KINDERKRAFT 3in1 -yhdistelmävaunut + turvakaukalo + vaunukoppa VEO, harmaa

Tuotekoodi: 64988

Tuotteen kuvaus: KINDERKRAFT 3in1 -yhdistelmävaunut + turvakaukalo + vaunukoppa VEO, harmaa

Yhdistelmävaunut:
- sopii lapsille 15 kg asti
- moderni ja käytännöllinen ratkaisu: vaunut, rattaat ja vaunukoppa
- kestävä ja vakaa suunnittelu
- helppo liikkua vaikeassa maastossa
- takana isot pyörät, 31
- pyörivät EVA-pyörät
- ajosuunnan vaihto
- säädettävä työntökahva 98.5 – 106.5 cm
- tilava tavarakori
- keskusjarru
- säädettävä selkänoja
- patja
- kevyt alumiinirunko
- 5-pisteturvavyöt
- öko nahalla päällystetty työntökahva
- kuomussa ikkuna
- Vastaa standardiin: EN 1888

Turvakaukalo:
- soveltuu lapselle 13 kg:n painoon asti
- ryhmä 0+
- 3-pisteturvavyöt
- säädettävä työntökahva
- säädettävät olkahihnat
- kiinnitetään auton turvavyöllä
- kuomu
- Maxi-Cosi® tyyppisen adapterin ansiosta voi turvakaukalon asentaa suurimmalle osalle rattaisiin
- ECE R 44/04

Pakkauksessa sadesuoja, jalkasuoja, hoitolaukku ja Maxi Cosi tyyppinen adapteri*

*Mukana olevat adapterit sopivat turvakaukaloille: Kinderkraft, Maxi Cosi®, Cybex® ja sopivat malleille: Kinderkraft MINK, Cybex Aton, Aton 2, Aton Q i Maxi Cosi Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio ja CabrioFix.

Rattaiden mitat: 101.5 x 59.5 x 106 cm
Paino: 15.8 kg

Turvakaukalon mitat: 70 x 45 x 46 cm
Paino: 3.3 kg

Kinderkraft

Kinderkraft on brändi, joka pyrkii vastaamaan kaikkien vanhempien tarpeisiin, olivatpa he korkealla uralla ja aina vähällä aikavälillä tai erittäin aktiivisia vanhempia, jotka eivät halua luopua nykyisestä elämäntyylistään lapsen syntyessä. Kinderkraftin tuotteet ovat liikkuvia, älykkäitä ja erittäin yksinkertaisia. Kinderkraft uskoo, että heidän menestyksensä piilee ihmisten palvelemisessa ja yhdistämisessä parempaa tarkoitusta varten. Tuotteita tarjoaessaan Kinderkraft keskittyy ainutlaatuisuuteen, turvallisuuteen, laatuun ja erinomaiseen muotoiluun. Kaikki Kinderkraft-tuotteet myydään kohtuuhintaan, koska, kuten he väittävät: "Haluamme, että kaikilla maailmassa on mahdollisuus hyötyä tuotteistamme."

Turvallisuus on tärkein kriteeri, johon kaikki Kinderkraft-tuotteet perustuvat. Kehittäjät keskittyvät korkealaatuisimpiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Kinderkraft hankkii materiaalinsa ja kankaansa vain laitoksilta, jotka on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisiksi. Kinderkraft rohkaisee sinua luottamaan heihin, kun kasvatat lastasi – loppujen lopuksi heidän luomansa tuotteet tarjoavat innovaatioita turvallisuuden ja laadun lisäksi, joten voit olla varma, että käytät markkinoiden älykkäintä ja uusinta teknologiaa.

KINDERKRAFT 3in1 -yhdistelmävaunut + turvakaukalo + vaunukoppa VEO, harmaa Kinderkraft

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: KINDERKRAFT 3in1 -yhdistelmävaunut + turvakaukalo + vaunukoppa VEO, harmaa

Tuotekoodi: 64988
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,5 x 0,46 x 0,75 m, 12 kg
Tyyppi: Yleisvaunut
Tuotemerkki: Kinderkraft
Pyörän tyyppi:

Lasten ajoneuvot jaetaan neli- ja kolmipyöriin alavaunutyypin mukaan. Nelipyöräinen - klassinen, vakaampi. Kolmipyörä - aktiivisempaan urheiluun, parempi ohjattavuus.

Mönkijät
Lapsen paino enintään:

Rattaat valitaan koon mukaan, lapsen painon mukaan, joka ilmaistaan kilogrammoina.

15 kg
Vaunun paino:

Vaunun ja kärryn paino on erittäin tärkeä parametri valittaessa. Vaunun painon tulee olla mahdollisimman pieni, jos tarvitset siitä paljon kantaa. Paino on kilogrammoina.

12 kg
Kärryn pyörät:

Vaunujen pyöriä on saatavana useita tyyppejä riippuen ajettavasta pinnasta: puhallettavat, kumi-, muovi-, isot tai pienet.

Kumi
Säädettävä kahva:

Kärryjen kahvat ovat säädettäviä tai ei-säädettäviä. Säädettävät kahvat on säädetty vanhempien pituuteen, jotta ranne ei tärise kärryä työnnettäessä.

Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa:

Kärryn takaosa on säädettävä tai ei-säädettävä. Säädettävä selkänoja on mukavampi, kun lapsi nukahtaa.

Kyllä
Kaksisuuntainen istuimen asento:

Kaksisuuntaisten rattaiden asento on etu ja sopii tilanteisiin, joissa lapsi haluaa katsoa ympärilleen ja sellaisiin, joissa vauva tarvitsee nähdä äitinsä.

Kyllä
Iskunvaimentimet:

Vaunun iskunvaimentimet ovat etu, jos käytät vaunua epätasaisilla teillä. Iskunvaimentimet takaavat mukavan liikkeen ja vähentävät tärinää.

Kyllä
Väri: Harmaa
Näytä: Kinderkraft, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kinderkraft tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä KINDERKRAFT 3in1 -yhdistelmävaunut + turvakaukalo + vaunukoppa VEO, harmaa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia