Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
EXIT

EXIT Loft 350 puutalo, sininen

Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tyyppi: Leikkimajat
Tuotekoodi: 4079806
Osta ja säästä! Lue ohjeet -> 0 päivää 00:00:00
1 27499
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  3800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 28. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 3. toukokuuta (1799 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: EXIT Loft 350 puutalo, sininen

Lapset eivät varmasti kyllästy leikkimään EXIT Loft 350 -puisessa leikkimökissä. Tämä puinen leikkimökki seisoo jaloilla, ja siinä on portaat ja liukumäki, jotka voidaan kiinnittää joko talon vasempaan tai oikeaan laitaan. Kätevästi valmisteltujen osien ansiosta talo on helppo koota.

EXIT Toysin lasten leikkimökit on valmistettu FSC®-sertifioidusta setripuusta (FSC 100%, FSC® SCS-COC-007799). Tämäntyyppinen puu ei halkeile ja kestää luonnostaan sään, sateen ja kosteuden aiheuttamaa lahoa.

EXIT Loft 350 -lasten leikkimökin katto on päällystetty vedenpitävällä bitumipinnoitteella, joten lapset voivat leikkiä kaikissa sääolosuhteissa. EXIT puinen leikkimökki ei vaadi erityistä valmistelua tai huoltoa ennen käyttöä, joten lapset voivat aloittaa leikkimisen odottamatta mitään.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Yleiset tuotetiedot: EXIT Loft 350 puutalo, sininen

Tuotekoodi: 4079806
Kategoria: Lasten leikkimökit ja -teltat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,6 x 1,2 x 0,08 m, 21 kg
Materiaali: Puu
Näytä: Exit, puu lasten leikkimökit ja -teltat
Tavaramerkki: Exit
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tyyppi: Leikkimajat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki EXIT tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

EXIT Loft 350 puutalo, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu