 1954. Ajan myötä perustaja Véronique Michel-Dalès luovutti yrityksen pojalleen, joka puolestaan vaali yrityksessä eloon tulleita arvoja: luovaa suunnittelua, intohimoa työhön ja tuotteiden laatua. Nimi Djeco tuli liskon nimestä "Gecko". He ovat myös ylpeitä yrityksen logosta.

Djecon kehittävät lelut, lautapelit ja palapelit ovat todella ainutlaatuisia, koska ne sisältävät paljon kulttuuria ja erilaista tietoa. Vuonna 1960 Djeco voitti peleistään Oscarin. Pojan varttuessa liiketoimintaketju häiriintyi jonkin verran. Kunnes eräänä päivänä Frédéric päätti luoda opettavaisia leluja, puisia palapelia ja muita vastaavia ajatuksia herättäviä leluja.

Tähän päivään asti jokainen Djeco-lelu tai -peli näyttää ainutlaatuiselta, varsinkin taiteellisesti, sillä luova ilme ei vain säilynyt, vaan myös kasvoi. Djeco on auttanut Ranskaa nostamaan lelut uudelle tasolle ja ilahduttaa ja hämmästyttää faneja ympäri maailmaa tähän päivään asti.

Figuurit Tinyly - Prunelle ja Bianca koala, Djeco

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Yleiset tuotetiedot: Figuurit Tinyly - Prunelle ja Bianca koala, Djeco

Tuotekoodi: 3753727
Kategoria: Tyttöjen lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,04 x 0,13 m, 1 kg
Tyyppi: Figuurit ja hahmot
Näytä: Djeco, figuurit ja hahmot tyttöjen lelut
Suositeltava ikä alkaen: 4 v
Tuotemerkki: Djeco
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älytoiminto: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Djeco tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Figuurit Tinyly - Prunelle ja Bianca koala, Djeco
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu