Turvaistuin Maxi Cosi Titan Plus, 9-36 kg, Authentic Graph

Tuotekoodi: 3471082
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 269
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Turvaistuin Maxi Cosi Titan Plus, 9-36 kg, Authentic Graph

Maxi cosi Titan Plus - täydellinen ratkaisu nopeasti kasvavalle vauvalle! Olipa lapsesi 9 kuukauden tai 12 vuoden ikäinen, Maxi Cosi Titan Plus tekee jokaisesta matkasta turvallisen ja mukavan kaikille! Turvatyyny, jossa on lisäpehmuste, joka on mukavuuden tärkein osatekijä.

Maxi Cosi Titan Plus palvelee sinua vuosia! Tuolissa on ClimaFlow-tekniikka, joka takaa oikean lämpötilan, joten vauva on suojassa hikoilulta kuumina päivinä. Istuinsuojukset on valmistettu hengittävästä materiaalista, joten optimaalinen lämpötila on taattu.

Titan Plus -turvaistuin, jossa on erityiset vyökiinnityspisteet, varmistaa lapsen sujuvamman ja helpomman sijoittamisen istuimeen.

Ominaisuudet:

 • Sopii 9 kuukaudesta 12 vuoteen.
 • Pehmustettu lisävuori lapsen mukavuuden lisäämiseksi - istuimessa ja pääntuessa.
 • Erityinen selkänojamalli on päällystetty "hengittävällä" materiaalilla, joka takaa asianmukaisen ilmanläpäisevyyden.
 • Istuimen kummallakin puolella on erityiset koukut, jotka pitävät turvavyön paikallaan, kunnes lapsi on kiinnitetty tuoliin.
 • Säädettävä pääntuki.
 • Säädettävä selkänoja, 5 eri asentoa.
 • Voidaan asentaa ISOFIX-järjestelmään.
 • Istuimen mitat: 57x48x64 cm.

Nauti arvokkaista hetkistä perheesi kanssa ja kasvata lapsesi Maxi-Cosin turvallisilla ja käytännöllisillä tuotteilla.

Jokaisella Maxi-Cosi tiimin jäsenellä on epäilemättä yksi yhteinen piirre - he ymmärtävät hyvin mitä tarkoittaa vanhemmuus.

Monet Maxi-Cosi tiimistämme ovat myös vanhempia - olemme viettäneet unettomia öitä ja seuranneet vauvan ensimmäisten hampaiden puhkeamista. Uskomme, että kaikkiin vanhemmuuden haasteisiin löytyy aina ratkaisu, ja kun vauvasi katsoo sinua suoraan silmiin, ymmärrät ilman sanojakin, että hän kiittää sinua ehdottomasta huomiosta ja huolenpidostasi. Äitinä ja isänä oleminen on etuoikeus ja ihana lahja! Maxi-Cosi -tuotteiden avulla lapsen kasvattaminen on paljon helpompaa, käytännöllisempää ja turvallisempaa!

Haluamme tarjota sinulle vieläkin iloisempia hetkiä, jotta voit nauttia vanhemmuudesta täysillä! Tarjoamme korkeimpien standardien mukaisia Maxi-Cosi -turvaistuimia, jotka sopivat ajoneuvosi istuimiin ja jotka voidaan tarvittaessa kiinnittää nopeasti sekä kätevästi rattaisiin tai vaunuihin. Se säästää arvokasta aikaa ja tarjoaa vauvallesi entistä enemmän mukavuutta.

Mistä tiedämme, mitä vanhemmat tarvitsevat?

Tuotteita kehitettäessä luotamme ensisijaisesti pitkäaikaiseen kokemukseemme, kuuntelemme aina käyttäjiemme toiveita ja olemme jatkuvassa yhteydessä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on neuvoa, rauhoittaa ja kannustaa vanhempia huolehtimaan pikkuisistaan mahdollisimman paljon ja varmistaa tuotteidensa laatu viimeistä yksityiskohtaa myöten!

Älykkäät ratkaisut ja harkitut päätökset vauvaperheessä - joka päivä.

Meillä on pitkä kokemus älykkäiden ratkaisujen kehittämisestä ja näin voimme taata turvallisen sekä mukavan matkustamisen vauvoille ja lapsille. Emme ole myös unohtaneet vanhempia - tarjoamme ainoastaan käteviä ja toiminnallisia tuotteita, jotka ovat helppo asentaa, kuljettaa sekä varastoida.

Tämä johtuu siitä, että

 • käytämme vain uusinta teknologiaa;
 • tuotteitamme käyttämällä säästyy aikaa - tuotteidemme käyttö on mukavaa ja helppoa;
 • takaamme maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden.

Huolellisesti harkitut yksityiskohdat:

 • kaikki tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista;
 • panostamme toiminnassamme kestävyyteen ja ympäristön kannalta fiksuihin valintoihin.

Maxi-Cosi on maailman johtavin vauvojen ja lasten turvaistuinvalmistaja!

Jo yli 30 vuoden ajan olemme asettaneet korkeat standardit tuotteillemme. Pyrimme jatkuvasti päivittämään ja kehittämään tuotteitamme, jotta sinä voisit nauttia turvallisuudesta, käytännöllisyydestä sekä tietysti käyttömukavuudesta.

Emme ainoastaan tarjoa asiakkaillemme korkealaatuisia turvaistuimia, jotka täyttävät myös korkeimmat vaatimukset vaan tuotevalikoimastamme löytää myös erilaiset lastenrattaat, lastenvaunut, kehdot, leikkimatot, vauvasängyt sekä paljon muita lisätarvikkeita helpottamaan vauva-arkea.

Turvaistuin Maxi Cosi Titan Plus, 9-36 kg, Authentic Graph

Pinnasängyn valinta on haaste, joka sinun on kohdattava ennen vauvan syntymää. Tietenkin, kuten jokainen vanhempi, haluat lapsellesi täydellisen kehdon matkustamiseen ja turvallisuuteen. Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että olet jo voinut kysyä ystäviltäsi suosituksia ja ehkä lukea palautteita verkossa. Olet luultavasti jo kuullut, että turvaistuimet on ryhmitelty ja jokaisella on omat ominaisuutensa ja toiminnallisuutensa. Yksi turvakaukalon tärkeimmistä ominaisuuksista on kuitenkin mahdollisuus säätää se vauvan vartalon muodon mukaan. Lasten kasvaessa todella nopeasti heidän pituutensa, painonsa sekä käsivarsien ja jalkojen pituus muuttuvat nopeasti, ja myös istuimen säätöä tarvitaan maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi matkoilla. Yleisimmät ovat säädettävät autossa käytettävät turvaistuimet ja niskatuet. Tässä uusi, erityisesti suunniteltu Pallas M-fix -turvatyyny (joissakin Cybex-turvaistuimissa), jota voidaan säätää eteen- ja taaksepäin, mikä antaa lapselle enemmän liikkumisvapautta ja sopivan istumakorkeuden lapsen mittasuhteiden mukaan. Tämäntyyppinen istuin - paljon turvallisempi ja mukautuvampi törmäystilanteessa - vaimentaa törmäysvoimaa. Jos näet mahdollisuutta säätää istuinta valitessasi turvaistuinta, muista, että tämä on näkökohta, joka voi lisätä lapsesi turvallisuutta.


Turvaistuimia, joihin lapsi asetetaan kasvot menosuuntaan, käytetään kun lapsi on kasvanut ulos selkä menosuuntaan asennettavalta istuimelta. Turvallisinta on käyttää ryhmän 1 turvaistuinta, joka on ajosuuntaan käännetty sisäisillä turvavöillä. Tällaisia ​​istuimia käyttävät lapset loukkaantuvat paljon harvemmin onnettomuudessa kuin ne, jotka on kiinnitetty pelkillä auton omilla turvavöillä ilman lisäistuinta tai, mikä pahempaa, ovat täysin ilman turvavöitä. Kasvot menosuuntaan käännetyt lastenistuimet tarjoavat törmäyssuojan ja niissä on integroidut viiden pisteen tai kolmen pisteen turvavyöt tai lasta tukeva turvakilpi. On erittäin tärkeää varata riittävästi aikaa ennen matkaa, jotta lapsen ehtii kiinnittää vöillä mukavasti ja varmistaa, että vyöt on oikein säädetty. Ne tulee kiristää niin tiukasti, että vain yksi tai kaksi sormea mahtuu ​​lapsen rinnan ja hihnojen väliin. Vyön solki ei saa olla lapsen vatsan yläpuolella. Vaatteet voivat vaikuttaa vöiden kireyteen, joten tarkista ne jokaisen matkan alkaessa! Kasvot menosuuntaan olevia lastenistuimia voi käyttää auton etu- tai takaistuimella, mutta ne ovat turvallisempia takana, etenkin jos etupenkin matkustajille on autossa turvatyynyt. Lasten on turvallisinta matkustaa turvaistuimessa, kunnes he kasvavat niistä ulos.


ISO-FIX

Turvaistuimien turvallisuus kattaa monenlaisia ​​teknisiä kysymyksiä, joista yksi on kiinnitystyyppi ISO-FIX. Kun valitset ISO-FIX turvaistuimen, valitset lapsellesi turvallisimman tavan matkustaa autossa. Mutta mikä on ISO-FIX ja miksi se on niin arvostettu? ISO-FIX on kansainvälisesti tunnustettu ja standardoitu turvaistuinten kiinnitysjärjestelmä. Se lukitsee turvaistuimen automaattisesti ISO-FIX-kiinnityspisteisiin. Tämä järjestelmä ohjaa iskuvoiman alas turvaistuimeen ja sitten eteenpäin, mikä vähentää lapsen pään ja kaulan loukkaantumisriskiä. ISO-FIX-järjestelmässä riski, että turvaistuin kiinnitetään väärin, on paljon pienempi kuin auton turvavyötä käytettäessä. Koosta riippuen tätä järjestelmää voidaan käyttää vauvojen, taaperoiden ja vanhempien lasten turvaamiseen heidän ikänsä ja painonsa mukaan.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Turvaistuin Maxi Cosi Titan Plus, 9-36 kg, Authentic Graph

Tuotekoodi: 3471082
Kategoria: Turvaistuimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,5 x 0,44 x 0,63 m, 11 kg
Painoluokka:

Määräytyy turvaistuinryhmän iän mukaan, joka on jaettu lapsen painon mukaan. Lapsen paino ilmaistaan kilogrammoina ja ikä kuukausina ja vuosina.

1/2/3 (9-36 kg)
Tavaramerkki: Maxi Cosi
Säätömahdollisuus:

Turvaistuimien säätömahdollisuus on määritelty - niskatuki, istuin ja sivut ovat säädettävissä.

Niskatuki, Istuva osa
Asennus autoon:

Turvaistuin on kiinnitetty. Turvaistuin voidaan kiinnittää ajosuuntaan tai vastakkaiseen suuntaan.

ISO-FIX
Sivutörmäyssuoja:

Vaikutuksen lieventäminen sivutörmäyksen aikana on määritelty. Tämän suojan tarjoavat turvaistuimen sivuelementit, pää ja selkänojat.

Ei ole määritelty
Väri: Musta
Näytä: Maxi Cosi, 1/2/3 (9-36 kg) turvaistuimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Maxi Cosi tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Turvaistuin Maxi Cosi Titan Plus, 9-36 kg, Authentic Graph kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia