Lorelli Lusso SPS Isofix -turvaistuin, 0-36 kg, musta kruunu

Tuotekoodi: 3470932
Painoluokka:

Määräytyy turvaistuinryhmän iän mukaan, joka on jaettu lapsen painon mukaan. Lapsen paino ilmaistaan kilogrammoina ja ikä kuukausina ja vuosina.

Tavaramerkki:
Asennus autoon:

Turvaistuin on kiinnitetty. Turvaistuin voidaan kiinnittää ajosuuntaan tai vastakkaiseen suuntaan.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 139
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Lorelli Lusso SPS Isofix -turvaistuin, 0-36 kg, musta kruunu

Lorelli LUSSO SPS Isofix -turvaistuin.

 • Yleinen turvaistuin kasvaa lapsesi mukana;
 • 360-asteen pyöritysmekanismi.
 • ISOFIX- ja Top-tether-järjestelmien ansiosta istuin on helppo asentaa.
 • Lasten turvaistuin on luokiteltu ryhmään 0+/1/2/3, ja se soveltuu 0-36 kg painaville lapsille (0 kuukaudesta 12 vuoteen).
 • Sivuttainen suojausjärjestelmä.
 • Katos auringolta suojaamiseksi.
 • Pehmustetut turvavyöt.
 • Lisäpehmusteet päähän, käsivarsiin ja selkään.
 • Lisätyyny vastasyntyneille.
 • 5-pisteturvavyöt, säädettävissä kolmeen korkeusasentoon.
 • Säädettävä pääntuen korkeus - 7 asentoa.
 • säädettävät selkänojan asennot - 4 asentoa.
 • Hengittävä päällinen voidaan pestä 30 °C:ssa.
 • täyttää ECE R44/04 -turvallisuusvaatimukset.

Lorelli

Maailmankuulu brändi Lorelli esittelee ja lanseeraa joka vuosi uuden tuotemalliston, joka täyttää markkinat ainutlaatuisilla ja kestävillä tuotteilla, joilla on erinomainen laatu ja hieno muotoilu. Lorellin vuosien kokemus on kehittänyt tietoisuutta ja kykyä ennustaa, mitä älykkäät tulevaisuuden vanhemmat todella tarvitsevat, joten Lorelli pyrkii huippuosaamiseen erilaisilla asiakaskyselyillä ja tutkimuksilla. Turvallisuus ja mukavuus ovat kaksi tärkeää asiaa, joita Lorelli pyrkii tarjoamaan sekä vanhemmilleen että heidän lapsilleen.

Se on tuotemerkki, joka voi olla ylpeä rattaistaan, turvaistuimistaan, syöttötuoleistaan, päiväpeitteistään, patjoistaan, leluistaan ja lukemattomista muista tuotteista. Lorelli kutsuu itseään monipuoliseksi brändiksi, joka voi yllättää ja sitouttaa asiakkaat. Et huomaa kuinka saat Lorelli-brändin kanta-asiakkaita. Nykyaikaiset, älykkäät ja todella innovatiiviset ideat tulevat Lorellin kotoa - kokeile yhtä tuotetta ja haluat varmasti kokeilla muita tuotteita.

Lorelli Lusso SPS Isofix -turvaistuin, 0-36 kg, musta kruunu Lorelli

Pinnasängyn valinta on haaste, joka sinun on kohdattava ennen vauvan syntymää. Tietenkin, kuten jokainen vanhempi, haluat lapsellesi täydellisen kehdon matkustamiseen ja turvallisuuteen. Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että olet jo voinut kysyä ystäviltäsi suosituksia ja ehkä lukea palautteita verkossa. Olet luultavasti jo kuullut, että turvaistuimet on ryhmitelty ja jokaisella on omat ominaisuutensa ja toiminnallisuutensa. Yksi turvakaukalon tärkeimmistä ominaisuuksista on kuitenkin mahdollisuus säätää se vauvan vartalon muodon mukaan. Lasten kasvaessa todella nopeasti heidän pituutensa, painonsa sekä käsivarsien ja jalkojen pituus muuttuvat nopeasti, ja myös istuimen säätöä tarvitaan maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi matkoilla. Yleisimmät ovat säädettävät autossa käytettävät turvaistuimet ja niskatuet. Tässä uusi, erityisesti suunniteltu Pallas M-fix -turvatyyny (joissakin Cybex-turvaistuimissa), jota voidaan säätää eteen- ja taaksepäin, mikä antaa lapselle enemmän liikkumisvapautta ja sopivan istumakorkeuden lapsen mittasuhteiden mukaan. Tämäntyyppinen istuin - paljon turvallisempi ja mukautuvampi törmäystilanteessa - vaimentaa törmäysvoimaa. Jos näet mahdollisuutta säätää istuinta valitessasi turvaistuinta, muista, että tämä on näkökohta, joka voi lisätä lapsesi turvallisuutta.


Ei ole mikään salaisuus, että kun olet raskaana, oikeiden vauvatuotteiden valinnassa on monia haasteita. Yksi haasteista on sopivan turvakaukalon hankkiminen. Riippuen taloudellisista mahdollisuuksistasi, tulevaisuuden suunnitelmistasi, elämäntavoistasi ja muista tekijöistä, sinun on valittava oikea turvaistuin, joka takaa lapsesi turvallisuuden ja matkustusmukavuuden. Tarvitset turvaistuimen, vaikka et ajaisi autoa, mutta suunnittelet vauvan kotiinkuljetusta synnytyssairaalasta. Vastasyntynyt lapsi ei voi matkustaa ilman hänen painolleen suunniteltua kaukaloa. Turvaistuinten jakaminen eri ryhmiin on suositeltavaa, koska jokainen vauva on yksilöllinen ja sen paino kasvaa omalla tahdillaan. Turvaistuinten jako ryhmiin auttaa sinua valitsemaan oikean turvaistuimen. Turvaistuinten ryhmä 0/1/2/3 (0-36 kg) sopii lapselle vastasyntyneestä aina 36 kg asti (9/12 vuotta). Tämän ryhmään kuuluva turvaistuin voidaan kiinnittää autoon joko kasvot tai selkä menosuuntaan. Useimmissa tapauksissa tämän ryhmän istuimessa on 3 kallistuskulmaa: istuma-asento (2 vaihtoehtoa) ja makuuasento (lepotila). Tämä takaa erinomaisen mukavuuden sekä lapsille että vanhemmille ja mikä tärkeintä, lapsen oikean asennon ajon aikana hänen painonsa ja ikänsä mukaan.

Turvaistuinten ryhmä Sopii vastasyntyneelle Ikä Menosuunta
0 (0-13 kg) Kyllä ~ 18 kuukauteen asti Takaistuimelle, kasvot menosuuntaan
0+ ryhmä (13 kg asti) Kyllä ~ 18 kuukauteen asti Selkä menosuuntaan
0/1 (0-18 kg) Kyllä 3/4 -vuotiaaksi asti Selkä menosuuntaan
0/1/2 (0-25kg) Kyllä 6/7 -vuotiaaksi asti 9 kg asti - selkä menosuuntaan, alkaen 9 kg - kasvot menosuuntaan
0/1/2/3 (0-36 kg) Kyllä 9/12 -vuotiaaksi asti 9 kg asti - selkä menosuuntaan, alkaen 9 kg - kasvot menosuuntaan
1 (9-18 kg) Ei 1-4 vuotta Kasvot menosuuntaan tai selkä menosuuntaan
1/2 (9-25 kg) Ei 1-7 vuotta Kasvot menosuuntaan tai selkä menosuuntaan
1/2/3 (9-36 kg) Ei 1 vuosi - 9/12 vuotta Kasvot menosuuntaan tai selkä menosuuntaan
2/3 (15-36 kg) Ei 3/4 - 9/12 vuotta Kasvot menosuuntaan


Turvaistuimia, joihin lapsi asetetaan kasvot menosuuntaan, käytetään kun lapsi on kasvanut ulos selkä menosuuntaan asennettavalta istuimelta. Turvallisinta on käyttää ryhmän 1 turvaistuinta, joka on ajosuuntaan käännetty sisäisillä turvavöillä. Tällaisia ​​istuimia käyttävät lapset loukkaantuvat paljon harvemmin onnettomuudessa kuin ne, jotka on kiinnitetty pelkillä auton omilla turvavöillä ilman lisäistuinta tai, mikä pahempaa, ovat täysin ilman turvavöitä. Kasvot menosuuntaan käännetyt lastenistuimet tarjoavat törmäyssuojan ja niissä on integroidut viiden pisteen tai kolmen pisteen turvavyöt tai lasta tukeva turvakilpi. On erittäin tärkeää varata riittävästi aikaa ennen matkaa, jotta lapsen ehtii kiinnittää vöillä mukavasti ja varmistaa, että vyöt on oikein säädetty. Ne tulee kiristää niin tiukasti, että vain yksi tai kaksi sormea mahtuu ​​lapsen rinnan ja hihnojen väliin. Vyön solki ei saa olla lapsen vatsan yläpuolella. Vaatteet voivat vaikuttaa vöiden kireyteen, joten tarkista ne jokaisen matkan alkaessa! Kasvot menosuuntaan olevia lastenistuimia voi käyttää auton etu- tai takaistuimella, mutta ne ovat turvallisempia takana, etenkin jos etupenkin matkustajille on autossa turvatyynyt. Lasten on turvallisinta matkustaa turvaistuimessa, kunnes he kasvavat niistä ulos.


ISO-FIX

Turvaistuimien turvallisuus kattaa monenlaisia ​​teknisiä kysymyksiä, joista yksi on kiinnitystyyppi ISO-FIX. Kun valitset ISO-FIX turvaistuimen, valitset lapsellesi turvallisimman tavan matkustaa autossa. Mutta mikä on ISO-FIX ja miksi se on niin arvostettu? ISO-FIX on kansainvälisesti tunnustettu ja standardoitu turvaistuinten kiinnitysjärjestelmä. Se lukitsee turvaistuimen automaattisesti ISO-FIX-kiinnityspisteisiin. Tämä järjestelmä ohjaa iskuvoiman alas turvaistuimeen ja sitten eteenpäin, mikä vähentää lapsen pään ja kaulan loukkaantumisriskiä. ISO-FIX-järjestelmässä riski, että turvaistuin kiinnitetään väärin, on paljon pienempi kuin auton turvavyötä käytettäessä. Koosta riippuen tätä järjestelmää voidaan käyttää vauvojen, taaperoiden ja vanhempien lasten turvaamiseen heidän ikänsä ja painonsa mukaan.


Nykyaikaiset turvaistuimet kiinnitetään yleensä kahdella tavalla - ISO-FIX-järjestelmällä tai turvavöillä. Turvavyön kiinnitys on luultavasti yleisin tapa, jossa ajoneuvon turvavyö vedetään istuinkiinnityspisteiden läpi ja lukitaan vyölukkoon, ikään kuin turvavyö olisi kiinnitetty normaalisti. Tällä tavalla turvaistuin voidaan asentaa kahdella tavalla - kasvot ajosuuntaan tai selkä ajosuuntaan. Se riippuu turvavyön tarkasta sijainnista: joko turvavyö on kiinnitettävä sinisten tulppien kautta tai sen täytyy mennä punaisten tulppien läpi. Yksi auton istuimien turvavöiden tärkeimmistä eduista on niiden liikkuvuus. Jos istuin on jo kiinnitetty autoon turvavöillä, se on erityisen helppo siirtää autosta toiseen tai yksinkertaisesti nostaa autosta ulos, heti kun turvavyö on irrotettu. Lisäksi tällä tavalla kiinnitetyt istuimet ovat usein kevyempiä kuin ISO-FIX-järjestelmällä kiinnitetyt. On tärkeää huomata, että auton turvavöitä voidaan käyttää kaikissa turvaistuinryhmissä, mikä tekee tästä menetelmästä erityisen monipuolisen.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Lorelli Lusso SPS Isofix -turvaistuin, 0-36 kg, musta kruunu

Tuotekoodi: 3470932
Kategoria: Turvaistuimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,46 x 0,47 x 0,88 m, 9,5 kg
Painoluokka:

Määräytyy turvaistuinryhmän iän mukaan, joka on jaettu lapsen painon mukaan. Lapsen paino ilmaistaan kilogrammoina ja ikä kuukausina ja vuosina.

0/1/2/3 (0-36 kg)
Tavaramerkki: Lorelli
Säätömahdollisuus:

Turvaistuimien säätömahdollisuus on määritelty - niskatuki, istuin ja sivut ovat säädettävissä.

Niskatuki, Istuva osa
Asennus autoon:

Turvaistuin on kiinnitetty. Turvaistuin voidaan kiinnittää ajosuuntaan tai vastakkaiseen suuntaan.

ISO-FIX, Turvavyöt
Sivutörmäyssuoja:

Vaikutuksen lieventäminen sivutörmäyksen aikana on määritelty. Tämän suojan tarjoavat turvaistuimen sivuelementit, pää ja selkänojat.

Kyllä
Väri: Musta
Näytä: Lorelli, 0/1/2/3 (0-36 kg) turvaistuimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lorelli tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Lorelli Lusso SPS Isofix -turvaistuin, 0-36 kg, musta kruunu kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia