PUGS AT PLAY hamsteir Aggy

Tuotekoodi: 3605302
TOP TUOTE
Tyyppi:
Suositeltava ikä alkaen:
Tuotemerkki:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 021
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: PUGS AT PLAY hamsteir Aggy

Suloinen, pieni hamsteri on loistava tapa pitää lapsesi sitoutuneena pitkään hauskassa ja vuorovaikutteisessa toiminnassa. Todella suloinen ja hauska interaktiivinen hamsteri on täydellinen lahja jokaiselle eläinrakkaalle ihmiselle, taaperolle ja lapselle. Leluhamsteri ei ole vain pehmeä ja halattava, vaan siinä on useita interaktiivisia ominaisuuksia. Se toistaa kaiken mitä sanot ja suloisesti heiluttaa päätä puhuessaan, mikä tekee siitä vieläkin houkuttelevamman lelun. Tämä aidontuntuinen hamsteri on yksi parhaista lahjoista, jonka voit tarjota pienimmillesi!ellinen lahja jokaiselle eläinrakkaalle taaperolle ja lapselle. Lelukoira ei ole vain pehmeä ja halattava, vaan siinä on useita interaktiivisia ominaisuuksia, kuten haukkuminen, käveleminen ja hännän heiluttaminen, mikä tekee siitä vieläkin houkuttelevamman lelun. Tämä aidontuntuinen koiranpentu on yksi parhaista lahjoista, jonka voit tarjota pienimmillesi!

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.


Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: PUGS AT PLAY hamsteir Aggy

Tuotekoodi: 3605302
Kategoria: Tyttöjen lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,64 x 0,42 x 0,53 m, 1 kg
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit, Figuurit ja hahmot
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotemerkki: Play at Home
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AAA
Älytoiminto: Ei
Näytä: Play at Home, opettavat lelut ja pelit tyttöjen lelut, Play at Home, figuurit ja hahmot tyttöjen lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Play at Home tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä PUGS AT PLAY hamsteir Aggy kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia