Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Nukke hevosen ja vaunun kanssa, Elsa

Tuotekoodi: 3475232
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 070
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Nukke hevosen ja vaunun kanssa

Suuri lahja jokaiselle tytölle!

  • -Söpöjä yksityiskohtia.
  • Hevonen voidaan kammata
  • Kaaren pyörät pyörivät

Arvioidut mitat:

  • -- Nukke 29 cm
  • Hevonen 25 cm x 26,5 cm
  • Rattaat: 35 cm x 33,5 cm x 18,5 cm

Teho: 2 x 1,5 V "AA" (ei sisälly)

3+ vuotiaille lapsille.  

 

 

Varoitus!

Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pakkaus ei kuulu tuotteeseen. Se on poistettava välittömästi purkamisen jälkeen. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joutua lasten suuhun.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.


Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Nuket

Onko lapsesi tulossa siihen ikään, että hän haluaa leikkiä yhä enemmän ja enemmän nukeilla? Hienoa, meillä on laaja valikoima nukkeja! Löydät teemanukkeja (julkkisnukkeja, piirroshahmoihin, kuten FROZENiin, perustuvia nukkeja) sekä nukkeja, jotka on lajiteltu niiden käyttötarkoituksen mukaan (vauvanukkeja, jotka tarvitsevat hoitoa, tai mallinukkeja, joille voi tehdä kaikenlaisia kampauksia). Jos haluat valita lapsellesi kaikkein ihanimman lelun, kiinnitä huomiota hänen kiinnostuksen kohteisiinsa. Ehkäpä nukke kampausta varten, tai ehkä haluat lisätä Barbie-kokoelmaasi? Tai ehkä älykäs nukke, jossa on tehosteita? Valittavana on laaja valikoima nukkeja, joten lapsesi ei tule pettymään.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Nukke hevosen ja vaunun kanssa

Tuotekoodi: 3475232
Kategoria: Tyttöjen lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,6 x 0,3 x 0,2 m, 1 kg
Tyyppi: Nuket
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: 1.5V AA
Älytoiminto: Ei
Näytä: Ei ole määritelty, nuket tyttöjen lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Nukke hevosen ja vaunun kanssa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia