Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Cybex Solution X-Fix turvaistuin, 15-36 kg, Rumba Red

Tuotekoodi: 3470982
Painoluokka:

Määräytyy turvaistuinryhmän iän mukaan, joka on jaettu lapsen painon mukaan. Lapsen paino ilmaistaan kilogrammoina ja ikä kuukausina ja vuosina.

Tavaramerkki:
Asennus autoon:

Turvaistuin on kiinnitetty. Turvaistuin voidaan kiinnittää ajosuuntaan tai vastakkaiseen suuntaan.

Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Cybex Solution X-Fix turvaistuin, 15-36 kg, Rumba Red

Mukava ja turvallinen turvatyyny voidaan asentaa autoosi nopeasti ja helposti.  Varmistaa maksimaalisen turvallisuuden liikkeellä ollessa sekä lisäksi erinomainen sivutörmäyssuoja.

Kun lapsi kasvaa, selkänoja voidaan irrottaa ja käyttää vain alustaa.

  • Sopii lapsille, joiden paino on 15 kg - 36 kg.
  • Niskatuki säädettävissä.
  • Helppo asentaminen autoon.
  • ECE-standardi: 2/3.
  • Mitat: 45x47x66-82 cm.
  • Istuimen paino: 7 kg.

CYBEX-tuotteet valmistetaan Saksassa viimeisimpien turvallisuusvaatimusten sekä suunnittelun ja toiminnallisuuden trendien mukaisesti. CYBEX valmistaa turvaistuimia, lastenvaunuja ja lasten huonekaluja, jotka ovat turvallisia ja mukautettuja kaupunkielämään. Yrityksen ydinstrategia keskittyy eksklusiiviseen muotoiluun, korkeimpiin turvallisuusstandardeihin, laatuun ja älykkääseen toimivuuteen.
Turvaistuimet ja rattaat ovat voittaneet yli 200 palkintoa turvallisuudesta, muotoilusta ja toimivuudesta. Brändin pääpaino tuotteiden luomisessa on jatkuva innovaatio: erityishuomio turvallisuuteen ja laatuun, ainutlaatuisen muotoilun ja älykkään toimivuuden yhdistelmä.
CYBEX menee aina eteenpäin, etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja ja sitä pidetään innovatiivisena elämäntapa- ja muotibrändinä lastentuotteiden maailmassa.
CYBEXin innovaatioperiaatteen toteuttamiseksi koko tuotevalikoimassa insinööritiimi tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa ympäri maailmaa. CYBEX-tuotteet käyvät läpi satoja törmäystestejä vuosittain parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi. 

Cybex Solution X-Fix turvaistuin, 15-36 kg, Rumba Red

Turvaistuimia, joihin lapsi asetetaan kasvot menosuuntaan, käytetään kun lapsi on kasvanut ulos selkä menosuuntaan asennettavalta istuimelta. Turvallisinta on käyttää ryhmän 1 turvaistuinta, joka on ajosuuntaan käännetty sisäisillä turvavöillä. Tällaisia ​​istuimia käyttävät lapset loukkaantuvat paljon harvemmin onnettomuudessa kuin ne, jotka on kiinnitetty pelkillä auton omilla turvavöillä ilman lisäistuinta tai, mikä pahempaa, ovat täysin ilman turvavöitä. Kasvot menosuuntaan käännetyt lastenistuimet tarjoavat törmäyssuojan ja niissä on integroidut viiden pisteen tai kolmen pisteen turvavyöt tai lasta tukeva turvakilpi. On erittäin tärkeää varata riittävästi aikaa ennen matkaa, jotta lapsen ehtii kiinnittää vöillä mukavasti ja varmistaa, että vyöt on oikein säädetty. Ne tulee kiristää niin tiukasti, että vain yksi tai kaksi sormea mahtuu ​​lapsen rinnan ja hihnojen väliin. Vyön solki ei saa olla lapsen vatsan yläpuolella. Vaatteet voivat vaikuttaa vöiden kireyteen, joten tarkista ne jokaisen matkan alkaessa! Kasvot menosuuntaan olevia lastenistuimia voi käyttää auton etu- tai takaistuimella, mutta ne ovat turvallisempia takana, etenkin jos etupenkin matkustajille on autossa turvatyynyt. Lasten on turvallisinta matkustaa turvaistuimessa, kunnes he kasvavat niistä ulos.


ISO-FIX

Turvaistuimien turvallisuus kattaa monenlaisia ​​teknisiä kysymyksiä, joista yksi on kiinnitystyyppi ISO-FIX. Kun valitset ISO-FIX turvaistuimen, valitset lapsellesi turvallisimman tavan matkustaa autossa. Mutta mikä on ISO-FIX ja miksi se on niin arvostettu? ISO-FIX on kansainvälisesti tunnustettu ja standardoitu turvaistuinten kiinnitysjärjestelmä. Se lukitsee turvaistuimen automaattisesti ISO-FIX-kiinnityspisteisiin. Tämä järjestelmä ohjaa iskuvoiman alas turvaistuimeen ja sitten eteenpäin, mikä vähentää lapsen pään ja kaulan loukkaantumisriskiä. ISO-FIX-järjestelmässä riski, että turvaistuin kiinnitetään väärin, on paljon pienempi kuin auton turvavyötä käytettäessä. Koosta riippuen tätä järjestelmää voidaan käyttää vauvojen, taaperoiden ja vanhempien lasten turvaamiseen heidän ikänsä ja painonsa mukaan.


Nykyaikaiset turvaistuimet kiinnitetään yleensä kahdella tavalla - ISO-FIX-järjestelmällä tai turvavöillä. Turvavyön kiinnitys on luultavasti yleisin tapa, jossa ajoneuvon turvavyö vedetään istuinkiinnityspisteiden läpi ja lukitaan vyölukkoon, ikään kuin turvavyö olisi kiinnitetty normaalisti. Tällä tavalla turvaistuin voidaan asentaa kahdella tavalla - kasvot ajosuuntaan tai selkä ajosuuntaan. Se riippuu turvavyön tarkasta sijainnista: joko turvavyö on kiinnitettävä sinisten tulppien kautta tai sen täytyy mennä punaisten tulppien läpi. Yksi auton istuimien turvavöiden tärkeimmistä eduista on niiden liikkuvuus. Jos istuin on jo kiinnitetty autoon turvavöillä, se on erityisen helppo siirtää autosta toiseen tai yksinkertaisesti nostaa autosta ulos, heti kun turvavyö on irrotettu. Lisäksi tällä tavalla kiinnitetyt istuimet ovat usein kevyempiä kuin ISO-FIX-järjestelmällä kiinnitetyt. On tärkeää huomata, että auton turvavöitä voidaan käyttää kaikissa turvaistuinryhmissä, mikä tekee tästä menetelmästä erityisen monipuolisen.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Cybex Solution X-Fix turvaistuin, 15-36 kg, Rumba Red

Tuotekoodi: 3470982
Kategoria: Turvaistuimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,45 x 0,66 x 0,47 m, 7 kg
Painoluokka:

Määräytyy turvaistuinryhmän iän mukaan, joka on jaettu lapsen painon mukaan. Lapsen paino ilmaistaan kilogrammoina ja ikä kuukausina ja vuosina.

2/3 (15-36 kg)
Tavaramerkki: Cybex
Säätömahdollisuus:

Turvaistuimien säätömahdollisuus on määritelty - niskatuki, istuin ja sivut ovat säädettävissä.

Niskatuki
Asennus autoon:

Turvaistuin on kiinnitetty. Turvaistuin voidaan kiinnittää ajosuuntaan tai vastakkaiseen suuntaan.

ISO-FIX, Turvavyöt
Sivutörmäyssuoja:

Vaikutuksen lieventäminen sivutörmäyksen aikana on määritelty. Tämän suojan tarjoavat turvaistuimen sivuelementit, pää ja selkänojat.

Kyllä
Väri: Punainen
Näytä: Cybex, 2/3 (15-36 kg) turvaistuimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Cybex tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Cybex Solution X-Fix turvaistuin, 15-36 kg, Rumba Red kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia